Omega 3 dubbel gezuiverd

Omega 3 dubbel gezuiverd

Heb je je altijd al afgevraagd waarom de Flinndal Omega-3 Forte capsules dubbel gezuiverd zijn? We geven een korte uitleg.


Wat betekent dubbel gezuiverd?
De Flinndal Omega-3 Forte capsules worden twee keer gezuiverd door een gerenommeerd bedrijf in Noorwegen. Een keer aan het begin en een keer aan het einde van het productieproces. Door het twee keer te zuiveren bevat de visolie nauwelijks tot geen vervuiling.


Vervuiling in vis?
Vis kan vervuild zijn. De visolie van Flinndal wordt daarom gezuiverd. Wij gebruiken hiervoor natuurlijke middelen zoals carbon. Carbon is een soort koolstof die de vervuiling die in de vis zit aan zich bindt. Hierdoor ontstaat een zeer zuivere visolie. Dit is veel schoner dan een vis uit de natuur.


Één keer per week vis
De Gezondheidsraad adviseert om één keer per week vis te eten. Voorbeelden van vette vis zijn zalm, makreel, haring en forel. Vis bevat onder andere de belangrijke omega 3 vetzuren EPA en DHA. Die vetzuren zitten ook in de Flinndal Omega-3 Forte capsules.


omega-3-capsules-flinndal_e28f5500.pngFlinndal Omega-3 Forte
Eet je niet genoeg vis of wil je extra omega 3? Kies dan voor de zuivere kwaliteit van Flinndal Omega-3 Forte.
Per capsule bevat Flinndal Omega-3 Forte 450 mg omega 3 met de vetzuren EPA en DHA. Dat is precies wat je dagelijks nodig hebt.

DHA in combinatie met EPA is goed voor je hart. Een capsule omega-3 Forte is dan voldoende. DHA is ook goed voor je hersenen en je gezichtsvermogen, maar neem dan 2 twee capsules per dag.Lees ook:

Vis is gezond, bevat omega 3 en is lekker! Er zijn heel veel soorten vis en nóg meer recepten. Een goede vispan is dan ook een must. Lees meer

Nieuw onderzoek toont aan dat omega 3 kinderen wellicht beschermt tegen allergie. Lees meer > Lees meer

Als je geen viseter bent is het mogelijk om toch aan voldoende omega 3 vetzuren te komen. Omega 3 vetzuren zitten niet alleen in vis. Lees meer

Geef een reactie op: Omega 3 dubbel gezuiverd

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.