Calcium Magnesium

 • Voor behoud van sterke botten en tanden
 • Goed voor de werking van de spieren
 • Van belang voor het zenuwstelsel
 • Met vitamine D, K en B12
calcium magnesium
Grootte van een calcium magnesium tablet
Kies je verpakking
€ 7,30
€ 0,24 per tablet
Aantal
per tablet
Maand € 7,30 € 0,24
Kwartaal € 18,60 € 0,21
Kwartaal herhaalgemak € 15,44 € 0,17
»

Calcium helpt botten en tanden sterk te houden. En is net als magnesium ook goed voor het zenuwstelsel en de spieren. Zo helpen deze mineralen om zenuwprikkels door te geven.

Daarnaast zijn calcium en magnesium beide van belang voor de werking van de spieren. Een complete formule voor botten, spieren en zenuwen. Met vitamine D voor een goede opname van de calcium, vitamine K voor de botstofwisseling en B12 voor de aanmaak van cellen en weefsels.

Bekijk de bijsluiter »
Nieuw bij Flinndal? Bekijk onze video

Alles over calcium en magnesium

Calcium en magnesium zijn twee mineralen die je binnenkrijgt via de voeding. Zelf maakt je lichaam deze mineralen niet aan. Vitamine D helpt bij de opname van calcium (kalk) en vind je vooral in de botten. Magnesium is een belangrijk mineraal dat maar liefst 300 enzymen aanstuurt.

Waarom heb je calcium en magnesium nodig?
Waar zit calcium en magnesium in?
Wanneer heb je extra calcium en magnesium nodig?
Waarom kiezen voor Flinndal Calcium Magnesium?


Waarom heb je calcium en magnesium nodig?

Kies voor kwaliteit

 • HACCP gecertificeerde productie
 • Vrij van genetische manipulatie (GMO)
 • Geen onnodige toevoegingen
 • Veilig gedoseerd
 • Samengesteld o.b.v. wetenschappelijk onderzoek


Kwaliteit producten

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van eigenmerkproducten van hoge kwaliteit. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Perfecte dosering

In Nederland krijgt men door de hogere zuivelinname wat meer calcium binnen dan in veel andere landen. Flinndal Calcium Magnesium bevat daarom 50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) aan calcium. En er zit 40% van de ADH aan magnesium in. Dat is een goede verhouding waardoor ze elkaars positieve invloed optimaal ondersteunen. Dagelijks één à twee tabletten is een mooie, verantwoorde aanvulling, waarmee je in combinatie met je voeding ook niet te veel binnenkrijgt.

Voedingsstoffen en dosering

Flinndal Calcium Magnesium heeft een optimale dosering en alle vitaminen en mineralen zijn goed opneembaar. Bekijk per voedingstof waar wij de dosering op gebaseerd hebben en om welke verbinding het gaat. Klik op de linkjes hieronder om het per voedingsstof te bekijken.

Calcium
Verbinding
De gebruikte vorm (scheikundige verbinding) is calciumcarbonaat.

Dosering
Flinndal Calcium Magnesium+ bevat 400 mg calcium per tablet, dat is de helft van wat je dagelijks nodig hebt (50% van de ADH) en een goede aanvulling op je voeding. Krijg je weinig tot geen zuivel binnen, dan kun je twee tabletten per dag nemen en kom je aan 100% van de ADH).

De maximaal veilige hoeveelheid voor calcium is 2500 mg. Calcium krijg je uit voeding vooral binnen via zuivelproducten, eieren en een beetje via groenten zoals broccoli en sperziebonen. Een glas halfvolle melk bevat bijvoorbeeld 160 mg calcium, 2 plakken kaas (48+) 340 mg en 200 gram gekookte broccoli 120 mg.

Ben je benieuwd of je in combinatie met jouw Flinndal producten teveel binnenkrijgt, dan kun je dit eenvoudig checken via de Flinndal Max Veilig Module.
Magnesium
Verbinding
Flinndal Calcium Magnesium+ bevat magnesium uit magnesiumoxide.

Dosering
Hoewel magnesium rijkelijk vertegenwoordigd is in ons lichaam (een volwassen lichaam bevat tussen de 21-28 gram magnesium, kan een tekort tóch voorkomen als je niet genoeg magnesium binnenkrijgt uit de voeding. Dit komt omdat magnesium betrokken is bij honderden enzymatische reacties die een grote rol spelen in ons lichaam, zoals het opwekken van energie.

Flinndal Calcium Magnesium+ bevat 150 mg magnesium per tablet, dat is iets minder dan de helft van wat je dagelijks nodig hebt (40% ADH) en een goede aanvulling op je voeding. De maximaal veilige hoeveelheid voor magnesium is 400 mg. Magnesium krijg je uit voeding vooral binnen via graanproducten, zuivel, vlees(waren) en groenten. 5 sneetjes tarwebrood bevat bijvoorbeeld zo’n 112 mg magnesium en een glas melk zo’n 37,5 mg.

Ben je benieuwd of je in combinatie met jouw Flinndal producten teveel binnenkrijgt, dan kun je dit eenvoudig checken via de Flinndal Max Veilig Module.
Vitamine D
Verbinding
Vitamine D bestaat in twee vormen (scheikundige verbindingen): D2 (ergocalciferol) en D3 (cholecalciferol). D3 is de vorm zoals je lichaam die zelf ook maakt (onder invloed van zonlicht), D3 komt ook in voeding voor. Dit is voor mensen dus een natuurlijke vorm. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de gunstige invloed van vitamine D3 maar liefst 87% groter is dan D2. Dat komt omdat D3 veel beter opneembaar is dan D2. Flinndal Calcium Magnesium+ bevat de beste vorm: D3 (cholecalciferol).

Dosering
Flinndal Calcium Magnesium+ bevat 2,7 mcg vitamine D per tablet. Dat is 55% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH). De maximaal veilige hoeveelheid voor vitamine D is 100 mcg. Niet veel voedingsmiddelen bevatten vitamine D. En als het er in zit is het meestal vrij weinig. Vette vis bevat de meeste vitamine D. En je lijf maakt zelf ook vitamine D aan uit zonlicht. Maar het lukt de meeste mensen in Nederland niet om het hele jaar door genoeg vitamine D per dag aan te maken uit zonlicht.

Ben je benieuwd of je in combinatie met jouw Flinndal producten teveel binnenkrijgt, dan kun je dit eenvoudig checken via de Flinndal Max Veilig Module.
Vitamine K
Vorm
De gebruikte vorm (scheikundige verbinding) is fylochinon, ook wel K1 genoemd.

Dosering
Flinndal Calcium Magnesium+ bevat 30 mcg vitamine K per tablet. Dat is 40% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH). Tekorten aan deze vitamine komen niet vaak voor in Nederland. Je lichaam maakt zelf al een beetje vitamine K aan in de darmen. Vitamine K krijg je uit voeding binnen via groene groenten en oliën. Per 100 gram bevat gekookte boerenkool bijvoorbeeld 817 mcg vitamine K, gekookte spinazie 494 mcg en gekookte broccoli 141 mcg. De maximaal veilige hoeveelheid voor vitamine K is 1000 mcg.

Ben je benieuwd of je in combinatie met jouw Flinndal producten teveel binnenkrijgt, dan kun je dit eenvoudig checken via de Flinndal Max Veilig Module.

Mensen die bloedverdunners gebruiken hebben ook vitamine K nodig, maar moeten er op letten dat ze niet te veel binnenkrijgen omdat het de werking van het medicijn kan remmen. Gebruik je bloedverdunners, dan kun je het beste met je arts overleggen hoeveel vitamine K voor jou goed is.
Vitamine B12
Verbinding
De gebruikte vorm (scheikundige verbinding) is cyanocobalamine. Deze vorm is synthetisch en in een supplement net zo actief als vitamine B12 in voeding. Van B-vitaminen is bekend dat de synthetische variant beter door het lichaam opneembaar is dan de niet-synthetische variant. De vitamine B12 in Flinndal Calcium Magnesium+ wordt gemaakt uit gist en is daarom ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Dosering
Flinndal Calcium Magnesium+ bevat 1,3 mcg vitamine B12 per tablet. Dat is 52% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. De maximaal veilige hoeveelheid is 2000 mcg per dag. Vitamine B12 krijg je uit voeding binnen via dierlijke producten zoals vlees(waren), eieren, melk en vis. Een glas melk bevat bijvoorbeeld 0,6 mcg vitamine B12, een schaaltje yoghurt 0,9 mcg en een ei 0,6 mcg. Vooral bij vegetariërs, veganisten en ouderen komen tekorten aan vitamine B12 voor.

Ben je benieuwd of je in combinatie met jouw Flinndal producten teveel binnenkrijgt, dan kun je dit eenvoudig checken via de Flinndal Max Veilig Module.

Bijsluiter Flinndal Calcium Magnesium

Hieronder staat vermeld welke ingrediënten er in dit product zitten en hoe je het product moet gebruiken. Lees deze informatie goed door!

Ingrediënten
Aanbevolen gebruik
Allergie-informatie
Bewaaradvies


Calcium Magnesium
 
Dosering en ingrediënten

Flinndal® Calcium Magnesium bevat per tablet van 1966 mg:

Actief bestanddeel Verbinding Hoeveelheid % ADH *
Calcium Calciumcarbonaat 400 mg 50
Magnesium Magnesiumcarbonaat 150 mg 40
Vitamine B12 Cyanocobalamine 1,3 μg 52
Vitamine K1 Fylochinon 30 μg 40
Vitamine D3 Cholecalciferol 2,7 μg 55

* ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid volgens de Europese Richtlijn Etikettering 2008/100/EC (of Warenwetbesluit).


Kijk op de tab Kwaliteit voor informatie over de kwaliteit en dosering.


Ingrediënten:

calciumcarbonaat, magnesiumcarbonaat, vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), desintegrant (natriumcrosscarmelose), glansmiddel (schellak), fytomenadion (vitamine K1), glansmiddel (bijenwas), cholecalciferol (vitamine D3), cyanocobalamine (vitamine B12).

Voedingswaarden per tablet:

Energie in kcal 0,75 Kcal
Energie in kJ 3,1 kJ
Koolhydraten 0,11 mg per tablet
Eiwitten 0 mg per tablet
Vetten 0,03 mg per tablet
Vezels 0 mg per tablet

Aanbevolen gebruik

Voor wie Dagdosering
Kinderen van 5 tot 10 jaar 1/2 tablet per dag
Kinderen vanaf 10 jaar 1 tablet per dag
Volwassenen 1 tot 2 tabletten per dag

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.
Raadpleeg voor gebruik een arts in geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik, of bij ziekte.

Innemen

Omdat er in Flinndal Calcium Magnesium ook vitaminen zitten die in vet oplosbaar zijn (vitamine D en K), kun je het tablet het beste innemen met een glas water tijdens de maaltijd. Want in een maaltijd zit meestal ook een beetje vet en dat helpt bij de opname van de in vet oplosbare vitaminen.
Moeite met tabletten innemen? Klik hier.


Allergie-informatie
 • Glutenvrij
 • Lactosevrij
 • Bevat geen pinda, vis of soja
 • Geschikt voor vegetariërs
 • Niet geschikt voor veganisten (bevat bijenwas)

Bewaaradvies

Onze producten zitten in speciale, luchtdichte zakjes. Op de achterkant van de verpakking staat hoe lang het product houdbaar is. Sluit het zakje steeds goed af, bescherm het tegen zonlicht en bewaar het beneden de 25 graden, om verkleuring of plakken te voorkomen. In de handige Flinndal bewaardoosjes kun je steeds voor een paar weken supplementen doen. Bewaar de rest gewoon in het zakje, zodat de supplementen niet zacht worden. Houd voedingssupplementen altijd buiten bereik van jonge kinderen.

Aanbevolen dosis niet overschrijden.
Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding.
Buiten bereik van kinderen bewaren. 
Laatste wijziging: 26 november 2014.

Onderzoek

De gezondheidsclaims die wij doen over de voedingsstoffen in ons product Flinndal Calcium Magnesium zijn als wetenschappelijk bewezen beoordeeld door de Europese Unie (EFSA, European Food Safety Authorities).

Hieronder vind je een aantal onderzoeken over de gunstige invloed van calcium en magnesium

 1. Calcium is het belangrijkste bestanddeel van je botten en tanden. Samen met vitamine D gaat het de botafbraak tegen en kan zo osteoporose voorkomen. Vooral bij oudere vrouwen is deze gunstige invloed merkbaar.
  http://sovemo.org/consumption-yogurts-fortified-vitamin-d-calcium-reduces-serum-parathyroid-hormone-markers-bone-resorption-double-blind-randomized-controlled-trial-institutionalized-elderly-wome/

 2. Ook bij mannen kan de combinatie van calcium en vitamine D de spieren versterken en ervoor zorgen dat het botweefsel sterk en gezond blijft. Zo worden botbreuken (ook op latere leeftijd) voorkomen.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3758213/

 3. Magnesium verlaagt de bloeddruk.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22318649

 4. Calcium en vitamine D versterken de botten bij jonge meisjes.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entrez/20544178

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over Flinndal Calcium Magnesium. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel deze dan door op het tabblad stel een vraag te klikken aan de linkerkant van deze pagina. Hier vind je ook alle vragen die zijn gesteld door andere klanten.

Samenstelling
1. Wat voor soort calcium zit er in de Flinndal Calcium Magnesium?
De gebruikte verbinding van de calcium in de Flinndal Calcium Magnesium is calciumcarbonaat. Dit mineraal, ook wel kalk genoemd, komt rechtstreeks uit de natuur. Het is goed voor botten en tanden en het ondersteunt bij het aanspannen van de spieren.

2. Wat voor soort magnesium wordt gebruikt voor Flinndal Calcium Magnesium?
De verbinding van de magnesium in de Flinndal Calcium Magnesium is magnesiumcarbonaat. Dit is van oorsprong een natuurlijk mineraal en bewerkt tot magnesiumoxide zodat het een actief bestanddeel wordt. Wij gebruiken deze verbinding, omdat het een relatief klein volume heeft waardoor we voldoende aan ons tablet kunnen toevoegen.
Allergieën
1. Zijn de tabletten vrij van tarwe, kleur-geur en smaakstoffen in verband met allergieën?
Ja, de Calcium Magnesium tabletten zijn vrij van tarwe, kleur-, geur- en smaakstoffen.

2. Kan ik Flinndal Calcium Magnesium gebruiken bij een lactose intolerantie?
Ja, Flinndal Calcium Magnesium is lactosevrij. Bij een allergie kun je de tabletten gewoon gebruiken.
Vegetariërs en veganisten
1. Is Flinndal Calcium Magnesium geschikt voor vegetariërs en veganisten?
Ja, Flinndal Calcium Magnesium is geschikt voor vegetariërs. Flinndal Calcium Magnesium is niet geschikt voor veganisten. Het tablet bevat bijenwas.
Inname
1. Wanneer moet ik het tablet innemen
Flinndal Calcium Magnesium bevat behalve calcium en magnesium ook vitamine D en vitamine K. Deze vitaminen zijn in vet oplosbaar. De voedingsstoffen worden daarom beter opgenomen als ze bij een maaltijd waar wat vet in zit worden ingenomen. Bijvoorbeeld bij de lunch of avondmaaltijd. Het tijdstip waarop je de tabletten inneemt is verder niet van belang. Als je 2 tabletten slikt kun je die tegelijk innemen, of over 2 maaltijden verspreiden als je dat prettiger vindt.
Zwangerschap
1. Kan ik Flinndal Calcium Magnesium gebruiken tijdens de zwangerschap?
Flinndal Calcium Magnesium kun je tijdens de zwangerschap en lactatieperiode blijven gebruiken. De behoefte aan calcium wordt tijdens de zwangerschap overigens niet groter dan daarvoor. Het lichaam zorgt er tijdens de zwangerschap voor dat het meer calcium uit voeding opneemt. Wel raden we altijd een arts te raadplegen bij supplementengebruik tijdens de zwangerschap. 

Schrijf je ervaring over Calcium Magnesium

21 april 2017 door: D.J. Elbers
Goed werkend product, veel klachten zijn vermindert. De pil is wel groot, een kleinere pil zou een verademing zijn.
08 maart 2017 door: anneke mulder
goed
25 februari 2017 door: Harrie Gordijn
werkt goed op de spieren en gewrichten waardoor ik minder last hebt
11 november 2016 door: Angelique
De krampen in mijn benen zijn verdwenen, mijn schouders en nek zijn nog niet in orde, vanaf volgende week ga ik er dagelijks voor 2
20 oktober 2016 door: Petra
We gebruiken het sinds kort, kan het nog niet beoordelen
12 oktober 2016 door: Jan Ritzen
Een goed onder controle staand product met de juiste ingredienten welk mij van mijn spier en gewrichtspijn na belasting verlicht/wegneemt. makkelijk te bestellen en snel leverbaar.
06 oktober 2016 door: No E
hiervoor veel last van gewrichten vanaf slikken magnesium met de dag verbetering voelen
05 oktober 2016 door: AJEAM Quaedvlieg
Ik gebruik het, sinds kort, icm vitamine D3. De reden van gebruik is te complex om hier te vermelden. Pas op de langere termijn zal ik een eerlijke ervaring kunnen weergeven. Enige nadeel is de grootte van de pil moet hem soms doorbijten om door te kunnen te slikken. Verder ben ik zeer tevreden over de snelle service van Finndal en de Chatbox met/voor informatie.
08 juni 2016 door: Ria
Het is zo fijn dat je bestellingen met gemak kunt stopzetten of minder frequent kunt laten bezorgen! Het bedrijf doet wat het zegt, valt je niet eindeloos lastig met telefoontjes. Ik heb ook meerdere keren goede adviezen gekregen m.b.t. welk product past bij mijn leeftijd. Recent gestart met calcium-magnesium.
19 april 2016 door: jeanette
Ik ben een vrouw van 53 jaar, dagelijks actief en sportief bezig en voel me erg goed met de calcium magnesium tablet als aanvulling op mijn voeding. Ik neem de tablet 's avonds voor het slapen gaan, het werkt nl ook op het zenuwstelsel waardoor het mij helpt bij het inslapen. Ik ben erg tevreden over dit product, de prijs en de service van Flindall.
17 april 2016 door: Giny de Kok
Ik heb erg veel last van kramp in mijn nek en schouders. Door dagelijks i tablet magnesium te nemen en in drukke tijden dagelijks twee heb ik hier geen last van en daardoor ook geen hoofdpijn.
21 maart 2016 door: Finy Berendsen
prima...heb geen last meer s'nachts van krampen in de benen
02 maart 2016 door: Anina van der Lee
Ik kan nog geen oordeel geven omdat ik het product pas in gebruik heb
17 februari 2016 door: Evan
Het pakket zag er weer keurig verzorgt uit, alles mooi verpakt in luxe zilverfolie bewaarzakjes met daarbij handige bewaardoosjes die makkelijk stapelbaar in het keukenkastje of op het aanrecht gezet kunnen worden. De kwaliteit van de producten laat wat mij betreft niets te wensen over, ik voel mij prima met de ondersteuning van o.a. Flinndal glucosamine en calcium/magnesium. Ik zou het zeker aanraden aan vrienden en familie. En vandaag besteld is echt morgen in huis! Bijna een kadootje ;)
15 februari 2016 door: Janny
Ik gebruik het pas, 1 maand, en het lijkt te werken tegen de krampen in de benen.
02 februari 2016 door: Thijs
bevalt goed en geen last van nasmaak waar anderen dat bij mij wel hadden
28 januari 2016 door: Marianne
Geen last meer van rusteloze benen 's nachts. Bevalt dus heel goed.
05 januari 2016 door: Renee
Zowel mijn man en ik hebben positieve ervaring. Geen krampen in de benen 's nachts en een goede nachtrust. Koffie icm magnesium viel bij mij niet goed, misselijkheid.
03 april 2015 door: conny
Ik ben het gaan gebruiken vanwege rusteloze benen 's nachts.Helpt echt en de rest is gezien mijn leeftijd (56) mooi meegenomen!
15 september 2014 door: vd Wiel
Paar jaar geleden zat er wel zink in dit product! Ik lees hier dat ook veel andere mensen de zink in dit product missen...
12 juli 2014 door: Titia
Afgezien van de goede dingen die er in zitten lijkt het alsof ik beter slaap.... en dat is met de overgangsklachten (helaas) een zegening kan ik vertellen! Wát een geluk na al die jaren tobben...
02 juli 2014 door: Angelique
Ik mis alleen de zink in dit product, gaat u dit nog toevoegen?
06 maart 2014 door: Tineke
IK KRIJG IEDER KWARTAAL EEN ZENDING VAN DE OMEGA 3 EN MULTIV. WANNEER IK NOG GENOEG VOORRAAD HEB OF JUIST NIET KAN IK MET MIJN FLINNDAL HEEL MAKKELIJK EN SNEL WIJZIGEN OF UITSTELLEN. WIJ WAREN OOK OP ZOEK NAAR CALCUIM/ MAGNESIUM ; SNEL GEVONDEN OP FLINNDAL MET EEN HELE GOEDE BESCHRIJVING VAN DE WERKING EN SAMENSTELLING. BINNEN 1 WERKDAG IN HUIS. SUPER SERVICE !
13 januari 2014 door: Esther Franssen
Zes maanden geleden brak ik mijn arm en informeerde wat ik naast fysio en veel beweging zou kunnen doen om mijn herstel te bevorderen. Als tip kreeg ik dure pillen met calcium en magnesium. Ben op het internet gaan zoeken en vond Flinndal, daar vond ik Calcium Magnesium +. Ik bestel voor 3 maanden, deel ze met een oudere vriendin, die vanwege andere klachten hetzelfde advies kreeg. We hebben besloten ze voorlopig te blijven gebruiken omdat we er allebei veel baat bij hebben. Reuze handig, vandaag besteld en betaald, morgen in huis! Een aanrader!
05 juli 2013 door: ilse
ik had meer dan 9 maanden last van een ingescheurde duimnagel. ik had ook al een herstellende nagellak gekocht maar het hielp allemaal niet. heb toen de calcium magnesium gebruikt en binnen 2 maanden zag ik het resultaat. de nagel scheurde niet verder.
28 juni 2013 door: Enny Bellen
neem al meer dan 10 jaar magnesium voor mijn nachtelijke been krampen ,Het helpt prima ,kan weer doorslapen !
13 mei 2013 door: Vera Haesebeyt
Ik had erg veel last van spierkrampen, vooral thv het scheenbeen en bovenkant voet. Iedere nacht moest ik meermaals mijn bed uit omwille van de hevige krampen. Nu ik reeds enkele maanden deze tabletten slik, heb ik helemaal geen last meer en kan ik iedere nacht gewoon doorslapen.
29 april 2013 door: Anneloes
Sinds ik deze tabletten slik slaap ik heerlijk terwijl ik ze was gaan slikken voor sterke botten. Magnesium schijnt weer goed te zijn voor de nachtrust en dat is ook fijn
07 januari 2013 door: Paul Schildmeijer
ik heb zelf heel veel profijt van de tabletten :) voor degene die het gebruiken, deel je ervaring in deze enquete. Ik doe onderzoek naar het gebruik van de tabletten en kan jullie hulp goed gebruiken
28 oktober 2012 door: Lia PLugge
Ik bebruik deze tabletten omdat ik me daarbij goed ga voelen. Het heeft kennelijk een te maken met een te kort aan magnesium en dat op deze manier wordt aangevuld.
27 oktober 2012 door: E.J.Brandse
Ben dit product gaan gebruiken omdat ik vind dat gezien mijn leeftijd je er zelf wat aan kunt doen om je algehele gesteldheid zo goed mogelijk te houden.
26 oktober 2012 door: m.luppenga
ik ben zeer tevreden met het supplement,alleen jammer dat er geen zink bijzit.
26 oktober 2012 door: ADRIANA BEZEMER
IK BEN BLIJ DAT IK ALLES IK VIND HET ERG GOED OOK OMEGA VISOLIE IK VOEL ME ER ERG GOED BIJ
26 oktober 2012 door: ingrid
Ben er tevreden over, mijn nagels zijn super sterk geworden en voor de botonkalking nauurlijk
24 juni 2012 door: Truus horn
Extra kalk in je lichaam is goed voor je botten en zenuwstel. Daarom gebruik ik dit ook iedere dag. Zou iedereen dit aanraden en zeker als je op leeftijd komt om botontkalking te voorkomen.
25 april 2012 door: E.K.M. Neijts
Extra kalk in je lichaam is goed. Goed voor de botten.
20 april 2012 door: J.M.Mogendorff
ik neem het om te voorkomen dat ik botontkalking krijg. Dat schijnt onomkeerbaar te zijn. Het is ook gewoon gezond.
18 april 2012 door: Tim
Ik vindt het een prettig product. Goede combinatie van werkzame stoffen. Ik gebruik het al jaren.

Stel je vraag over Calcium Magnesium

Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

08 januari 2014 door: Marleen Meijee
Wat is het verschil tussen calcium magnesium+ en de nieuwe magnesium kleitabletten? Welke moet ik hebben? Ik slik extra magnesium ivm migraine.
20 december 2013 door: m bersma
wat voor soort calcium zit hier in?
11 december 2013 door: Lucien Thompson
Zit er ook aspartaam (E951) in
07 december 2013 door: M.
Zijn de tabletten vrij van tarwe, kleur-geur en smaakstoffen ivm allergieën?
07 oktober 2013 door: K. Debi
Is dit product geschikt voor een vegetarier?
23 september 2013 door: Els
hoeveel mg magnesium zit er in een tablet?
25 juli 2013 door: YWT
Is het ook geschikt/ideaal voor tijdens de zwangerschap?
28 juni 2013 door: Indy
Ik slik dit supplement. Nu is mijn vraag wat het beste tijdstip is om ze in te nemen. De 1 zegt voor het slapen gaan omdat dan de spieren meer tot rust komen en het supplement goed zijn werk kan doen....de ander adviseert juist bij het ontbijt. Ik slik deze combinatie voor mijn fibromyalgie en maandelijke migraine ( spanniings hoofdpijn)
26 juni 2013 door: Gerrie-Jeanne Soethoudt
Ik gebruik nu Calci-Chew, 1 tabl. bevat 1000 mg, ik moet er iedere dag 1 nemen. Als ik zou besluiten om Flinndal Calcium magnesium te nemen moet 2 1/4 tabl. innemen, krijg ik dan niet teveel magnesium en vitaminen binnen?
30 maart 2013 door: A Anker
Goedenmiddag, Ik ontvang al voedingssupplementen van Flinndal. Nu gebruik ik de 'magnesium, calcium en zink' tabletten van kruidvat, omdat deze combinatie niet bij jullie aanwezig is, wel calcium magnesium. Ik gebruik het met name voor pre-menstruele klachten en neerslachtigheid, daar is dit ook goed voor. Is het mogelijk dat de combinatietablet 'calcium, magnesium, zink' ook in jullie assortiment komt? Met vriendelijke groet, A Anker Den Haag
08 maart 2013 door: Ingrid de Heij
Ik slik al vit. D tabletjes van de apotheek, kan ik dan deze tabletjes achterwege laten? En ik heb last van nachtkrampen in mijn voeten, helpt het magnesium daartegen?
15 februari 2013 door: B. van D.
Ik gebruik helemaal geen zuivel producten. Ik moet dus alles uit tabletten halen qua calcium en magnesium. Is er een tablet die de 100% dagelijkse hoeveelheid in zich heeft?
31 maart 2012 door: M.J. Ramakers
Heeft dit product een toegevoegde smaak. Ik houd bijv. niet van de toegevoegde smaak van pepermunt.
05 februari 2012 door: R. Eekhout
Voor mij is magnesium belangrijk bestaat er een product met een hogere dosis magnesium.
14 november 2011 door: Wemke Nijmeijer
Kun je Calcium Magnesium+ ook in poedervorm kunnen krijgen?
30 oktober 2011 door: diana serné
is de calcium is in citraatvorm?
04 oktober 2011 door: Joni
Zitten er ook zoetstoffen in deze tabletten, zoals aspartaam?
25 september 2011 door: Lei
Kan ik zo´n tablet gewoon na de maaltijd met yoghurt of kwark innemen? of werkt het beter met water of een suikerhoudende drank? Groet, Dhr Lei
15 september 2011 door: Esther Borgelt
wanneer kun je deze het beste innemen? oftewel op welk moment van de dag? Misschien dat ik er overheen lees, maar ik kan van geen enkel produkt terug vinden op welk moment van de dag het het beste ingenomen kan worden?
20 augustus 2011 door: Margaretha C van der Wal
Ik kan maar niet begrijpen dat Finndal (en andere fabrikanten) steevast bij het hoofd- bestanddeel, waar het om gaat, andere stoffen, zoals vitamines, toevoegen. In veel gevallen is dat een reden voor de klant om het niet te kopen, namelijk wanneer hij al een multivitaminepil slikt, waar o.a.deze toevoegingen al in zitten. Zo raakt men het zicht kwijt op de verantwoorde hoeveelheden die men in wil nemen. Het is nog maar hoogst zelden dat een mineraal of vitamine 'clean' wordt aangeboden. Een betreurenswaardige ontwikkeling!

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij flinndal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.