Terug naar overzicht

Nieuw: 2 nieuwe omega 3 producten

Nieuw: 2 nieuwe omega 3 producten
Flinndal
9-11-2015
0 Reacties
Omega

Een gezond voedingspatroon met voldoende groenten en fruit is belangrijk. Dat is algemeen bekend. Nu lijkt een gezond voedingspatroon met veel fruit, groenten en vis er ook voor te zorgen dat vrouwen minder rimpels in het gezicht ontwikkelen (jammer mannen, maar voor jullie lijkt dit helaas niet te werken). Hoe werkt de invloed van gezonde voeding op het tegengaan van rimpels?


Sinds 9 november heeft Flinndal twee nieuwe omega 3 producten in haar assortiment: Flinndal Omega-3 Extra Forte (een extra hoog gedoseerd visoliesupplement) en Flinndal Omega-3 Oog (ter ondersteuning van het gezichtsvermogen). Dit betekent dat je nu de keuze hebt uit drie omega 3 producten met visolie. Hieronder vind je een korte toelichting van deze producten en voor wie ze geschikt zijn. Zo weet je precies welk omega 3 product perfect aansluit bij jouw situatie.


Flinndal Omega-3 Extra Forte

Omega 3 Extra Forte

Speciaal voor mensen die graag een extra hoog gedoseerd visoliesupplement willen gebruiken hebben wij nu een hoger gedoseerde capsule ontwikkeld: Flinndal Omega-3 Extra Forte. Eén capsule bevat 730 mg omega 3 vetzuren waarvan 380 mg EPA en 250 mg DHA. De visolie is natuurlijk van dezelfde kwaliteit als Flinndal Omega-3 Forte, duurzaam en 100% natuurlijk. Eén capsule per dag is goed voor je hart, hersenen en gezichtsvermogen.

EPA

Dagelijks 250 mg EPA levert een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart.

DHA

Dagelijks minimaal 250 mg DHA is goed voor je hart, draagt bij aan de hersenfunctie, is goed voor het gezichtsvermogen en ondersteunt de conditie van je ogen.

Voor wie?

Voor iedereen die graag een extra hoge dosering wil gebruiken als aanvulling op de dagelijkse voeding. Ter ondersteuning van hart, hersenen en gezichtsvermogen.


Flinndal Omega-3 Forte

Omega 3 Forte

Flinndal Omega-3 Forte hebben wij al sinds 2005 in ons assortiment. Eén capsule bevat 450 mg omega-3 vetzuren, waarvan 228 mg EPA en 152 DHA. Dit is een kleinere capsule, maar wel met een hoge dosering. Wil je het alleen voor je hart, dan volstaat één capsule per dag. Wil je het ook voor je hersenen en gezichtsvermogen? Neem dan twee capsules per dag.

Voor wie?

Geschikt voor iedereen die het niet lukt om minimaal één keer per week vis te eten en extra
aanvulling willen op de dagelijkse voeding. Ter ondersteuning van hart, hersenen en
gezichtsvermogen.


Flinndal Omega-3 Oog

Omega Oog

Behoud van een goed gezichtsvermogen is ontzettend belangrijk. Je kunt met voeding een hoop doen om je ogen in goede conditie te houden, ook op latere leeftijd. Voeding speelt hierbij namelijk een belangrijke rol. Flinndal Omega-3 Oog bevat de voedingsstoffen die de conditie van het oog ondersteunen en goed zijn voor het gezichtsvermogen, namelijk:

DHA

DHA is een belangrijk bestanddeel van het netvlies in het oog en helpt het oog in goede conditie te houden. Het omega 3 vetzuur DHA is daarom van belang voor het behoud van een goed gezichtsvermogen (vanaf 250 mg DHA per dag). In één capusle Flinndal Omega-3 Oog zit 125 mg DHA.

Luteïne

Luteïne is een stofje dat te vinden is in het netvlies. Het draagt bij aan een goede conditie
van het oog.

Vitamine B2

Vitamine B2 ondersteunt de conditie van het oog en helpt om scherp te blijven zien.

Zink

Zink ondersteunt de conditie van het oog en helpt om scherp te blijven. Zink is ook van belang voor het functioneren van het netvlies en voor een scherp zicht in het donker.

Voor wie?

Speciaal voor mensen die een ondersteuning kunnen gebruiken voor het gezichtsvermogen.


Kan ik de producten met elkaar combineren?

Indien gewenst kun je de producten ook met elkaar combineren. Wil je bijvoorbeeld naast Flinndal Omega-3 Forte of Flinndal Omega-3 Extra Forte ook Flinndal Omega-3 Oog specifiek voor het oog? Dan kun je dit prima met elkaar combineren. Ben je benieuwd of je in combinatie met jouw Flinndal producten teveelbinnenkrijgt, dan kun je dit eenvoudig checken via de Flinndal Maximaal Veilig Module.


Aanbevolen producten

Omega-3 Extra Forte
Omega-3 Extra Forte
4,8 sterren
(100)
Vanaf € 14,45
Bekijk product
Oog Complex Forte
Oog Complex Forte
4,7 sterren
(25)
Vanaf € 12,45
Bekijk product
Omega-3 Forte
Omega-3 Forte
4,7 sterren
(170)
Vanaf € 12,45
Bekijk product
Omega-3 Plantaardig
Omega-3 Plantaardig
4,9 sterren
(46)
Vanaf € 15,45
Bekijk product
Omega-3 Premium
Omega-3 Premium
4,9 sterren
(15)
Vanaf € 19,45
Bekijk product
Omega-3 Junior
Omega-3 Junior
4,5 sterren
(18)
Vanaf € 10,45
Bekijk product
Top 3 Voordeelpakket
10% Korting
Top 3 Voordeelpakket
5 sterren
(1)
Vanaf € 82,21
Bekijk product
Nachtrust Forte
Nachtrust Forte
3,9 sterren
(86)
Vanaf € 14,45
Bekijk product
Q10 Forte
Q10 Forte
4,6 sterren
(41)
Vanaf € 23,95
Bekijk product
Mentaal Fit
Mentaal Fit
4,5 sterren
(16)
Vanaf € 18,45
Bekijk product

Lees ook

De invloed van de winter op onze gezondheid

De invloed van de winter op onze gezondheid

De winter gaat gepaard met uitdagingen voor onze fysieke en mentale gezondheid. In deze blog geven we enkele tips om de winter zo goed mogelijk door te komen!

Lees meer Lees meer
4 fascinerende weetjes over vitaminen

4 fascinerende weetjes over vitaminen

Vitaminen zijn essentiële voedingsstoffen die een cruciale rol spelen in het behoud van een goede gezondheid. Hoewel de meeste mensen wel weten dat vitaminen belangrijk zijn, zijn er enkele verrassende feiten die je misschien nog niet kent.

Lees meer Lees meer
Vitamine D en het immuunsysteem

Vitamine D en het immuunsysteem

In deze blog gaan we dieper in op de connectie tussen vitamine D en het immuunsysteem, waarom het zo belangrijk is, en hoe je ervoor kunt zorgen dat je voldoende van deze vitamine binnenkrijgt.

Lees meer Lees meer

Geef je reactie op:

"Nieuw: 2 nieuwe omega 3 producten"
Deze naam wordt op onze site getoond bij de opmerking of vraag
E-mailadres wordt niet getoond bij de opmerking of vraag
Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties