Ervaringen met Flinndal

Bij winkelen op internet is het belangrijk dat je de verkoper kunt vertrouwen. Wij steken daarom veel energie in onze service en waarderen het als klanten hierover hun mening geven.


Wat vinden klanten van Flinndal

Wil je graag voedingssupplementen bestellen en ben je benieuwd naar wat anderen te zeggen hebben over de service van Flinndal? Lees dan eerst onze beoordelingen. Daar vind je de eerlijke mening van onze klanten.

Voor het achterlaten van een beoordeling maken wij gebruik van het Thuiswinkel beoordelingsysteem, uitgevoerd door KiyOh. Dit is een onafhankelijk beoordelingsprogramma dat de ervaringen van klanten voor Thuiswinkelleden verzamelt.


Wat vinden klanten van de voedingssupplementen van Flinndal

Wil je weten wat klanten van een specifiek product vinden? Ga dan naar het betreffende product en kijk bij de tab ‘ervaringen’. 
Geen zin om te lezen? Kijk dan naar de sterretjes rechts naast het product. Daar zie je in één oogopslag hoe klanten het product beoordelen. Staan er geen sterretjes? Dan is het product nog niet beoordeeld. Natuurlijk mag je hier ook zelf je mening over het product achterlaten. Deze klantbeoordelingen helpen ons de producten van Flinndal nog verder te verbeteren.

Heb je vragen over een bepaald product? Stel deze dan via de tab ‘vragen’ of vul het vragenformulier in. Dan ontvang je binnen één werkdag een antwoord.

Laat zelf een beoordeling achter

Als je een bestelling hebt geplaatst dan ontvang je na 4 dagen een e-mail waarin we jou vragen om een beoordeling over onze service of onze producten te geven. Door een beoordeling achter te laten, deel je jouw ervaring met anderen. Zo weten wij of onze service voldoet aan jouw verwachtingen en help je anderen bij het maken van een juiste keuze. Alle feedback is welkom, van tips of suggesties tot complimentjes.

Wil je direct een beoordeling achterlaten? Dat kan hier!

Let op de regels van de Warenwet bij het achterlaten van een beoordeling

De producten van Flinndal zijn volgens de Warenwet gezondheidsproducten. Voor gezondheidsproducten geldt dat ze niet aangeprijsd mogen worden als geneesmiddelen. Dat betekent dat je niet mag zeggen dat een van onze producten helpt bij het verlichten van een medische klacht. Deze beoordelingen worden door KiyOh verwijderd. Wij stellen het op prijs als je hierbij het schrijven van een beoordeling rekening mee wilt houden. Wij zijn altijd heel blij met ervaringen en het is jammer als deze worden weggehaald.

Terug naar Klantenservice

Mijn Flinndal

Regel zelf zaken zoals het wijzigen van persoonlijke gegevens of Flinndal Herhaalgemak zendingen.

Bel ons

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten

0800-7080

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten

0800-7080

Bel ons via je browser (gratis)

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten

BELLEN

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten

BELLEN

WhatsApp

Wachttijd: < 25 minuten

06-57592195

Gemiddelde wachttijd: < 25 minuten

06-57592195

E-mail

Gemiddelde wachttijd: 1 werkdag

Neem contact op via het contactformulier

Gemiddelde wachttijd: 1 werkdag

Neem contact op via het contactformulier

Facebook Messenger

Gem. Wachttijd: < 25 minuten

Ga naar Facebook Messenger

Gemiddelde wachttijd: < 25 minuten

Stuur ons een bericht via Facebook Messenger