Win een foodbox van Marley Spoon


VegetarierFoodbox-bezorger Marley Spoon bezorgt lekkere recepten en verse ingrediënten bij jou thuis, zodat jij snel en eenvoudig een heerlijk en gezond gerecht op tafel zet. Het unieke van Marley Spoon is dat we jou laten kiezen waar je zin in hebt. Elke week staat er een nieuw menu online van 7 recepten. Er zijn altijd vlees, vis en vegetarische opties.


Flexibel abonnement

Wanneer je lid wordt kun je zelf aangeven op welke dag en op welk tijdstip jij jouw box wilt ontvangen, en je bestellingen vooruit plannen. Dat heet bij ons een flexibel abonnement: je ontvangt jouw box alleen als je er zin in hebt.


Ingrediënten van het seizoen

De ingrediënten die je van ons krijgt zijn zoveel mogelijk van het seizoen. We sturen je precies de juiste hoeveelheden, lekker makkelijk voor jou, en bovendien voorkomen we zo voedselverspilling.


Win een foodbox t.w.v. €39,90

Wil je kans maken op een foodbox van Marley Spoon (t.w.v. €39,90), waarbij je uiteraard zelf kunt kiezen welke gerechten je gaat koken? Beantwoord dan de volgende prijsvraag:

'Noem 1 van de 2 voedingsdeskundigen die bij Flinndal werken' (tip: je kunt ze vinden op onze website). 

Stuur het antwoord voor 1 juli 2016 naar prijsvraag@flinndal.nl (reageer dus niet op dit blog). Prijswinnaars krijgen binnen twee weken persoonlijk bericht. Bij deelname ga je akkoord met de actievoorwaarden.Lees ook:

Zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen en de temperatuur het toelaat zetten we massaal met z’n allen de barbecue weer aan. De combinatie van lekker eten en gezelligheid staat garant voor een heerlijke avond in de buitenlucht. Lees meer

Is vlees eten gezond of niet? Steeds meer Nederlanders eten minder vlees Niet alleen om rekening te houden met dier en milieu maar ook de crisis telt mee. Lees meer

Eind oktober heeft een commissie van de World Health Organization (WHO) vastgesteld dat bewerkt vlees ongezond zou zijn. Dit heeft voor veel discussie gezorgd. Want wat kun je dan nog wel eten? Wij leggen uit wat bewerkt en rood vlees is en geven een aantal alternatieven. Lees meer

Geef een reactie op: Win een foodbox van Marley Spoon

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

01 juni 2016 door: judith
Een nieuw begin voor gezonde levensstijl
01 juni 2016 door: els de kok
Leuk, ik ga er zeker aan mee doen :-)

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Op deze website gebruikt Flinndal cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring