Voedingsproducten

Test en advies

Wil je weten welke aanvulling voor jouw geschikt is? Of wil je juist nagaan of je niet teveel voedingsstoffen binnenkrijgt? Door één van de onderstaande testen te doen, krijg je inzicht in jouw voedingsstofinname en advies over wat je wel of niet kunt gebruiken als aanvulling. Ook als je opzoek bent naar advies wat gericht is op jouw situatie, bijvoorbeeld als je veel beweegt of juist graag wat extra energie en weerstand zou willen hebben, hebben wij de juiste informatie voor je geselecteerd bij ons adviesoverzicht.

Mocht je na deze informatie nog vragen hebben? Dan kan je altijd contact opnemen met onze voedingsdeskundige via [email protected]

Testen

Vitaminetest

Ontdek aan de hand van een aantal simpele vragen jouw persoonlijke vitaminebehoeftes! Aan het einde van de test krijg je je resultaten te zien, met productaanbevelingen die gebaseerd zijn op jouw eigenschappen en gewoontes. Ook leggen we uit waarom wij die producten aanraden, kan je deze producten toevoegen aan je winkelwagen, en kun je ervoor kiezen de testresultaten per e-mail opgestuurd te krijgen!

Doe de test >

Snelkeuze

Heb je geen zin om een vragenlijst in te vullen, maar wil je toch graag een testadvies? Dan is onze snelle productkeuze iets voor jou! Doorloop 3 simpele vragen op één pagina, en krijg direct advies om een idee te krijgen van producten die bij je kunnen passen.

Doe de test >

Slaaptest

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Tijdens de nacht laadt het lichaam zich op voor een volgende dag. Er zijn veel tips beschikbaar die je kunnen helpen om beter te slapen. Wil je weten of jij ondersteuning voor de nachtrust kunt gebruiken? Doe dan de slaaptest.

Doe de test >

Advies

Vitamine ABC

Er zijn heel veel verschillende vitaminen en voedingsstoffen. Wat ze doen, en in welke voedingsmiddelen ze zitten kun je hier per stof bekijken.

Bekijken >

Flinndal maximaal veilig module

Wil je er zeker van dat je door onze producten te combineren niet teveel voedingsstoffen binnenkrijgt? Dan kan je de producten die je gebruikt invullen in een tabel. Zo kan je nagaan of je door de verschillende productcombinaties niet teveel binnenkrijgt.

Bekijken >

E-books

Klik op een van onderstaande categorieën / onderwerpen aan om een E-book te bekijken.

Het belang van gezonde ogen

In dit E-book kan je alles lezen over het belang van gezonde ogen.

Download het E-book >

Alles over probiotica

In dit E-book kan je alles lezen over probiotica.

Download het E-book >

Het belang van Vitamine D

In dit E-book kan je alles lezen over het belang van vitamine D.

Download het E-book >

Doelgroep

Vitaminen voor kinderen

Als kinderen elke dag gezond en gevarieerd eten, krijgen ze alle vitaminen en mineralen binnen die ze nodig hebben. Helaas lukt dat niet altijd terwijl ze de voedingsstoffen hard nodig hebben. En in sommige periodes hebben kinderen juist extra vitaminen en mineralen nodig. Kinderen tot vier jaar hebben bijvoorbeeld extra vitamine D nodig voor de botontwikkeling. Daarom wordt geadviseerd om tot vier jaar dagelijks 10 mcg vitamine D extra binnen te krijgen. Houdt u kind niet zoveel van vis of bent u op zoek naar een complete aanvulling op de voeding? Bekijk dan ons assor-timent voedingssupplementen speciaal voor kinderen.

Download het E-book >

Vitaminen voor volwassen

Fit en energiek door het leven gaan, dat wil toch iedereen? De beste tip hiervoor is natuurlijk gezond en gevarieerd eten. Dit lukt helaas niet altijd. Daarnaast zijn er omstandig-heden die er-voor kunnen zorgen dat uw vitaminebehoefte verandert. Bijvoorbeeld wanneer u vege-tarisch eet, herstelt van ziekte, of wanneer u bezig bent met een afslankdieet. Op deze momenten kan een aanvulling welkom zijn. Flinndal heeft een ruim assor-timent met onder meer multi-vitaminen, enkelvoudige vitaminen, omega-3 producten en verschillende supplementen voor een specifieke doelgroep.

Download het E-book >

Vitaminen voor 50+

We worden tegenwoordig steeds ouder. Steeds meer ouderen zijn daarom bewust bezig met hun gezondheid, om zo lang mogelijk fit en vitaal te blijven. Daarbij speelt een gezond leefpatroon een grote rol, omdat je lichaam verandert. Niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Zo ont-staat er een verhoogde behoefte aan bepaalde vitaminen en mineralen. In het productoverzicht vind je alle producten die een goede ondersteuning zijn bij het ouder worden zoals Flinndal Multi Vitaal, Calcium Kauwtablet, Vitamine D of Vitamine B12.

Download het E-book >