Skeelerend door de natuur – Natuurmonumenten

blog_natuurmonumenten_04c12b6b.png

De zomer staat voor de deur! En dat merk je, want de zon laat zich steeds vaker zien en de temperatuur klimt omhoog. Wil jij straks bikini- of zwembroekproof op vakantie gaan? Werk aan je benen, billen en buik al skeelerend door Midden-Delfland, een natuurgebied vlak bij Rotterdam.

Sporten in de buitenlucht

Want als je kan kiezen tussen bewegen in een mooi gebied in de frisse lucht of in een donkere en bedompte sportschool? Dan is de keus snel gemaakt: het weer laat het toe, de vogels zijn terug uit overwinteringsgebied om hier te broeden, en de eerste bloemen staan in bloei! Heerlijk ontspannen en inspannen in de buitenlucht. Wat wil je nog meer? Doe eens skeelers aan en volg deze route in Midden-Delfland en geniet van de rust en ruimte dicht bij de stad!

Bijzonder stukje groen bij de stad

De natuurgebieden van Natuurmonumenten in Midden-Delfland liggen middenin weidse polders met koeien, molens en historische dorpjes, ingeklemd tussen de steden Rotterdam, Den Haag en Delft. Een tuin voor de stad waar je heerlijk kunt recreëren. Helaas dreigen de oer-Hollandse boerenvogels als grutto, kievit en tureluur die hier thuishoren, te verdwijnen uit Midden-Delfland. Dit willen we niet laten gebeuren!

Skeelerend, wandelen of fietsen door Midden-Delfland

natuurmonumenten

Zin om op pad te gaan? Print de route uit via de website van Natuurmonumenten. Je kunt ook de route volgen via de gratis app Natuur Routes van Natuurmonumenten. De route bestaat uit twee lussen van 9,2 en 11,1 km plus eventueel een heen-en-weertje van 9 km. Zo kun je zelf bepalen hoe ver je – letterlijk en figuurlijk – gaat.

Download hier je route met kaart:

https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebied/midden-delfland/route/skeelerroute-in-midden-delfland 

Liever wandelen of fietsen? Deze skeelerroute door Midden-Delfland is ook geschikt om wandelend of fietsend te volgen.

Over Natuurmonumenten
Natuurmonumenten is dé beweging van mensen met hart voor de natuur. We willen mensen, van jong tot oud, in het hart raken en de fascinatie voor de natuur delen met en via onze achterban. We activeren mensen om buiten in de natuur iets geweldigs te beleven.

logo_8d1220a0.png

Natuurmonumenten blogt maandelijks als gast op Flinndal.nl.

Foto’s: NatuurmonumentenLees ook:

Heb je geen zin in ellenlange rijen voor het Rijksmuseum om bijzondere schilderijen te zien? Trek erop uit en geniet van de meest realistische schilder die je maar kunt bedenken: de natuur. Lees meer

We zitten volop in de zomer. Je portie vitamine D heb je vast al op gedaan tijdens een zomerse vakantie in het buitenland, aan zee of gewoon thuis. Naast zon staat de maand augustus ook ieder jaar garant voor een portie 'paarse pracht'. Lees meer

Zomertijd! Heerlijk wandelen tussen wildakkertjes waar insecten volop zoemen boven bloeiende graslanden op zwoele zomerdagen. Natuurmonumenten heeft weer een mooie route voor je uitgezocht. Lees meer

Geef een reactie op: Skeelerend door de natuur – Natuurmonumenten

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.