Over Flinndal

Wie zijn wij – in het kort

Flinndal is een webshop voor vitaminen van kwaliteit, rechtstreeks geleverd aan de consument. Hoge kwaliteit producten en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij doen alleen wetenschappelijk bewezen gezondheidsclaims over onze producten en vermelden op elke productpagina alle informatie die je als gebruiker nodig hebt om een product goed geïnformeerd aan te schaffen en tot je te nemen.

Om het nog gemakkelijker te maken biedt Flinndal ook de Herhaalgemak service aan. Met Herhaalgemak ontvang je automatisch elke 3 maanden je producten. Dit is aan te passen naar 4 of 6 maanden, je betaalt nooit verzendkosten, en het is altijd 15% voordeliger!

Ben je benieuwd geworden naar de vitaminen die we aanbieden? Kijk dan verder naar alle producten, of zoek via de navigatie in de header op producten per categorie.

Flinndal door de jaren heen

  • 2005: Flinndal wordt opgericht door twee collega’s aan een keukentafel in Haarlem
  • 2006: Al 100.000 pakketten zijn verstuurd! Er wordt gekeken naar uitbreiding in het buitenland
  • 2007: Flinndal gaat haar producten ook in Duitsland verkopen
  • 2008: En ook in België worden onze producten nu verkocht
  • 2011: Flinndal verhuist naar het Houtplein in het centrum van Haarlem
  • 2013: Een nieuwe mijlpaal wordt bereikt: 1.500.000 verstuurde pakketten!
  • 2013: Een nieuwe dieetmethode wordt geïntroduceerd: Flinndal Gezond Gewicht!
  • 2014: Flinndal vernieuwt de website
  • 2015: Flinndal bestaat 10 jaar

Begonnen aan de keukentafel

In 2005 is Flinndal opgericht aan een keukentafel in Haarlem. We hadden slechts twee producten in ons assortiment en twee medewerkers. Inmiddels hebben we een breed assortiment, met een ruime keuze voedingssupplementen en een Gezond Gewicht lijn! Aan de keukentafel… dat past niet meer. Flinndal heeft zo’n 40 medewerkers, die elke dag met veel plezier zorgen dat jouw pakket naar wens wordt afgeleverd. Vanaf het begin af aan hebben wij openheid, creativiteit, verantwoordelijkheid en plezier als belangrijkste cultuurwaarden gehanteerd. Zowel naar onze klanten toe, als naar elkaar. Zo blijft het toch voelen alsof we samen aan de keukentafel zitten!

Verantwoordelijk

Wij helpen mensen het beste uit zichzelf te halen. Geen ongeloofwaardige oplossingen of wonderen maar juist kleine simpele stappen die je aantoonbaar vooruit helpen. Met onze producten ga je verantwoord om met je gezondheid, zonder dat het al te veel moeite kost.

Foto van het Flinndal pand in Haarlem

Persoonlijk

Ook geloven wij in persoonlijk contact. Daarom nemen we de tijd voor onze klanten. Je kunt ons gratis bereiken via 0800-7080 (zonder keuzemenu’s). We luisteren naar wat je ons te vertellen hebt en geven je graag antwoord op jouw vragen. Onze Klantenservice is niet uitbesteed aan een callcenter, maar de medewerkers van de Klantenservice zitten gewoon naast de directeur en onze productontwikkelaars in het kantoor van Flinndal. Zo kunnen we jouw wensen en suggesties direct meenemen en indien mogelijk doorvoeren!

Geen potjes maar zakjes

Waarschijnlijk is het je ook al opgevallen dat onze vitaminen en mineralen niet in een plastic potje zitten maar in een handig zakje? Door de tabletten en capsules te verpakken in zakjes past je pakket gemakkelijk door de brievenbus. Zo hoef je dus nooit thuis te blijven voor je bestelling. Net even anders maar wel handig. De zakjes hebben een zipsluiting zodat je supplementen altijd luchtdicht verpakt zijn.

Foto van de verpakking van een Flinndal product

Service is van groot belang

Naast hoge kwaliteit producten staat service bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben we klantvriendelijke voorwaarden:

Altijd gratis bereikbaar
Vanaf € 20,- gratis verzending
30 dagen bedenktermijn
Bestelling past door de brievenbus
Op werkdagen voor 22:00u besteld, morgen in huis
Altijd flexibel

Bedrijfsgegevens

Flinndal B.V.
KvK nummer : 34195553
BTW nummer : NL812582792B01

Postadres
Postbus 5038
2000 GA Haarlem

Vestigingsadres
Oerkapkade 5
2031 EN Haarlem (kantoor)

E-mail
[email protected]
Wil je een e-mail sturen? Dan kun je het beste gebruik maken van ons e-mail formulier. We kunnen je vraag dan beter en sneller in behandeling nemen.

Telefoon
Bel gratis:
0800-7080 (vanuit België: 0800-54019)
Werkdagen 9-19 uur en zaterdag 10-16 uur