Test en advies

testadvies.jpg


Wil je weten welke aanvulling voor jouw geschikt is? Of wil je juist nagaan of je niet teveel voedingsstoffen binnenkrijgt? Door één van de onderstaande testen te doen, krijg je inzicht in jouw voedingsstofinname en advies over wat je wel of niet kunt gebruiken als aanvulling.

Ook als je opzoek bent naar advies wat gericht is op jouw situatie, bijvoorbeeld als je veel beweegt of juist graag wat extra energie en weerstand zou willen hebben, hebben wij de juiste informatie voor je geselecteerd bij ons adviesoverzicht. 

Mocht je na deze informatie nog vragen hebben? Dan kan je altijd contact opnemen met onze voedingsdeskundige via voedingsdeskundige@flinndal.nl 


Wat wil je testen?

Welk product past bij mij?

Met de product keuzehulp ontdek je in twee minuten welke supplement bij jouw behoefte aansluit. 

De product keuzehulp is een anonieme test en geeft een resultaat voor jouw eigen situatie.

Bekijken »

Flinndal maximaal veilig module

Wil je er zeker van dat je door onze producten te combineren niet teveel voedingsstoffen binnenkrijgt? Dan kan je de producten die je gebruikt invullen in een tabel. Zo kan je nagaan of je door de verschillende productcombinaties niet teveel binnenkrijgt.

Bekijken »

Slaaptest; hoe goed slaap jij?

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Tijdens de nacht laadt het lichaam zich op voor een volgende dag. Er zijn veel tips beschikbaar die je kunnen helpen om beter te slapen. Wil je weten of jij ondersteuning voor de nachtrust kunt gebruiken? Doe dan de slaaptest.

Bekijken »

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Op deze website gebruikt Flinndal cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring