De voordelen van de sauna


4 detox sapjes


Een dagje sauna staat garant voor een dagje ontspannen. Even nergens aan denken en tijd voor jezelf. Je komt er niet alleen tot rust, de sauna heeft ook nog eens een aantal gezondheidsvoordelen. We zetten vier voordelen van de sauna voor je op een rij.


1. Minder stress

Tijdens een bezoek aan de sauna kom je helemaal tot rust. Je bent uit de dagelijkse sleur, zonder werkdruk of afleiding van mobiele telefoon of tablet. Je krijgt geen prikkels van buitenaf. Vergeet al je zorgen door de combinatie van rustgevende muziek, warmte en de heerlijke ontspannen geurtjes. De perfecte manier om stressgevoelens los te laten.

2. Ontspannen voor de spieren

Door de warmte ga je zweten en daardoor worden sneller afgevoerd en kunnen je spieren sneller herstellen. Ook ontspannen de spieren wanneer je zelf ontspannen bent.

3. Goed voor de huid

Tijdens het zweten gaan de poriën van je huid openstaan. De dode huidcellen worden zacht en na een koude douche worden ze gemakkelijk verwijderd. Hierdoor krijg je weer een zachte huid. Ook worden afvalstoffen afgevoerd door de wisseling van warme en koude temperaturen.

4. Je voelt je goed

De sauna heeft een positief effect op je gemoedstoestand. Wanneer je de sauna bezoekt en tot rust komt, maakt je lichaam het feel good hormoon endorfine aan. Dit zorgt ervoor dat je je na een saunabezoek goed voelt.


Een dagje ontspannen bij Select Wellness Group

Een dag ontspannen, wegdromen en helemaal tot rust komen. Dat wil jij toch ook? Bij besteding vanaf € 35,- ontvang je een wellnesstegoed t.w.v. €7,50! Lees hier meer over de actie.

Select Wellness Group staat voor 28 wellnessbedrijven met een eigen identiteit en karakter, waar persoonlijke aandacht en service voorop staan; wellness with a personal touch. De bedrijven vormen de perfecte locatie voor uw wellnessdag met hun verscheidenheid aan sauna- en wellnessfaciliteiten, ontspannende (beauty)behandelingen en heerlijke gerechten.

Heb je een persoonlijke actiecode ontvangen? Verzilver dan je code in via: www.selectwellness.nl/flinndal.

De hele maand juni kun je gebruik maken van deze actie. Je persoonlijke actiecode is te verzilveren tot 15 juli 2016. Het entreebewijs kun je inleveren tot 6 maanden na aankoop.


Lees ook:

Kerst zorgt bij veel mensen voor stress. Hier lees je waarom dat is en hoe je een stressvrije kerst kan beleven. Tips voor een kerst zonder stress. Lees meer

Ziek van de stress? gezondNU is gastblogger op Flinndal.nl en plaatst maandelijks een bericht op het blog. Lees meer

De sauna brengt een aantal voordelen met zich mee. Het is dus aan te raden om een bezoekje aan de sauna te brengen. Zo is het goed voor de ontspanning. Lees meer

Geef een reactie op: De voordelen van de sauna

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.