Review voorwaarden

Van reviews worden we bij Flinndal erg blij! Met reviews helpen we namelijk elkaar. De ene persoon is supertevreden over een product, de ander misschien wat minder. Wij delen alle ervaringen. Zo kun je als klant een weloverwogen keuze maken. Wel controleren we een review voordat deze online komt. Dat doen we aan de hand van onze review voorwaarden. Hieronder bespreken we de voorwaarden en veelgestelde vragen over de productreviews bij Flinndal.

Op welke manier kan ik een review plaatsen?

Heb je bij ons een product aangeschaft, dan nodigen we je per mail uit een review achter te laten. Ook kun je via de productpagina een review plaatsen. We controleren elke binnengekomen review op betrouwbaarheid en of het product daadwerkelijk door de persoon die de review achterlaat, is gekocht. De geplaatste reviews zijn dan ook betrouwbaar

Als dank voor het schrijven van een review maak je kans op een speciaal weerstandspakket, bestaande uit 3 producten. Elke maand trekken we een nieuwe winnaar. Zo stimuleren we het achterlaten van waardevolle reviews waar een ander ook wat aan heeft!

Wanneer komt mijn review online?

We checken alle reviews met zorg en aandacht. Het kan dus een paar dagen duren voordat je review online komt. Geplaatste reviews kunnen niet meer worden aangepast. Wil je dat je review verwijderd wordt? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat staan we niet toe?

Tussen veel waardevolle reviews vinden we ook wel eens een onbruikbare review. Deze reviews plaatsen we niet:

  • Producten die niet zijn gekocht door degene die de review plaatst.
  • Reviews die ziektes of klachten bevatten. Soms worden ziektes of andere (pijn)klachten in een review benoemd. Dan kan dit alsnog een waardevolle review zijn, maar halen we bepaalde fragmenten die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht weg, omdat dit niet is toegestaan volgens de wetgeving van de KOAG KAG (De Keuringsraad). Gezondheidsproducten mogen namelijk niet worden aangeprezen als geneesmiddelen.
  • Een mening die niet over het betreffende product gaat.
  • Een review met verwijzingen naar commerciële acties of websites.
  • Reviews die enkel over verzending of service gaan.
  • Privé-informatie, zoals telefoonnummers of emailadressen.
  • Reviews met scheldwoorden.

Wordt een review wel eens verwijderd?

Dat kan. We verwijderen reviews niet vaak, maar wel als bovenstaande voorwaarden niet worden gevolgd. Wil je weten waarom je review is aangepast of helemaal niet online zichtbaar is? Neem dan contact op met onze klantenservice.