Een moment voor jezelf

=ontspannen.jpg

Tegenwoordig is het ‘goed’ als je het druk hebt. We rennen van het één naar het ander en vergeten vervolgens te genieten. Zonde toch? Daarom is het belangrijk om af en toe een moment voor jezelf te reserveren. Op deze manier kan je lichaam zich herstellen van alle stress en weer nieuwe energie opdoen.

Leef in het moment

Tijd voor jezelf vrij maken kan op verschillende manieren. Je kunt een boek lezen, wandelen, in bad gaan of muziek luisteren. Maar de laatste tijd wordt er steeds vaker gesproken over yoga. Door yoga leer je bewust aanwezig te zijn in het moment. Je focust meer op jezelf, je eigen gevoel en leert spanning los te laten.

Yoga is voor iedereen

Yoga krijgt vaak het stempel ‘zweverig’. Meestal wordt gedacht dat je flexibel moet zijn om yoga te kunnen beoefenen, maar dat is helemaal niet nodig. Het gaat er om dat je de oefeningen op een juiste manier uitvoert, dan volgt de flexibiliteit vanzelf. Yoga kent bovendien veel eenvoudige oefeningen die door iedereen uit te voeren zijn.

Direct beginnen met oefeningen

Op deze website vind je eenvoudige yoga-oefeningen die speciaal gericht zijn op het verminderen van stress. Verder vind je hier meer informatie over de verschillende vormen van yoga en natuurlijk nog veel meer oefeningen.Lees ook:

Yoga nidra, meer uitleg over deze vorm van yoga en voor wie dit geschikt is. Gastbijdrage van gezondNU. Lees meer

Het klinkt mooi: je bent mooi zoals je bent. Maar daar denkt de Nederlandse vrouw totaal anders over. Als zij naakt voor de spiegel staat, voelt zij zich ontevreden en beschaamd. Vier op de tien vrouwen voelt zich te dik als ze naakt is en zestien procent voelt zich minderwaardig in vergelijking met anderen, blijkt uit het Blootonderzoek 2014 van gezondNU. Lees meer

Het wordt weggeschoren, bijgewerkt of gekortwiekt. Schaamhaar is uit de mode. Maar waarom eigenlijk? Hoort schaamhaar er niet ‘gewoon’ bij? En wat weten we er eigenlijk over? Lees meer

Geef een reactie op: Een moment voor jezelf

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.