Flinndal VHC
Flinndal VHC

Werken bij Flinndal

Werken bij Flinndal is een unieke ervaring. We geven je verantwoordelijkheid, vertrouwen en respect. We zijn open-minded, nieuwsgierig maar ook direct. We werken hard, maar vinden plezier maken net zo belangrijk. 

Ben jij op zoek naar een leuke baan bij een jong bedrijf in het centrum van Haarlem? Flinndal biedt een goed salaris, is makkelijk bereikbaar en er is altijd een goede werksfeer. Ben jij communicatief sterk, zelfstandig, flexibel en enthousiast? Dan maken wij graag kennis.


Aan de keukentafel

In 2005 is Flinndal opgericht aan een keukentafel in Haarlem. We hadden slechts twee producten in ons assortiment en twee medewerkers. Inmiddels hebben we een breed assortiment, met een ruime keuze aan voedingsupplementen. Aan de keukentafel... dat past niet meer. Flinndal is inmiddels onderdeel van Vision Healthcare en heeft in Haarlem zo'n 80 medewerkers in dienst met een passie voor gezond leven.

Vanaf het begin af aan hebben wij openheid, creativiteit, verantwoordelijkheid en plezier als belangrijkste cultuurwaarden gehanteerd. Zowel naar onze klanten toe, als naar elkaar. Zo blijft het toch voelen alsof we samen aan de keukentafel zitten.


Onze thuisbasis

Vanaf halverwege 2021 zijn wij verhuisd naar een nieuw pand! We vestigen ons in Het Meterhuis, voor mensen uit Haarlem bekend al horecagelegenheid. De geweldige oude fabriek is omgebouwd tot een modern kantoor waar wij een groot deel van hebben.


Openstaande vacatures bij Vision Healthcare Haarlem


We zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Ben jij van mening dat jij goed bij ons past? Stuur dan een open sollicitatie naar [email protected]