Flinndal Magnesium kauwtabletten

groot_magnesium.jpg

Is het je al opgevallen? Er is een nieuw product verkrijgbaar: het Flinndal Magnesium kauwtablet.Door de grote vraag van onze klanten hebben we dit belangrijke mineraal (in de vorm van een voedingssupplement) toegevoegd aan ons assortiment.

Een lekker kauwtablet
Flinndal Magnesium is een kauwtablet met een lekkere sinaasappelsmaak. Veel mensen hebben moeite met het doorslikken van een supplement waardoor we dit keer gekozen hebben voor een handig kauwtablet.

Wat doet magnesium precies?

Magnesium is betrokken bij heel veel processen in het lichaam zoals:

Energie
Magnesium ondersteunt meer dan 300 enzymen die betrokken zijn bij het vrijmaken van energie in het lichaam.

Geestelijke balans
Magnesium is goed voor de gemoedstoestand en heeft een gunstige invloed op de geestelijke balans. Ook draagt het bij aan de belangrijke hersenfuncties zoals het concentratievermogen, alertheid en het geheugen.

Spieren
Magnesium zorgt ervoor dat spieren zich ontspannen.

Zenuwen
Magnesium werkt samen met de enzymen die elektrische stroompjes (zenuwprikkels) doorgeven en ontvangen in het zenuwstelsel.

Botten en tanden
Een volwassene heeft een magnesiumvoorraad van ongeveer 25 gram in het lichaam. Zo’n 50 tot 60 procent hiervan zit opgeslagen in de botten en het glazuur van de tanden. Bij gebrek aan magnesium in de voeding onttrekt je lichaam het uit de botten en tanden, die daar zwakker door worden.

Eiwitstofwisseling
Magnesium werkt samen met enzymen die verantwoordelijk zijn voor de eiwitstofwisseling. Zo helpt het de lichaamseiwitten op te bouwen.

Waarom Flinndal Magnesium?

Flinndal Magnesium bevat magnesium uit het goed opneembare magnesiumcitraat, maar liefst 200 mg per tablet. Dat is 53% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Mét vitamine C, dat net als magnesium van belang is voor extra energie en de hersenfuncties. Het product bestaat uit natuurlijke ingrediënten en is ook geschikt voor vegetariërs.


Lees ook:

Magnesium is een belangrijk mineraal en helpt onder andere de spieren ontspannen en bij de overdracht van zenuwprikkels maar doet nog veel meer in het lichaam. Lees meer

Magnesium is een belangrijk mineraal. Weet jij waarom? Het zorgt voor de opbouw van lichaamseiwitten en nog veel meer. Lees meer

Door een ongezond eetpatroon kan er magnesiumtekort ontstaan. Hoe herken je een magnesiumtekort of wat gebeurt er bij te veel magnesium. Lees meer

Geef een reactie op: Flinndal Magnesium kauwtabletten

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.