Kinderen

Omega-3 Junior

4,7 sterren
16 Beoordelingen
Omega-3 Junior
4,7 sterren
16 beoordelingen
 • Voor het hart en het behoud van een goede hersenfunctie
 • Belangrijk voor het gezichtsvermogen en de weerstand
 • Bevat ook vitamine D
 • Dosering speciaal voor kinderen (1 t/m 13 jaar)
Tijdelijk niet leverbaar
 • Altijd gratis verzending bij herhaalgemak
 • Kies een cadeau in de winkelwagen (bij bestellingen vanaf €35).
 • Op werkdagen voor 22:00 besteld? Morgen in huis.

Beschrijving

De Gezondheidsraad raadt aan minimaal één keer per week vis te eten, en dan het liefst voor vette vis als zalm, haring, makreel en ansjovis te kiezen. Want vette vis bevat de meeste omega 3 vetzuren. Maar bij veel gezinnen staat vis niet vaak op het menu. Ook zijn kinderen er niet altijd dol op. Daarom is er Flinndal Omega-3 Junior.

Dagelijks minimaal 250 mg EPA en DHA is goed voor je hart en dagelijks minimaal 250 mg DHA draagt bij aan de hersenfunctie en het gezichtsvermogen.

Aan Flinndal Omega-3 Junior is ook vitamine D toegevoegd. Vitamine D is, zeker voor kinderen, een belangrijke vitamine. Zo ondersteunt het de weerstand. Vitamine D is ook nodig voor de opname van calcium in de botten en tanden. Hoe meer calcium er op jonge leeftijd in de botten wordt vastgelegd, hoe langer ze sterk blijven op latere leeftijd.

Vergelijkbare producten

Omega-3 Oog
10% Korting
Omega-3 Oog
4,7 sterren
(24)
Vanaf € 10,75
Bekijk product
Omega-3 Premium
10% Korting
Omega-3 Premium
4,9 sterren
(13)
Vanaf € 17,05
Bekijk product
Omega-3 Forte
10% Korting
Omega-3 Forte
4,7 sterren
(167)
Vanaf € 10,75
Bekijk product
Omega-3 Plantaardig
10% Korting
Omega-3 Plantaardig
4,9 sterren
(39)
Vanaf € 13,45
Bekijk product
Omega-3 Extra Forte
10% Korting
Omega-3 Extra Forte
4,8 sterren
(85)
Vanaf € 12,55
Bekijk product

Het nut

Herken je dit: je wilt op zich wel vaker vis eten, maar het komt er niet van of elke poging resoluut afgewezen door de kinderen?

De Gezondheidsraad raadt aan minimaal één keer per week vis te eten, en dan het liefst voor vette vis zoals zalm, haring, makreel en ansjovis te kiezen. Want vooral in vette vis zit veel omega 3. Maar bij veel gezinnen staat vis niet vaak op het menu. Ook zijn kinderen niet altijd dol op vis. Daarom is er Flinndal Omega-3 Junior, een goede aanvulling op de voeding van je kind!

De omega 3 vetzuren zijn erg belangrijk. Juist ook voor kinderen. Zo heeft het omega 3 vetzuur DHA (Docosahexaeenzuur) een gunstig effect op de hersenfuncties én is bovendien belangrijk voor het gezichtsvermogen. Zeker aan opgroeiende kinderen wordt veel gevraagd van de hersenen. Concentratievermogen, geheugen, cognitie; elke schooldag weer opnieuw. Flinndal Omega 3 Junior ondersteunt de hersenfunctie en draagt bovendien bij aan de gezondheid van de ogen. Ook niet onbelangrijk, gezien de verdergaande digitalisering waardoor kinderen toch vaker achter een schermpje zitten dan vroeger het geval was.

Naast omega 3 vetzuren bevat Flinndal Omega 3 Junior ook 5 mcg vitamine D per kleine capsule. Deze vitamine is van belang voor het immuunsysteem en daarmee voor de weerstand. Het zorgt bovendien voor stevige botten. De perfecte aanvulling voor jouw kind dus.

Dosering speciaal voor kinderen

Flinndal Omega-3 Junior bevat 210 mg omega 3 visolie en 5 mcg vitamine D in één kleine capsule. Eén capsule per dag is goed voor de weerstand, en twee capsules per dag hebben daarnaast ook een gunstig effect op de hersenfuncties en het gezichtsvermogen. De capsules zijn bovendien voorzien van een prettige, natuurlijke tutti frutti smaak.

Kies voor kwaliteit

 • HACCP gecertificeerde productie
 • Geen onnodige toevoegingen
 • Verantwoord gedoseerd
 • Samengesteld o.b.v. wetenschappelijke inzichten

Omdat de gebruikte vis op een duurzame manier gevangen wordt, mogen we het keurmerk ‘Friend of the Sea’ voeren. Dit keurmerk ziet erop toe dat bij de wilde vangst maximaal 8 procent bijvangst is, waarvan geen bedreigde soorten. Verder mag er geen sprake zijn van overbevissing, de zeebodem mag niet verstoord worden en moet stapsgewijs de uitstoot van broeikasgassen verminderd worden. Zo werken we samen aan een beter milieu.

Ook de lekkere tutti frutti smaak is dus gemaakt van natuurlijke smaakstoffen.

Van duurzame vis

Flinndal Omega-3 Junior wordt gemaakt van duurzame vis. De vissersboten hebben een satellietverbinding waardoor de overheid kan controleren dat er alleen vis wordt gevangen in gebieden waar de visstand goed is. Zodat er genoeg vis in de zee blijft voor als je kind later volwassen is.

Inhoud en gebruik

Hieronder staat vermeld welke ingrediënten er in dit product zitten en hoe je het product moet gebruiken. Lees deze informatie goed door.

Ingrediënten
Aanbevolen gebruik
Innemen
Allergie-informatie
Bewaaradvies


Omega-3 Junior
 


Ingredienten en dosering     Ingrediënten en dosering


Flinndal Omega-3 Junior bevat per capsule van 350 mg:

Actief bestanddeel Hoeveelheid %*
Omega 3 visvetzuren 210 mg **
waarvan:    
     EPA 105 mg **
     DHA 70 mg **
     Overige omega 3 visvetzuren 35 mg **
Vitamine D3 5 mcg/ 200 IU 100

* = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid volgens de Eu¬ropese Richtlijn Etikettering 2008/100/EC (of Warenwetbesluit). ** = geen ADH vastgesteld.
Ingrediënten

Visvetzuren, rundergelatine, stabilisator (glycerol), cholecalciferol (vitamine D), natuurlijk tutti-frutti aroma, water. Zonder conserveermiddelen of kunstmatige aroma’s. Allergie informatie: bevat vis.


Dit product is niet geschikt voor vegetariërs of veganisten, omdat het visvetzuren bevat. 
Flinndal Omega-3 Plantaardig is wel geschikt voor vegetariërs en veganisten. 
Voedingswaarden     Voedingswaarden per capsule


Energie in kcal 4,32 kcal
Energie in kJ 18,08 kJ
Koolhydraten 0 mg
Eiwitten 0,05 mg
Vetten 0,42 mgaanbevolen gebruik     Aanbevolen gebruik


Voor wie Dagdosering
Kinderen tot 4 jaar 1 capsule per dag
Kinderen tot 14 jaar 1 tot 2 capsules per dag

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Innemen     Innemen


De capsules doorslikken tijdens de hoofdmaaltijd met een glas water (let op: géén kauwcapsules). Om nasmaak te voorkomen niet in laten nemen op de nuchtere maag of met een warme drank.

Erg jonge kinderen geen hele capsules geven maar met een scherp mesje een gaatje prikken in een van de uiteinden en de inhoud van de capsule door bijvoorbeeld het toetje mengen (ter voorkoming van verslikken).

Allergie-informatie


Dit product bevat wel:

Vis 
 

Dit product bevat geen van de volgende allergenen:


Gluten Lactose Noten Pinda Schaal en schelpdieren SojaBewaaradvies     Bewaaradvies


Onze producten zitten in speciale, luchtdichte zakjes. Op de achterkant van de verpakking staat hoe lang het product houdbaar is. Droog bewaren op kamertemperatuur. Sluit het zakje steeds goed af, bescherm het tegen zonlicht om verkleuring of plakken te voorkomen. 

Buiten bereik van kinderen bewaren. 

Laatste wijziging: 26 oktober 2020

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over Flinndal Omega-3 Junior. Staat jouw vraag er niet tussen? Klik op de 'Stel een vraag' button hierboven en stuur jouw vraag in.

Leeftijd
1. Vanaf welke leeftijd kan ik Flinndal Omega-3 Junior geven aan mijn kind?
Flinndal Omega-3 Junior is geschikt voor alle leeftijden. Bij kinderen tot vier jaar kun je één capsule per dag geven. Wij raden wel aan om de capsule door te prikken en door het eten te mengen in verband met verstikkingsgevaar bij erg jonge kinderen. Kinderen vanaf vier jaar kun je dagelijks één tot twee capsules per dag geven, afhankelijk van hoe vaak vis bij je thuis op het menu staat.

2. Vanaf welke leeftijd kan ik overstappen op Flinndal Omega 3 Forte?
De Flinndal Omega-3 Junior capsules zijn bedoeld voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. De ervaring is namelijk dat kinderen op jongere leeftijd nog weleens moeite hebben met de smaak van de Flinndal Omega-3 Forte capsules. Heeft je kind daar geen last van, dan kun je je kind over laten stappen vanaf het moment dat hij/zij goed kan eten en geen moeite meer heeft met het doorslikken van een capsule.  
Smaak
1. Mijn kinderen willen geen visoliecapsules nemen omdat ze het vies vinden. Hoe smaakt de visolie van Flinndal?
Het klopt dat visolie van zichzelf geen prettige smaakt heeft. Om deze reden hebben wij aan Flinndal Omega-3 Junior een natuurlijke tutti-frutti smaak toegevoegd aan de olie, maar ook aan de capsule. Dit zorgt ervoor dat Flinndal Omega-3 Junior lekkerder is dan veel van onze concurrenten. Let wel op: het is geen kauwcapsule.

Allergieën
2. Mijn kind is allergisch voor vis, kan ik dan wel Flinndal Omega-3 Junior gebruiken?
Nee, in Omega-3 Junior zit visolie en dus vis. Om toch de juiste vetten te gebruiken kan je kiezen voor Omega-3 Plantaardig. Dit bevat omega-3 gewonnen uit algen en dit is dus 100% plantaardig. 

Stel een vraag

Deze naam wordt op onze site getoond bij de opmerking of vraag
E-mailadres wordt niet getoond bij de opmerking of vraag
Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Vaak samen gekocht

Multi Junior Kauwtablet
10% Korting
Multi Junior Kauwtablet
4,3 sterren
(43)
Vanaf € 7,15
Bekijk product
Vitamine D Druppels
Vitamine D Druppels
4,7 sterren
(10)
Vanaf € 10,95
Bekijk product
Omega-3 Forte
10% Korting
Omega-3 Forte
4,7 sterren
(167)
Vanaf € 10,75
Bekijk product
Multi Puur Natuur
10% Korting
Multi Puur Natuur
4,8 sterren
(10)
Vanaf € 12,55
Bekijk product
Omega-3 Plantaardig
10% Korting
Omega-3 Plantaardig
4,9 sterren
(39)
Vanaf € 13,45
Bekijk product
Omega-3 Premium
10% Korting
Omega-3 Premium
4,9 sterren
(13)
Vanaf € 17,05
Bekijk product

Beoordelingen Omega-3 Junior

4,7 van 5 sterren
Aantal reviews: 16
5 sterren
12
4 sterren
3
3 sterren
1
2 sterren
0
1 sterren
0

Laat een beoordeling achter

Schrijf je ervaring over dit product en help zo anderen bij het maken van hun keuze. We controleren een review voordat deze online komt. Dat doen we aan de hand van onze review voorwaarden. Als je vragen of opmerkingen hebt over bijvoorbeeld de prijs of levertijd, kunnen we je beter helpen bij onze klantenservice. Ook zij staan graag voor je klaar!

Deze naam wordt op onze site getoond bij de review
E-mailadres wordt niet getoond bij de review
Onze producten volgen de regels van de KOAG KAG (De Keuringsraad) en EFSA met betrekking tot gezondheidsproducten. Gezondheidsproducten mogen niet worden aangeprezen als geneesmiddelen. Daarom halen we beoordelingen of fragmenten uit beoordelingen weg die verwijzen naar een ziekte of (pijn)klacht. We stellen het op prijs als je hier rekening mee wilt houden en je beoordeling vooral formuleert op basis van gebruiksgemak en de algemene werking of tevredenheid.

Laatste 5 beoordelingen

Yvette
3 sterren
28-2-2020
Ons hele gezin slikt vitamines van Flinndall! Service is top! Ook als je belt om advies. De adviseuses zijn deskundig en verstaan hun vak dus. Deze pilletjes zijn makkelijk door te slikken of op te kauwen. Je krijgt de juiste dosering zodat je weet dat je ze niet teveel van het goede geeft.
diana
5 sterren
28-12-2019
Mijn kids vragen elke ochtend hier om ze vergeten het niet. Mijn jongste van 3 jaar gebruikt deze ook. En heb hem aangeleerd eerst goed op de tablet te kouwen en dan smelt het omhulsel van zelf bijna en dan slikt hij deze door. Echt top en een goede aanvulling op de dagelijks behoefte van mijn kids.
Petra
4 sterren
14-3-2019
Prima capsules goed in tw nemen door kids
Elvin
5 sterren
4-3-2019
Snel geleverd,goed verpakking
Wendy
4 sterren
23-8-2018
Prima capsules, gemakkelijk in te nemen. Ik slik ze in één keer door omdat ik de smaak niet lekker vind.
Marla
5 sterren
23-8-2018
De pillen zijn makkelijk door te slikken, waardoor je ze iedere dag met gemak in neemt.
Caroline
5 sterren
10-11-2017
Mijn kinderen nemen elke morgen een capsules en ze vinden het lekker.
Nermin Salihovic
5 sterren
25-9-2017
Mijn kinderen heb ik vroeg vis leren eten, maar zoals Flinndal aangeeft lusten kinderen niet echt vis. In de loop van de jaren merkte ik dat de oudste er niet echt zin in. De jongste wel zolang er genoeg ravichot saus op zit.
C. de Vries
5 sterren
22-5-2017
Prima capsules voor kinderen. Ik gebruik de kwartaalverpakkingen met herhaalgemak. Ideaal, ik ben tevreden met Flinndal.
schouten
5 sterren
4-10-2016
Zijn goed door te slikken door kinderen. De verpakking stinkt niet naar vis, voor mij een teken dat het goede kwaliteit is. De visolie is gezuiverd, ook belangrijk.
Melanie
5 sterren
26-5-2016
mijn dochter maakt inmiddels gebruik van de kwartaalverpakkingen. De capsules zijn klein en je kind hoeft er maar 1-2 per dag, prima te doen.
van vliet
5 sterren
1-4-2016
Voor zover we kunnen ontdekken hebben jullie de hoogste concentratie van de stofjes waar het allemaal om draait in jullie supplementen. Ook hebben we al verschillende gezinnetjes over kunnen halen om jullie producten te gaan gebruiken. Bovendien is het ideaal dat er zo'n lekker smaakje zit aan het omega-3 supplement voor kindjes. Onze dochter van vier is niet zo'n pillenmeisje, maar ze eet het met plezier op!
Barbara
5 sterren
13-2-2016
Goed; mijn kinderen vinden ze goed smaken. Ze zijn ook klein, waardoor ze makkelijk door te slikken zijn voor kinderen die ze niet willen kauwen.
Marjon
4 sterren
30-10-2013
Goede omega 3 capsules. Ik deed ze in het begin door het toetje bij mijn kinderen, maar inmiddels slikken ze de omega 3 gewoon zonder problemen. Geen vieze smaak, erg tevreden, voorlopig blijven ze het slikken.
t.peters
5 sterren
27-5-2013
In een woord: prima geregeld.
Petra
5 sterren
28-10-2012
Mijn kinderen van 9 en 11 jaar slikken de capsules zonder problemen door en komen zo in ieder geval aan de adh omega-3.