Terug naar overzicht

Geef je weerstand een boost

Geef je weerstand een boost
Lisa
21-10-2020
0 Reacties
Geef je weerstand een boost

De weerstand is het vermogen van je lichaam om zich tegen invloeden van buitenaf te beschermen. Om je weerstand goed op peil te houden, is het belangrijk dat je gezond leeft. Maar hoe leef je zo gezond mogelijk in een tijd als deze? Wellicht zit je meer binnen en vind je het lastig om uit de snoepkast te blijven, wanneer je avond aan avond thuis zit. Heel begrijpelijk in deze bijzondere tijd, die zeker ook op onze psyche een effect heeft.

Wat kun je zelf doen om je weerstand een boost te geven?

Er zijn een aantal dingen die je zelf kunt doen om je weerstand te ondersteunen, bijvoorbeeld:

Gezond eten en snacken

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar het is dan ook echt belangrijk: Blijf gezond eten. Zorg voor een gezond en gevarieerd eetpatroon met onder andere veel groente en fruit. En eet ook vezelrijk. Neem dus volkorenproducten als je kiest voor brood, pasta of crackers bijvoorbeeld. Beperk de hoeveelheid geraffineerde suikers en verzadigde vetten in je eten. Ga voor gezonde snacks als je zin hebt in iets lekkers. En drink voldoende water.

In beweging blijven

Behalve gezond eten, is in beweging blijven zeker ook van belang voor een goede weerstand. We kunnen weer lesjes volgen, naar de voetbal en sporten in de sportschool. Voel je je hier niet fijn bij? Je kunt ook thuis in beweging blijven. YouTube staat vol met trainingen die je thuis voor de buis kunt volgen. Zoek iets uit waar jij je goed bij voelt en wat jou energie heeft. Kom voldoende van die bank af!

Slapen en structuur

Naast gezond eten en bewegen kun je ook denken aan het zorgen voor een goede nachtrust. Ga op tijd naar bed en zorg voor ritme en structuur in je leven. Dat is niet alleen voor de weerstand, maar ook voor je psyche gezond.


Welke supplementen kunnen jou helpen om je weerstand een boost te geven?

Heb je behoefte aan net dat beetje extra ondersteuning? En wil jij je weerstand nou écht even de aandacht geven die het verdient? Het Flinndal Voordeelpakket Weerstand is een combinatie van supplementen die samen een topcombinatie vormen om jouw weerstand van een boost te voorzien. Het Weerstandpakket bestaat uit de volgende twee supplementen: Flinndal Multi Vitaal en Flinndal Echinacea.

Flinndal Multi Vitaal

Flinndal Multi Vitaal ondersteunt je weerstand en energie. Het is er speciaal voor mensen met een verhoogde behoefte aan voedingsstoffen. Zoals na het bereiken van het 50e levensjaar, of bij een energietekort. Het supplement bevat een hoge dosering vitaminen en mineralen die goed opneembaar zijn. Namelijk tot 200% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Het bevat onder andere vitamine C en D, welke de weerstand ondersteunen. En vitamine E, wat bijdraagt aan de bescherming tegen invloeden van buitenaf. Het bevat ook mineralen die je helpen gezond en fit te blijven.

Flinndal Echinacea

Flinndal Echinacea is ook een goede optie voor het ondersteunen van de weerstand. Echinacea is een van de meest gebruikte plantaardige supplementen voor het immuunsysteem. En het wordt ook al bijzonder lang gebruikt. Indianenstammen in Amerika gebruikten het kruid al vanwege zijn goede eigenschappen. Het is afkomstig van de plant de Rode Zonnehoed en heeft een gunstige uitwerking op de natuurlijke weerstand van je lichaam. Daarom is Echinacea een perfecte aanvulling op de Flinndal Multi Vitaal en zijn ze nu samen verkrijgbaar in een voordeelpakket. Samen zijn deze supplementen een ware boost voor je weerstand.

Vitamine D

Dat vitamine D van belang is voor het behoud van sterke botten, weten veel mensen wel. Het verhoogt namelijk de opname van calcium in de botten. Maar wist je ook dat deze vitaminesoort, net zoals vitamine C, het immuunsysteem ondersteunt en mede zorgt voor een goede weerstand?

Wij bieden vitamine D in zowel capsule - als tabletvorm aan. Speciaal voor kinderen onder de vier jaar of mensen die moeite hebben met het doorslikken van een tablet, hebben wij vitamine D druppels.

Een supplement is natuurlijk geen vervanging van een gezond en gevarieerd eetpatroon. Gezond eten blijft belangrijk. Maar een supplement kan wel een fijne aanvulling zijn voor een extra ondersteuning van de weerstand.

Wat doe jij om je weerstand een boost te geven?

Aanbevolen producten

Voordeelpakket Weerstand
10% Korting
Voordeelpakket Weerstand
4,9 sterren
(7)
Vanaf € 39,51
Bekijk product
Weerstand Complex
Weerstand Complex
4,2 sterren
(5)
Vanaf € 8,95
Bekijk product
Multi 50+ Man
Multi 50+ Man
4,7 sterren
(99)
Vanaf € 11,45
Bekijk product
Multi 70+
Multi 70+
4,5 sterren
(162)
Vanaf € 11,45
Bekijk product
Multi Vitaal
Multi Vitaal
4,8 sterren
(41)
Vanaf € 11,45
Bekijk product
Multi Vitaal Kauwtablet
Multi Vitaal Kauwtablet
4,6 sterren
(27)
Vanaf € 13,45
Bekijk product
Multi Junior Kauwtablet
Multi Junior Kauwtablet
4,3 sterren
(47)
Vanaf € 8,45
Bekijk product
Multi Puur Natuur
Multi Puur Natuur
4,8 sterren
(11)
Vanaf € 14,45
Bekijk product
WLS Capsule
WLS Capsule
4 sterren
(62)
Vanaf € 1,95
Bekijk product
Vitamine D3 & K2
Vitamine D3 & K2
4,8 sterren
(8)
Vanaf € 9,45
Bekijk product

Lees ook

5 feiten over hooikoorts

5 feiten over hooikoorts

In de lente en zomer kan hooikoorts weer de kop opsteken. In deze blog leggen we vijf feiten over hooikoorts uit en geven we enkele nuttige tips!

Lees meer Lees meer
Eten met aandacht

Eten met aandacht

Het gaat niet alleen om wat je eet, maar ook om hoe je eet. Het is goed om met aandacht te eten. Je eet dan namelijk minder én lekkerder!

Lees meer Lees meer
De 5-secondenregel: feit of fabel?

De 5-secondenregel: feit of fabel?

Kun je eten dat op de grond heeft gelegen écht nog opeten? Amerikaanse studenten onderzochten of dit daadwerkelijk zo is. Ontdek het in deze blog.

Lees meer Lees meer

Geef je reactie op:

"Geef je weerstand een boost"
Deze naam wordt op onze site getoond bij de opmerking of vraag
E-mailadres wordt niet getoond bij de opmerking of vraag
Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties