Filters

Doelgroep

Soort product

Ervaringen

Aanbiedingen

Herhaalgemak

Gastric bypass / Maagverkleining

Na een maagverkleining is het lichaam minder goed in staat om alle vitaminen en mineralen goed op te nemen. Flinndal WLS tabletten en capsules zijn multivitamines die speciaal samengesteld zijn voor na een gastric bypass. De tabletten kun je het beste combineren met een calciumsupplement. Gebruik je liever een capsule? Combineer deze dan met een calcium- en magnesiumsupplement voor een volledige aanvulling.

Wil je meer informatie over WLS? Die vind je onder het productoverzicht.

Magnesium Kauwtablet
Magnesium Kauwtablet
Magnesium Kauwtablet
4,6 sterren
(218)
Helpt bij vermoeidheid, voor spieren en zenuwen
Vanaf € 11,45
Calcium Magnesium
Calcium Magnesium
Calcium Magnesium
4,6 sterren
(176)
Voor botten, tanden, spieren en zenuwen
Vanaf € 8,95
WLS Capsule
WLS Capsule
WLS Capsule
4,2 sterren
(94)
Speciaal voor mensen met een gastric bypass
Vanaf € 28,86
WLS Tablet
WLS Tablet
WLS Tablet
4,8 sterren
(144)
Multivitamine voor na een gastric bypass
Vanaf € 28,86
Calcium Kauwtablet
Calcium Kauwtablet
Calcium Kauwtablet
4,6 sterren
(58)
Voor botten en tanden, met vitamine D
Vanaf € 9,95Krijg je binnenkort een gastric bypass of heb je deze al? Dan weet je dat het belangrijk is om elke dag een voedingssupplement speciaal voor na een gastric bypass in te nemen. Daarom heeft Flinndal twee krachtige multivitaminen in het assortiment, speciaal ontwikkeld voor na een gastric bypass. Je hebt de keuze uit een tablet of een capsule, zo zit er altijd een product bij die aansluit bij jouw wensen. En we bieden deze aan voor precies dezelfde voordelige prijs!

Inhoudsopgave

Ideale dosering na gastric bypass

Een gastric bypass betekent voor velen het begin van een nieuw leven. Dit gaat je helpen om af te vallen! Bij het samenstellen van onze producten letten we bij Flinndal goed op de kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen, hebben wij onze WLS producten ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken. Deze onderzoeken vind je onder het tabblad onderzoek op de productpagina van onze WLS producten.

In deze onderzoeken is gekeken naar de hoeveelheid vitaminen en mineralen in het bloed bij mensen na een gastric bypass. De samenstelling van Flinndal WLS Tablet en WLS Capsule is hierop afgestemd. Zo vind je bijvoorbeeld een hoge dosering van vitamine B12, D en ijzer in het tablet en de capsule. Van andere vitaminen en mineralen zit er juist weer wat minder in, omdat deze vaak al voldoende aanwezig zijn in je bloed. De lage dosering is dan een goede aanvulling op je dagelijkse voeding en zorgt ervoor dat je niet teveel binnenkrijgt.


Flinndal WLS voor elke dag

Vitaminen en mineralen zijn belangrijk. Ook al merk je er niet altijd direct het effect van, we kunnen niet zonder. We hebben ze nodig voor onze weerstand, energie, zuurstoftransport, voor sterke botten en tanden en nog veel meer! Daarom is het zo belangrijk om elke dag een supplement in te nemen. Speciaal voor na een gastric bypass, omdat uit onderzoek blijkt dat je dan meer kans hebt op een tekort aan deze voedingsstoffen.ideale dosering

Het verschil tussen Flinndal WLS Tablet en WLS Capsule

Flinndal WLS Tablet en Flinndal WLS Capsule zijn beide ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Ze bevatten dan ook dezelfde samenstelling, met uitzondering van 1 mineraal. In Flinndal WLS Capsule zit geen magnesium, omdat de capsule dan te groot zou worden om door te slikken. Magnesium is wel een belangrijk mineraal en wordt minder goed opgenomen door het lichaam na een gastric bypass. Wij adviseren om met de arts te overleggen of een aanvulling met Flinndal Magnesium Kauwtablet wordt aangeraden.


Kies ook voor Flinndal Calcium Kauwtablet

Wij adviseren om naast Flinndal WLS Tablet of WLS Capsule ook Flinndal Calcium Kauwtablet (met vitamine D toegevoegd) te nemen. Calcium zorgt voor sterke botten en tanden. We hebben calcium niet toegevoegd aan Flinndal WLS Tablet of WLS Capsule. Calcium zorgt er namelijk voor dat het ijzer in deze producten niet goed wordt opgenomen.

Om die reden kun je het Flinndal Calcium kauwtablet ook beter niet tegelijk innemen met Flinndal WLS Tablet of WLS Capsule. Het is belangrijk dat er ongeveer twee uur zit tussen het innemen van Flinndal WLS Tablet of WLS Capsule en het Flinndal Calcium Kauwtablet. Aan het Flinndal Calcium Kauwtablet is ook vitamine D toegevoegd, zodat de calcium goed wordt opgenomen door je lichaam.Verschil

Tips bij het gebruik van Flinndal WLS Tablet of WLS Capsule

  • We adviseren om het supplement altijd één uur na de maaltijd in te nemen. 
  • Regelmaat is erg belangrijk. Eet ongeveer zes keer per dag: ontbijt, lunch, avondeten en iets kleins tussendoor zoals fruit of kwark. 
  • Het is belangrijk om na een gastric bypass niet voor, tijdens of na de maaltijd te drinken, maar zo’n 30 minuten te wachten. Niet alleen na de operatie, maar ook de rest van je leven. 
  • Neem kleine maaltijden, eet rustig en kauw je eten goed zodat het niet zwaar op je nieuwe ‘kleine maag’ valt. 
  • Stop met eten en drinken zodra je het gevoel krijgt vol te zitten.gevarieerd eten

Probeer onze producten nu voordelig voor 7 dagen

Flinndal WLS Tablet en Flinndal WLS Capsule zijn een krachtige multivitamine en zijn speciaal ontwikkeld voor na een gastric bypass. Zo krijg je elke dag de belangrijke vitaminen en mineralen binnen die je lichaam na de operatie dagelijks nodig heeft. Met onder andere extra ijzer, foliumzuur, vitamine D en B12. Zodat je na de operatie slanker, gezond én fit door het leven kunt gaan.

Bestel een vooordelig proefpakket van één van onze WLS producten. Je ontvangt dan genoeg voor 7 dagen om het product rustig thuis te proberen. Ga naar de productpagina van het product van jouw keuze of bel naar onze gratis klantenservice: 0800-7080, op werkdagen tussen 9:00 en 19:00 uur en in het weekend tussen 10:00 en 16:00 uur.


proefverpakking