Terug naar overzicht

Geef je weerstand een boost

Geef je weerstand een boost
Lisa
21-10-2020
0 Reacties
Geef je weerstand een boost

De weerstand is het vermogen van je lichaam om zich tegen invloeden van buitenaf te beschermen. Om je weerstand goed op peil te houden, is het belangrijk dat je gezond leeft. Maar hoe leef je zo gezond mogelijk in een tijd als deze? Wellicht zijn je sportactiviteiten stilgelegd, zit je veel binnen en vind je het nu heel lastig om uit de snoepkast te blijven, wanneer je avond aan avond thuis zit. Heel begrijpelijk in deze bijzondere tijd, die zeker ook op onze psyche een effect heeft.

Een extra ondersteuning geven aan je weerstand hoeft niet zo ingewikkeld te zijn als je misschien denkt. Het Flinndal Weerstandpakket is speciaal ontworpen voor het ondersteunen van jouw afweersysteem.


Welke supplementen kunnen jou helpen om je weerstand een boost te geven?

Heb je behoefte aan net dat beetje extra ondersteuning? En wil jij je weerstand nou écht even de aandacht geven die het verdient? Het Flinndal Voordeelpakket Weerstand is een combinatie van supplementen die samen een topcombinatie vormen om jouw weerstand van een boost te voorzien. Het Weerstandpakket bestaat uit de volgende twee supplementen: Flinndal Multi Vitaal en Flinndal Echinacea.

Flinndal Multi Vitaal

Flinndal Multi Vitaal ondersteunt je weerstand en energie. Het is er speciaal voor mensen met een verhoogde behoefte aan voedingsstoffen. Zoals na het bereiken van het 50e levensjaar, of bij een energietekort. Het supplement bevat een hoge dosering vitaminen en mineralen die goed opneembaar zijn. Namelijk tot 200% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Het bevat onder andere vitamine C en D, welke de weerstand ondersteunen. En vitamine E, wat bijdraagt aan de bescherming tegen invloeden van buitenaf. Het bevat ook mineralen die je helpen gezond en fit te blijven.

Flinndal Echinacea

Flinndal Echinacea is ook een goede optie voor het ondersteunen van de weerstand. Echinacea is een van de meest gebruikte plantaardige supplementen voor het immuunsysteem. En het wordt ook al bijzonder lang gebruikt. Indianenstammen in Amerika gebruikten het kruid al vanwege zijn goede eigenschappen. Het is afkomstig van de plant de Rode Zonnehoed en heeft een gunstige uitwerking op de natuurlijke weerstand van je lichaam. Daarom is Echinacea een perfecte aanvulling op de Flinndal Multi Vitaal en zijn ze nu samen verkrijgbaar in een voordeelpakket. Samen zijn deze supplementen een ware boost voor je weerstand.

Een supplement is natuurlijk geen vervanging van een gezond en gevarieerd eetpatroon. Gezond eten blijft belangrijk. Maar een supplement kan wel een fijne aanvulling zijn voor een extra ondersteuning van de weerstand.


Wat kun je verder doen om je weerstand een boost te geven?

Er zijn een aantal dingen die je zelf kunt doen om je weerstand te ondersteunen, bijvoorbeeld:

Gezond eten en snacken

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar het is dan ook echt belangrijk: Blijf gezond eten. Zorg voor een gezond en gevarieerd eetpatroon met onder andere veel groente en fruit. En eet ook vezelrijk. Neem dus volkorenproducten als je kiest voor brood, pasta of crackers bijvoorbeeld. Beperk de hoeveelheid geraffineerde suikers en verzadigde vetten in je eten. Ga voor gezonde snacks als je zin hebt in iets lekkers. En drink voldoende water.

In beweging blijven als je veel thuis zit

Behalve gezond eten, is in beweging blijven zeker ook van belang voor een goede weerstand. En ook al kun je nu misschien naar de voetbal of de groepsles in de sportschool. Je kunt ook thuis in beweging blijven. YouTube staat vol met trainingen die je thuis voor de buis kunt volgen. En er zijn vanuit sportscholen ook allerlei initiatieven opgestart om thuis sportlessen te kunnen volgen. Zoek iets uit wat je leuk vindt en kom voldoende van die bank af.

Slapen en structuur

Naast gezond eten en bewegen kun je ook denken aan het zorgen voor een goede nachtrust. Ga op tijd naar bed en zorg voor ritme en structuur in je leven. Dat is niet alleen voor de weerstand, maar ook voor je psyche gezond.

Wat doe jij dit jaar extra om je weerstand een boost te geven?

Aanbevolen producten

Voordeelpakket Weerstand
Voordeelpakket Weerstand
4,8 sterren
(4)
Vanaf € 34,95
Bekijk product
Multi Vitaal
Multi Vitaal
4,8 sterren
(31)
Vanaf € 9,85
Bekijk product
Multi 70+
Multi 70+
4,3 sterren
(74)
Vanaf € 9,85
Bekijk product
Multi Vitaal Kauwtablet
Multi Vitaal Kauwtablet
4,7 sterren
(22)
Vanaf € 11,00
Bekijk product
Multi 50+ Man
Multi 50+ Man
4,6 sterren
(40)
Vanaf € 9,85
Bekijk product
Multi Junior Kauwtablet
Multi Junior Kauwtablet
4,4 sterren
(29)
Vanaf € 7,67
Bekijk product
Multi Puur Natuur
Multi Puur Natuur
Vanaf € 13,49
Bekijk product
Multi Plantaardig
Multi Plantaardig
3,3 sterren
(4)
Vanaf € 12,73
Bekijk product
Curcumine Forte
Curcumine Forte
4,5 sterren
(73)
Vanaf € 17,02
Bekijk product
WLS Capsule
WLS Capsule
4,8 sterren
(12)
Vanaf € 1,99
Bekijk product

Lees ook

5 tips voor een goede nachtrust

5 tips voor een goede nachtrust

Een goede nachtrust is belangrijk. Het zorgt ervoor dat je weer fit en vol energie aan de nieuwe dag kunt beginnen en het is van belang voor je weerstand. Ook is je concentratie en geheugen beter wanneer je goed bent uitgerust. Toch is een goede nachtrust niet voor iedereen vanzelfsprekend. Een verstoorde nachtrust gaat vaak samen met piekeren en stress. Maar wat kan je hieraan doen?

Lees meer Lees meer
5 tips om gezond en fit de herfst tegemoet te gaan

5 tips om gezond en fit de herfst tegemoet te gaan

Als bomen weer prachtige rode en gele kleuren krijgen; de dagen voelbaar korter worden; en je stiekem alweer zin krijgt om met een beker warme chocomel onder een dekentje op de bank te ploffen, dan weet je: de zomer is voorbij, de herfst maakt zijn intrede. Maar hoe houd je nou dat heerlijke energieke gevoel vast dat je in de zomer hebt opgedaan? Lees onze 5 tips!

Lees meer Lees meer
5 vragen over magnesium

5 vragen over magnesium

Magnesium is een veel gebruikt supplement en niet voor niets. Wij behandelen 5 vragen over magnesium in deze blog.Waarom is magnesium belangrijk? Draagt het bij aan een goede geestelijke balans? Wat doet magnesium nog meer? Wat is de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) magnesium? Hoe krijg je magnesium binnen?

Lees meer Lees meer

Geef je reactie op:

"Geef je weerstand een boost"
Deze naam wordt op onze site getoond bij de opmerking of vraag
E-mailadres wordt niet getoond bij de opmerking of vraag
Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties