Omega 3 uit vis

Veel kinderen houden niet van vis. En dat is jammer, want vis bevat gezonde omega 3 vetzuren. Daarom adviseert de Gezondheidsraad om minimaal één keer per week vette vis te eten. Want vooral vette vis bevat veel van de gezonde omega 3 vetzuren. Het omega 3 vetzuur DHA is bijvoorbeeld belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen (vanaf 200 mg DHA) en het gezichtsvermogen van jonge kinderen (vanaf 100 mg DHA per dag).

Flinndal Omega-3 Junior

Naast het feit dat kinderen vis vaak niet lekker vinden, staat het bij veel gezinnen ook niet altijd op het menu. Om ervoor te zorgen dat je kindje wel elke dag de aanbevolen hoeveelheid omega 3 vetzuren binnenkrijgt, is er Flinndal Omega-3 Junior. Eén capsule bevat 195 mg omega 3 visolie.
Flinndal Omega-3 Junior wordt dubbel gezuiverd, zonder chemicaliën, maar met het natuurlijke carbon. Zo krijgen we een zeer zuivere visolie. De capsules zijn bovendien 100% natuurlijk en worden gemaakt van duurzame vis. Ook de lekkere tutti frutti smaak is gemaakt van natuurlijke smaakstoffen.

Bekijk producten van Flinndal voor kinderen »


Wat heb ik nodig?

Het is voor kinderen belangrijk om gezond en gevarieerd te eten, en daarmee voldoende vitaminen binnen te krijgen.

Wanneer dit niet lukt, kan een aanvulling helpen. De meest voorkomende aanvullingen voor kinderen:

  1. Multivitamine kauwtablet
  2. Omega-3 Junior
  3. Vitamine D