Flinndal Spirulina


Spirulina

Spirulina is één van de belangrijkste algensoorten ter wereld. Het is een blauwgroene zoutwateralg die van nature boordevol essentiële voedingsstoffen en fytonutriënten zit. Het behoort tot de categorie zeewier, wat een verzamelnaam is voor allerlei verschillende algensoorten die in zee leven.

Naar verluidt waren de Azteken begin 1500 het eerste volk dat dit algje als nuttige voedingsstof zag. Tegenwoordig wordt het veel gebruikt als ondersteuning tijdens een detox, tijdens het afvallen of voor de weerstand. Daarom hebben wij spirulina sinds kort als voedingssupplement toegevoegd aan ons assortiment. Lees meer over de gezondheidsvoordelen van Flinndal Spirulina.


Goede ondersteuning tijdens een detox

Spirulina heeft vanaf 2000 mg per dag een antioxidante werking. Het helpt zo het lichaam te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Door deze krachtige antioxidante werking wordt spriulina ook veel gebruikt tijdens het detoxen. Je vindt het bijvoorbeeld ook in Flinndal Detox.


Helpt bloedsuikerspiegel op peil te houden

Spirulina kan hulp bieden bij het afvallen. Het helpt namelijk om de bloedsuikerspiegel op peil te houden, zodat schommelingen worden voorkomen (vanaf 1500 mg per dag).


Geeft je weerstand een boost

Spirulina speelt vanaf 1500 mg per dag een belangrijke rol bij het in stand houden van het immuunsysteem.


Spirulina

Voor wie?

Flinndal Spirulina capsules zijn geschikt voor iedereen die extra ondersteuning voor de weerstand kan gebruiken in de vorm van een krachtige antioxidant, of voor wie de bloedsuikerspiegel graag op peil wil houden.


Wist je dat?

Wist je dat? Het Latijnse woord spirulina ‘klein spiraaltje’ betekent. Het heeft deze naam, omdat spirulina de vorm van een spiraal heeft.


Bekijk dit product »


Lees ook:

In de herfst- en wintermaanden ben je eerder vatbaar voor virussen. Een goed moment om extra aandacht te besteden aan je weerstand. Wat is een verminderde weerstand en hoe kan jij aan je weerstand werken? Lees meer

Het is een actueel topic; het wel of niet eten van vlees. Het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) roept op dat we minder vlees en andere dierlijke producten zoals melk en kaas moeten gaan eten. Lees meer

Is vitamine C nog steeds dé weerstandsvitamine en zijn er nog andere vitaminen of mineralen belangrijk? Wij geven uitleg en tips zodat jij dit nieuwe jaar goed kan beginnen. Lees meer

Geef een reactie op: Flinndal Spirulina

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.