Meld je aan voor het Flinndal Testpanel

Flinndal testpanel

Testpanel gezocht

We zijn continu bezig met het verbeteren van onze producten, service en communicatie. En daarbij is input van onze klanten onmisbaar. We hebben jou nodig!

Hoe kun je helpen?

Vind je het leuk om met ons mee te denken? Meld je dan aan voor ons testpanel. 1x per kwartaal nodigen wij een aantal klanten uit om onder het genot van een hapje en drankje in Haarlem met ons mee te denken over bijvoorbeeld onze website of onze verpakkingen. Wat kan beter, en wat vind je juist heel goed?

We hopen dat je ons wilt helpen. Meld je hier aan en we nemen zo snel mogelijk contact op om je uit te nodigen voor een gezellige bijeenkomst bij ons op kantoor in Haarlem. 


Meld je hieronder aan voor ons testpanel op ons kantoor in Haarlem


Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Op deze website gebruikt Flinndal cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring