Flinndal voor professionals

Flinndal is één van de grootste leveranciers van voedingssupplementen in Nederland. Wij zijn van mening dat voorlichting bij het gebruik van supplementen erg belangrijk is. Daarom heeft Flinndal een aantal informatieve brochures ontwikkeld die door verschillende diëtisten met veel plezier worden ingezet ter ondersteuning van de informatievoorziening over bepaalde voedingsstoffen en supplementen.

Er zijn bijvoorbeeld brochures over multivitaminen, rode gist rijst, vitamine D, omega 3 vetzuren of calcium. Deze brochures van Flinndal kun jij op elk moment gratis aanvragen en meegeven aan cliënten


Onze gratis service voor professionals

Bij Flinndal Zakelijk kun jij als professional gratis een kennismakingspakket of verschillende informatieve brochures aanvragen, vergelijkingen bekijken en meer lezen over ons assortiment en de kwaliteit van onze producten. Heb je vragen of een speciaal verzoek, dan kun je contact opnemen met Hillie Bosma via zakelijk@flinndal.nl of 06-53881976.


Op de hoogte blijven?

Wil je informatie ontvangen over nieuwe brochures, ontwikkelingen binnen Flinndal en leuke aanbiedingen die wij bieden aan professionals? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Deze versturen we maximaal 1 keer per maand. Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij flinndal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.