Na de zwangerschap

Wanneer de zwangerschap achter de rug is, begint een nieuwe periode. Heb je besloten om borstvoeding te geven? Dan is het ook tijdens deze periode belangrijk om op je voeding te letten, omdat je lichaam een hogere behoefte heeft aan vitaminen en mineralen. Net als tijdens de zwangerschap, geef je ook via borstvoeding de vitaminen en mineralen die jij binnenkrijgt door aan je kindje. Eet daarom gezond en gevarieerd.

Wil je wat extra's wanneer je borstvoeding geeft? Dan kun je kiezen voor een multivitamine. Flinndal Multi Zwanger is niet alleen geschikt voor tijdens de zwangerschap, maar ook tijdens de periode van borstvoeding. Het bevat de juiste vitaminen en mineralen in de juiste dosering die je dagelijks nodig hebt.

Bekijk de zwangerschapsproducten van Flinndal »


Wat heb ik nodig?

Wanneer je zwanger wilt worden is het belangrijk om na het stoppen van de anticonceptie te beginnen met het nemen van foliumzuur. Foliumzuur is van belang voor de celdeling van de foetus.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.