Recept: Salade met watermeloen en feta


Watermeloen

Watermeloen is lekker fris voor een warme zomerdag. Deze salade met watermeloen en feta is dan ook een aanrader als side dish tijdens een barbecue of als een klein lunchgerecht.



Wat heb je nodig: (voor 2 personen)

  • 1 watermeloen
  • 1 zakje waterkers
  • 1 blok feta (of een pot met feta blokjes)
  • Verse munt
  • Olijfolie en peper

Zo maak je het:

Was de waterkers indien nodig en leg dit op een schaal. Besprenkel met een beetje olijfolie, zout en peper. Schil de watermeloen en zorg dat je geen witte stukjes meer ziet. Snijd de watermeloen vervolgens in stukjes en leg deze op de waterkers. Besprenkel opnieuw licht met olijfolie en peper. Verkruimel de feta in blokjes en verdeel deze over de watermeloen. Snijd de munt in stukjes en verdeel dit over de salade. Serveer direct.

Eet smakelijk!

Laat je ons weten wat je van dit recept vindt? Deel het hieronder in een reactie.



Lees ook:

Cheesecake is een taart op basis van roomkaas. Ideaal voor de zoetekauwen onder ons. Dit recept heeft als basis blauwe bessen en citroen, fris en zoet tegelijk. Lees meer

Iedereen kent wel de tiramisu met lange vingers, koffie en cacaopoeder. Op deze basisvariant zijn er natuurlijk ook andere combinaties te maken, bijvoorbeeld deze tiramisu met aardbeien. Lees meer

Op een mooie lente- of zomerdag is deze makkelijke en gezonde kikkererwtensalade ideaal. Je maakt hem snel en kunt hem ook meenemen naar bijvoorbeeld een park of het strand, als lunch of diner. En je haalt bovendien meteen de richtlijn van minimaal een keer per week peulvruchten. Lees meer

Geef een reactie op: Recept: Salade met watermeloen en feta

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.