Citrus bioflavonoïden

Citrus bioflavonoïden

Bioflavonoïden zijn plantaardige stoffen die in de natuur vaak samen met vitamine C voorkomen.

Bioflavonoïden werden vroeger aangeduid als “Vitamine P”. Ze geven kleur aan planten en groenten. Zo zijn de bioflavonoïden verantwoordelijk voor de oranje kleur van sinaasappels, de blauwe kleur van bosbessen en de rode kleur van bieten. Ook veel fruitsoorten en specerijen bevatten bioflavonoïden.

Er zijn wel 4000 verschillende soorten bioflavonoïden. Bioflavonoïden krijg je uit voeding vooral binnen via groenten, fruit, thee en kruiden. Zo bevat 100 gram druiven ongeveer 100 mg bioflavonoïden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij flinndal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.