De 4 gezondheidsvoordelen van Flinndal Groene Thee Extract


Maag

De lente staat voor de deur. We mogen onze winterkleding binnenkort weer inruilen voor korte broeken en zwemkleding. Ben jij van plan om dit jaar af te vallen zodat je zomerkleding weer perfect om je lichaam zit? Dan is Flinndal Groene Thee Extract een goede ondersteuning. Waarom dat zo is, lees je in dit blog.Groene thee

Groene thee is een kruid afkomstig van de theeplant. Anders dan zwarte thee, worden groene theebladeren alleen kort gestoomd zodat alle gezondheidsbevorderende stofjes in groene thee behouden blijven.

Het gaat hier om de zogenaamde polyfenolen, catechinen en EGCG. “Polyfenolen” is de overkoepelende term om alle chemische verbindingen in planten mee aan te duiden met een gunstig effect op de gezondheid. Hier vallen bijvoorbeeld ook tannines onder en flavonoïden. Ze zijn vooral te vinden in thee, koffie, cacao en rode wijn.


De gezondheidsvoordelen van Flinndal Groene Thee Extract

Groene thee wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege verschillende gezondheidsvoordelen. Ook wordt groene thee sinds 2016 aangeraden door de Gezondheidsraad. In de nieuwe Richtlijnen goede voeding wordt geadviseerd drie koppen groene thee per dag te drinken. Flinndal Groene Thee Extract is daarmee dus een gezonde keuze. Wat zijn de gezondheidsvoordelen?.


1. Weerstand

Groene thee helpt het immuunsysteem gezond te houden.

2. Antioxidant

Groene thee helpt als antioxidant het lichaam te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

3. Van belang voor vetverbranding

Groene thee is van belang voor de vetverbranding en helpt ook om vetophoping in het lichaam tegen te gaan. Dat komt bijvoorbeeld goed van pas bij het afvallen.

4. Ondersteunt de energiehuishouding

Groene thee ondersteunt de energiehuishouding in het lichaam, voor een fit gevoel tijdens het afvallen.

Groene Thee Extract


Voor wie?

Flinndal Groene Thee Extract is geschikt voor volwassenen die graag van een antioxidant gebruik zouden willen maken en / of ondersteuning kunnen gebruiken bij het afvallen.


Vragen?

Heb je vragen over Flinndal Groene Thee Extract? Onze voedingsdeskundigen zitten op werkdagen van 9:00 tot 17:00 klaar om al je vragen te beantwoorden. Mail je vraag naar voedingsdeskundige@flinndal.nl en wij geven binnen 1 werkdag antwoord.


Bekijk dit product »
Lees ook:

De meeste mensen lukt het niet om na het afvallen op een gezond gewicht te blijven. Waar gaat het fout en hoe gaat afvallen jou wel lukken? Wij hebben 5 misvattingen over diëten voor je op een rij gezet. Lees meer

IJsthee is voor veel mensen het ultieme zomerdrankje. Wat maakt groene thee zo gezond en hoe maak jij een lekkere verkoelende IJsthee met groene thee? Lees meer

We krijgen meer suiker binnen dan we denken, dat weet iedereen. En dus minderen we braaf de schepjes suiker in de koffie en de yoghurt. Maar is dat genoeg? Lees meer

Geef een reactie op: De 4 gezondheidsvoordelen van Flinndal Groene Thee Extract

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.