Flinndal Herhaalgemak

Altijd op tijd jouw voedingssupplementen in huis
Gemakkelijk én extra voordelig!
Zo werkt Flinndal Herhaalgemak
Je zit nergens aan vast

Je zit nergens aan vast

Herhaalgemak mag je wanneer jij dat wilt wijzigen of stopzetten. Wil je geen herhaalgemak meer? Geen probleem, geef het door via Mijn Flinndal of bel onze Klantenservice.

10 dagen van te voren een herinnering

Om ervoor te zorgen dat je je nieuwe bestelling niet vergeet, sturen wij je 10 dagen van te voren een herinnering per e-mail. Op die manier ben je altijd op tijd om je nieuwe zending te wijzigen of stop te zetten.

Gratis retourneren

Ben je je herhaalgemak bestelling toch vergeten en heb je nog voldoende voorraad? Dan mag je tot 30 dagen je bestelling gratis retourneren.Veelgestelde vragen over herhaalgemak


Wat betekent herhaalgemak?

Met herhaalgemak ontvang je elke 3 maanden opnieuw je bestelling. Hier hoef je niets voor te doen. Producten met herhaalgemak zijn ook altijd 15% voordeliger.

Hoe kan ik van producten wisselen?

Wil je graag een ander product met herhaalgemak ontvangen? Ook dat is geen probleem. Voeg een nieuw product toe aan je bestelling of wissel je huidige product met een nieuw product via Mijn Flinndal, of neem contact op met de Klantenservice.

Hoe kan ik herhaalgemak uitstellen of stopzetten?
Wanneer je de herhaalgemak service wilt stopzetten, ga je naar 'Mijn herhaalgemak' in Mijn Flinndal en kies je voor stopzetten. Uitstellen of stopzetten mag je ook doorgeven aan onze Klantenservice.Waarom zijn niet alle producten met herhaalgemak verkrijgbaar?

Een aantal producten hebben geen herhaalgemakverpakking. Deze producten zijn seizoensgebonden of hebben geen kwartaalverpakking.

Kan ik mijn herhaalgemak producten ook na 4 of 6 maanden ontvangen?

Gebruik je je voedingssupplementen niet elke dag? Dan kan het voorkomen dat je wat langer doet met een kwartaalverpakking. Wil je wel gebruik maken van de herhaalgemak service maar is 3 maanden te snel? Dan is het mogelijk om je product na 4 of 6 maanden te ontvangen.

Waarom is herhaalgemak handig?


Als je kiest voor de herhaalgemak service dan hoef je nooit meer naar de winkel voor je voedingssupplementen. Je ontvang 15% extra korting op je product en zit nooit zonder voorraad.