Terug naar overzicht

Flinndal nummer 1 in test Consumentenbond

Flinndal nummer 1 in test Consumentenbond
Lisa
4-11-2019
4 Reacties

Flinndal nummer 1 in test Consumentenbond

De Consumentenbond heeft een test gedaan onder multivitaminen voor 50+’ers. Van de 61 onderzochte vitaminen, doorstaan er 50 de test niet. Binnen de categorie multivitaminen voor vrouwen 50 tot 70 jaar staat Flinndal Multi 50+ Vrouw op de eerste plaats en binnen de categorie 70+’ers staat Flinndal Multi 70+ op de eerste plek.


Categorie 50+ vrouwen multivitaminen

Vrouwen vanaf 50 jaar hebben een hogere behoefte aan vitamine D. De Gezondheidsraad adviseert deze doelgroep dagelijks 10 microgram vitamine D te slikken. Flinndal Multi 50+ Vrouw staat op nummer één van de geteste multivitaminen voor 50+’ers. De dosering van de vitaminen en mineralen vliegt nergens uit de bocht, het vitamine D gehalte is optimaal én er wordt duidelijk aangegeven dat het product speciaal voor 50+ vrouwen is.

“Bij Flinndal kijken we goed naar de behoefte aan specifieke voedingsstoffen in verschillende levensfasen. Dat de Consumentenbond onze inspanningen op dit gebied waardeert met een eerste plaats, is een enorm fijne bevestiging.’’ aldus Inge Hendriks, Productmanager bij Flinndal.


Categorie 70+ multivitaminen

Ook binnen de categorie vitaminen voor 70+’ers staat Flinndal op nummer één. De Gezondheidsraad beveelt mannen en vrouwen van 70+ aan om dagelijks 20 microgram vitamine D te slikken. Van alle onderzochte producten is Flinndal Multi 70+ het enige product waarop staat dat het specifiek voor 70+’ers bedoeld is. Daarnaast bevat het supplement het juiste vitamine D gehalte.


Waarom speciale 50+ multivitaminen gebruiken?

Naarmate we ouder worden, neemt de opname van vitamine B12 af. Daarnaast gaat de vitamine D behoefte voor vrouwen 50+ en ouderen 70+ omhoog. Een multivitamine van goede kwaliteit die is afgestemd op de behoefte van de doelgroep, kan een goede aanvulling op een gezond voedingspatroon zijn.


Flinndal Multi 50+ Vrouw en Multi 70+

Flinndal Multi 50+ Vrouw: Bevat vitaminen en mineralen in een dosering die past bij de behoefte aan voedingsstoffen van vrouwen van 50 tot 70 jaar. Bevat extra vitamine D en calcium voor de botten en is verrijkt met kuisboom voor de vrouwelijke hormoonbalans.

Flinndal Multi 70+: Bevat precies de hoeveelheid vitaminen en mineralen die 70+’ers nodig hebben om gezond en vitaal te blijven. Elk tablet bevat de aanbevolen 20 mcg vitamine D, voor de botten en spierfunctie én het houdt de weerstand, het energieniveau en het geheugen op peil!

Bron: Consumentenbondtest September 2019


Aanbevolen producten

{% for product in products %}
{{ product.name }}
{{product.name}}
{% for star in product.rating_stars %} {% if star == "full" %}
{% endif %} {% if star == "half" %}
{% endif %} {% if star == "empty" %}
{% endif %} {% endfor %}
({{product.review_count}})
Vanaf € {{product.price | money_eu}} € {{product.ab_price | money_eu}}
Bekijk product
{% endfor %}

Lees ook

Maak gebruik van het lekkere weer

Wat is het een heerlijk weertje! Het perfecte moment om erop uit te gaan. In de huidige situatie neemt dat beperkingen met zich mee. Maar het is niet onmogelijk! Wij helpen je graag met een aantal ideeën.

Lees meer Lees meer

Verse groente is minder vers dan je denkt

Vers groenten en fruit de gezondste keuze? Blik, pot en diepvries doen vaak niet onder voor vers. Wij leggen het graag uit.

Lees meer Lees meer

Zorg goed voor jezelf

Denk aan jezelf! Om goed te kunnen functioneren, moet je voor jezelf zorgen. Selfcare en selflove zijn belangrijker dan je misschien denkt. Wij zetten 20 manieren op een rijtje om jezelf weer op te laden.

Lees meer Lees meer

Geef je reactie op:

"Flinndal nummer 1 in test Consumentenbond"
Deze naam wordt op onze site getoond bij de opmerking of vraag
E-mailadres wordt niet getoond bij de opmerking of vraag
Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Reacties

Reactie van Louisa habets, geplaatst op 15-1-2020
Goed op neembare vitamine ben over de 70
Reactie van Mariet Neederlants, geplaatst op 11-1-2020
ik slik al zeker 20 jaar vitamine ,omega 3 en nu ook 70 plus ben er zeer tevreden over . Fijn om te horen dat Flinndal als nummer 1 uit de test Consumentenbond is gekomen.Gefeliciteerd.
Reactie van Marliska Gerrard-Anthony , geplaatst op 11-1-2020
Flinndal is de beste!
Reactie van Fabienne Hendriks, geplaatst op 6-11-2019
Wow, van harte gefeliciteerd met dit mooie eerbetoon!