Wandel je fit in de natuur - Natuurmonumenten

natuurmonumenten_2_f9b589f6.png

Met een lekkere frisse voorjaarswandeling in de natuur combineer je op zijn minst twee positieve dingen. Wandelen geeft een boost aan je gezondheid en je geniet op een ontspannen manier van de prachtige Nederlandse natuur.

Voorjaar in je bol

Een echte aanrader in het vroege voorjaar is een wandeling over de buitenplaatsen in ’s-Graveland. Je wandelt over brede lanen en smalle paadjes door historische parkbossen en langs statige landhuizen. De eerste voorjaarsbloeiers zijn al te zien langs de wandelpaden. Sneeuwklokjes, krokussen en winterakonieten piepen tevoorschijn. Kom ze bewonderen!

Happy few

Laurence Delderfield

Al in de gouden eeuw begrepen rijke Amsterdammers hoe weldadig het buitenleven was. Ze streken neer in ’s-Graveland en bouwden daar landhuizen met stijlvolle tuinen. Ervan genieten kan nog steeds! En vandaag de dag zijn de buitenplaatsen voor iedereen toegankelijk. Natuurmonumenten heeft de buitenplaatsen in bescherming genomen en zorgt voor het behoud van dit culturele erfgoed.

Wandelroutes op de buitenplaatsen

Vanaf Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in ’s-Graveland wandel je zo de buitenplaatsen op. Kies de wandelroute die bij je past! De afstand varieert van 3 tot 17 kilometer. Je kunt de route uitprinten via de website van Natuurmonumenten of volgen met de gratis route app Natuur Routes.

Download hier je wandelroute met kaart:
https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebied/s-gravelandse-buitenplaatsen/routes


Over Natuurmonumenten
Natuurmonumenten is dé beweging van mensen met hart voor de natuur. We willen mensen, van jong tot oud, in het hart raken en de fascinatie voor de natuur delen met en via onze achterban. We activeren mensen om buiten in de natuur iets geweldigs te beleven.

logo_8d1220a0.png

Natuurmonumenten blogt maandelijks als gast op Flinndal.nl.
Bron afbeelding twee wandelaars: Laurence Delderfield.Lees ook:

Ondanks dat we een paar dagen sneeuw hebben gehad aan het einde van 2014, laat Koning Winter zich nog niet volledig zien en is vorig jaar uitgeroepen tot het warmste jaar sinds drie (!) eeuwen. Lees meer

Bewegen is gezond! Niet alleen voor je fysieke gezondheid, maar ook voor je geestelijke balans. Even lekker uitwaaien door een wandeling op het strand of een uurtje sporten na je werk. Lees meer

Werken aan je gezondheid door een wandeling te maken geeft een goed gevoel. Als je dan ook nog volop kan genieten van een veelheid aan kleuren van duizenden bloemetjes, word je helemaal blij! Lees meer

Geef een reactie op: Wandel je fit in de natuur - Natuurmonumenten

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.