Terug naar overzicht

Vitaminen om je weerstand te ondersteunen

Vitaminen om je weerstand te ondersteunen
Lisa
6-4-2020
0 Reacties
Vitaminen om je weerstand te ondersteunen

Weerstand is op dit moment een veelbesproken onderwerp. Er zijn diverse manieren om je weerstand op peil te houden. Denk aan gezonde voeding, voldoende bewegen en een goede nachtrust. Voedingssupplementen en vitaminen kunnen ondersteuning bieden bij het verhogen van de weerstand.

Hieronder tonen wij onze selectie aan producten om je weerstand te ondersteunen.

Multivitaminen

Een kwalitatieve multivitamine vormt een goede basis. Op deze wijze ben je verzekerd van je dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Onze Multi is een goede basisoptie. Heb je een verhoogde behoefte aan vitaminen en mineralen? Ga dan voor Multi Vitaal.

Voor de leeftijdscategorieën 50-69 en 70+ hebben we de volgende producten samengesteld:


Vitamine C

Vitamine C en weerstand worden overduidelijk aan elkaar gelinkt. Als belangrijke antioxidant helpt deze vitamine mee om de lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast ondersteunt vitamine C het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand.

We hebben zowel normale tabletten als een kauwvariant in ons assortiment. Daarnaast bieden we vitamine C in orale sprayvorm: Weerstand Vitaminespray.


Vitamine D

Dat vitamine D van belang is voor het behoud van sterke botten, weten veel mensen wel. Het verhoogt namelijk de opname van calcium in de botten. Maar wist je ook dat deze vitaminesoort, net zoals vitamine C, het immuunsysteem ondersteunt en mede zorgt voor een goede weerstand?

Wij bieden vitamine D in zowel capsule - als tabletvorm aan. Speciaal voor kinderen onder de vier jaar of mensen die moeite hebben met het doorslikken van een tablet, hebben wij vitamine D druppels.


Zink

Het mineraal zink is een belangrijk antioxidant. Het helpt de cellen in het lichaam te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Zink is daardoor van belang voor het behoud van een goede weerstand en draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem. Flinndal Zink bevat 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid zink: 10 mg.


Echinacea

Ken je echinacea purpurea al? Het is één van de meest gebruikte plantaardige supplementen voor het immuunsysteem. Al eeuwenlang staat deze antioxidant bekend om de gunstige invloed op de natuurlijke weerstand van je lichaam.

Dit product kan daarom niet in ons assortiment ontbreken: Flinndal Echinacea . Dit product bevat 400 mg echinacea purpurea. Vanaf deze hoeveelheid zijn de actieve stoffen in de plant werkzaam voor het immuunsysteem.


Curcumine

Curcumine is een plantaardige stof. Deze stof helpt de gewrichten soepel te houden, maar is daarnaast ook een antioxidant. Dit wil zeggen dat het de lichaamscellen beschermt tegen invloeden van buitenaf. Een andere eigenschap van Flinndal Curcumine Forte is dat het de longen en bovenste luchtwegen gezond helpt te houden.

Flinndal Curcumine Forte is vloeibaar en zit in een capsule. Daar is een reden voor: In vloeibare vorm is het maar liefst 185 keer beter opneembaar dan andere extracten.


Wil je meerdere Flinndal producten combineren? Raadpleeg onze Maximaal Veilig Module. Met deze tool kan je nagaan of je door verschillende productcombinaties niet teveel van een bepaald ingrediënt binnenkrijgt.

Benieuwd op welke zaken je nog meer kunt letten om je weerstand op peil te houden? Lees het in ons blogartikel: Zo verhoog je jouw weerstand.

Aanbevolen producten

Probiotica Forte
Probiotica Forte
4,7 sterren
(10)
Vanaf € 16,95
Bekijk product
Multi 50+ Vrouw
Multi 50+ Vrouw
4,6 sterren
(47)
Vanaf € 9,85
Bekijk product
Multi 50+ Man
Multi 50+ Man
4,6 sterren
(40)
Vanaf € 9,85
Bekijk product
Glucosamine Chondroïtine MSM
Glucosamine Chondroïtine MSM
4,3 sterren
(23)
Vanaf € 16,29
Bekijk product
Multi 70+
Multi 70+
4,3 sterren
(72)
Vanaf € 9,85
Bekijk product
Weerstand Vitaminespray
Weerstand Vitaminespray
4,5 sterren
(2)
Vanaf € 8,90
Bekijk product
Voordeelpakket Weerstand
Voordeelpakket Weerstand
4,8 sterren
(4)
Vanaf € 34,95
Bekijk product
Curcumine Forte
Curcumine Forte
4,5 sterren
(71)
Vanaf € 17,02
Bekijk product
Vitamine D
Vitamine D
4,6 sterren
(81)
Vanaf € 6,43
Bekijk product
Multi
Multi
4,7 sterren
(65)
Vanaf € 8,81
Bekijk product

Lees ook

Geef je weerstand een boost

Geef je weerstand een boost

Goed voor jezelf zorgen is altijd belangrijk. En zeker ook in het najaar. Maar op dit moment, nu we in deze gekke tijd leven, is het zorgen voor je weerstand misschien wel meer van belang dan ooit. Daarom zorgen we allemaal net dat beetje extra voor ons lijf. We houden afstand en blijven veel thuis, maar vergeet je ook je weerstand niet? Hoe kun je je weerstand een goede boost geven? Het Flinndal Weerstandpakket helpt je hierbij!

Lees meer Lees meer
5 tips om gezond en fit de herfst tegemoet te gaan

5 tips om gezond en fit de herfst tegemoet te gaan

Als bomen weer prachtige rode en gele kleuren krijgen; de dagen voelbaar korter worden; en je stiekem alweer zin krijgt om met een beker warme chocomel onder een dekentje op de bank te ploffen, dan weet je: de zomer is voorbij, de herfst maakt zijn intrede. Maar hoe houd je nou dat heerlijke energieke gevoel vast dat je in de zomer hebt opgedaan? Lees onze 5 tips!

Lees meer Lees meer
5 vragen over magnesium

5 vragen over magnesium

Magnesium is een veel gebruikt supplement en niet voor niets. Wij behandelen 5 vragen over magnesium in deze blog.Waarom is magnesium belangrijk? Draagt het bij aan een goede geestelijke balans? Wat doet magnesium nog meer? Wat is de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) magnesium? Hoe krijg je magnesium binnen?

Lees meer Lees meer

Geef je reactie op:

"Vitaminen om je weerstand te ondersteunen"
Deze naam wordt op onze site getoond bij de opmerking of vraag
E-mailadres wordt niet getoond bij de opmerking of vraag
Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties