Nieuw: 2 nieuwe omega 3 producten

Omega

Een gezond voedingspatroon met voldoende groenten en fruit is belangrijk. Dat is algemeen bekend. Nu lijkt een gezond voedingspatroon met veel fruit, groenten en vis er ook voor te zorgen dat vrouwen minder rimpels in het gezicht ontwikkelen (jammer mannen, maar voor jullie lijkt dit helaas niet te werken). Hoe werkt de invloed van gezonde voeding op het tegengaan van rimpels?


Sinds 9 november heeft Flinndal twee nieuwe omega 3 producten in haar assortiment: Flinndal Omega-3 Extra Forte (een extra hoog gedoseerd visoliesupplement) en Flinndal Omega-3 Oog (ter ondersteuning van het gezichtsvermogen). Dit betekent dat je nu de keuze hebt uit drie omega 3 producten met visolie. Hieronder vind je een korte toelichting van deze producten en voor wie ze geschikt zijn. Zo weet je precies welk omega 3 product perfect aansluit bij jouw situatie.


Flinndal Omega-3 Extra Forte

Omega 3 Extra Forte

Speciaal voor mensen die graag een extra hoog gedoseerd visoliesupplement willen gebruiken hebben wij nu een hoger gedoseerde capsule ontwikkeld: Flinndal Omega-3 Extra Forte. Eén capsule bevat 730 mg omega 3 vetzuren waarvan 380 mg EPA en 250 mg DHA. De visolie is natuurlijk van dezelfde kwaliteit als Flinndal Omega-3 Forte, duurzaam en 100% natuurlijk. Eén capsule per dag is goed voor je hart, hersenen en gezichtsvermogen.

EPA

Dagelijks 250 mg EPA levert een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart.

DHA

Dagelijks minimaal 250 mg DHA is goed voor je hart, draagt bij aan de hersenfunctie, is goed voor het gezichtsvermogen en ondersteunt de conditie van je ogen.

Voor wie?

Voor iedereen die graag een extra hoge dosering wil gebruiken als aanvulling op de dagelijkse voeding. Ter ondersteuning van hart, hersenen en gezichtsvermogen.


Flinndal Omega-3 Forte

Omega 3 Forte

Flinndal Omega-3 Forte hebben wij al sinds 2005 in ons assortiment. Eén capsule bevat 450 mg omega-3 vetzuren, waarvan 228 mg EPA en 152 DHA. Dit is een kleinere capsule, maar wel met een hoge dosering. Wil je het alleen voor je hart, dan volstaat één capsule per dag. Wil je het ook voor je hersenen en gezichtsvermogen? Neem dan twee capsules per dag.

Voor wie?

Geschikt voor iedereen die het niet lukt om minimaal één keer per week vis te eten en extra
aanvulling willen op de dagelijkse voeding. Ter ondersteuning van hart, hersenen en
gezichtsvermogen.


Flinndal Omega-3 Oog

Omega Oog

Behoud van een goed gezichtsvermogen is ontzettend belangrijk. Je kunt met voeding een hoop doen om je ogen in goede conditie te houden, ook op latere leeftijd. Voeding speelt hierbij namelijk een belangrijke rol. Flinndal Omega-3 Oog bevat de voedingsstoffen die de conditie van het oog ondersteunen en goed zijn voor het gezichtsvermogen, namelijk:

DHA

DHA is een belangrijk bestanddeel van het netvlies in het oog en helpt het oog in goede conditie te houden. Het omega 3 vetzuur DHA is daarom van belang voor het behoud van een goed gezichtsvermogen (vanaf 250 mg DHA per dag). In één capusle Flinndal Omega-3 Oog zit 125 mg DHA.

Luteïne

Luteïne is een stofje dat te vinden is in het netvlies. Het draagt bij aan een goede conditie
van het oog.

Vitamine B2

Vitamine B2 ondersteunt de conditie van het oog en helpt om scherp te blijven zien.

Zink

Zink ondersteunt de conditie van het oog en helpt om scherp te blijven. Zink is ook van belang voor het functioneren van het netvlies en voor een scherp zicht in het donker.

Voor wie?

Speciaal voor mensen die een ondersteuning kunnen gebruiken voor het gezichtsvermogen.


Kan ik de producten met elkaar combineren?

Indien gewenst kun je de producten ook met elkaar combineren. Wil je bijvoorbeeld naast Flinndal Omega-3 Forte of Flinndal Omega-3 Extra Forte ook Flinndal Omega-3 Oog specifiek voor het oog? Dan kun je dit prima met elkaar combineren. Ben je benieuwd of je in combinatie met jouw Flinndal producten teveelbinnenkrijgt, dan kun je dit eenvoudig checken via de Flinndal Maximaal Veilig Module.Lees ook:

Naar het effect van omega 3 op de werking van het hart, werd onlangs een interessant onderzoek uitgevoerd in opdracht van Food Supplements Europe (FSE). Wij hebben de resultaten voor je samengevat. Lees meer

Op zoek naar een product wat kan helpen om je cholesterolgehalte op peil te houden? Sinds een aantal weken hebben wij Flinndal Rode Gist Rijst in ons assortiment met 10 mg monacoline K dat de aanmaak van het LDL en het totale cholesterol remt. Lees meer

Je staat er bijna nooit bij stil, maar elke dag gebruiken we onze ogen. Belangrijk dus om goed voor onze ogen te zorgen. Voeding kan helpen om je ogen in goede conditie te houden, ook op latere leeftijd. Lees meer

Geef een reactie op: Nieuw: 2 nieuwe omega 3 producten

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Op deze website gebruikt Flinndal cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring