Terug naar overzicht

Hoe werkt Flinndal Detox?

Hoe werkt Flinndal Detox?
Flinndal
8-7-2016
1 Reactie

Salade

Je lichaam wordt elke dag blootgesteld aan allerlei giftige stoffen zoals sigarettenrook, luchtvervuiling, bewerkte voeding met daarin kunstmatige toevoegingen en resten van pesticiden. De galblaas, lever en nieren zorgen ervoor dat deze schadelijke stoffen worden opgeruimd. Maar zij kunnen soms wel wat hulp gebruiken. Bijvoorbeeld door af en toe een periode geen alcohol of vette dingen te nuttigen, maar juist water, groenten en fruit! 


Er zijn plantaardige ingrediënten die je lever, galblaas en nieren helpen de schadelijke stoffen in je lichaam af te voeren. Deze ingrediënten hebben we samengevoegd in Flinndal Detox. De ideale basis om jouw lichaam dagelijks te ondersteunen. Hoe dit werkt, lees je in dit blog.

Mariadistel

De Mariadistel (Silybum marianum) wordt al eeuwenlang gebruikt om de lever te ontlasten. Mariadistel wordt ook wel “Melkdistel” genoemd, vanwege de melkachtige nerven in de bladeren. Vroeger dacht men dat deze ontstaan zouden zijn uit gemorste druppeltjes melk van de maagd Maria.

Het werkzame stofje in deze plant – silymarine – helpt om giftige substanties in het lichaam uit te scheiden en draagt zo bij aan de gezondheid van de lever en de nieren.

In juli en augustus is de Mariadistel ook in de natuur te bewonderen vanwege de mooie roze tot paarsachtige bloemen die dan bloeien.


Jeneverbes

De Jeneverbes groeit in Nederland vooral op de Veluwe en in Drenthe. De besjes zelf hebben twee jaar nodig om te rijpen. Ze bevatten een stofje wat de uitscheidingsfunctie van de nieren ondersteunt en helpen de nieren gezond te houden.


Chlorella

Chlorella is een eencellige zoetwateralg die rivieren en meren in Azië een groenige kleur geeft. De alg is niet alleen rijk aan chlorofyl (het werkzame stofje in chlorella), maar bevat daarnaast ook relatief veel eiwitten, vitaminen en mineralen.

Chlorella ondersteunt de lever, de galblaas en de nieren bij de ontgiftingsprocessen in het lichaam. Daarnaast is het een antioxidant die de lichaamscellen helpt beschermen tegen invloeden van buitenaf.


Spirulina

Spirulina is een alg die, net als chlorella, relatief veel vitaminen, mineralen en eiwitten bevat. Om die reden wordt het gebruikt als aanvulling op de voeding, bijvoorbeeld bij het detoxen of tijdens het volgen van een dieet, waarbij je normaal gesproken minder voedingsstoffen binnenkrijgt dan normaal.


Detox

Verantwoord detoxen

Voor een complete en verantwoorde manier van detoxen kan Flinndal Detox als dagelijkse ondersteuning van de lever, galblaas en nieren gebruikt worden. Neem naar behoefte een tot twee tabletten per dag. Ook als je een paar dagen een kuur wilt doen, is Flinndal Detox een goede aanvulling.

Wil je naast het gebruik van Flinndal Detox ook wat gezonde sapjes drinken? Bekijk dan onze top 4 detox sapjes.


Aanbevolen producten

Detox
Detox
4,5 sterren
(33)
Vanaf € 13,95
Bekijk product
Vitamine D
Vitamine D
4,7 sterren
(109)
Vanaf € 6,55
Bekijk product
Voordeelpakket Detox
10% Korting
Voordeelpakket Detox
5 sterren
(1)
Vanaf € 85,37
Bekijk product
Prikkelbare Darm Syndroom
Prikkelbare Darm Syndroom
4,6 sterren
(20)
Vanaf € 18,95
Bekijk product
Magnesium Kauwtablet
Magnesium Kauwtablet
4,6 sterren
(178)
Vanaf € 10,95
Bekijk product
Vezel Complex
Vezel Complex
4,7 sterren
(94)
Vanaf € 8,95
Bekijk product
WLS Capsule
WLS Capsule
4,5 sterren
(41)
Vanaf € 1,95
Bekijk product
Slanke Lijn Thee
Slanke Lijn Thee
3,9 sterren
(45)
Vanaf € 6,95
Bekijk product
Prosta Comfort
Prosta Comfort
4 sterren
(49)
Vanaf € 13,95
Bekijk product
D-Mannose bij blaasontsteking
25% Korting
D-Mannose bij blaasontsteking
4,4 sterren
(7)
Vanaf € 14,96
Bekijk product

Lees ook

Ga voor een gezonde prostaat

Ga voor een gezonde prostaat

25% van de mannen vanaf 50 jaar ondervindt prostaatklachten, maar ook op jongere leeftijd kunnen problemen ontstaan. In deze blog geven we tips om de conditie van de prostaat op peil te houden en klachten te verminderen.

Lees meer Lees meer
Carrot cake

Carrot cake

Carrot cake is een smakelijk en populair gebak. Het wordt gemaakt met geraspte wortels, een echte vezelbom, en specerijen. Benieuwd naar het recept?

Lees meer Lees meer
Alles over collageen

Alles over collageen

Collageen maakt ons lichaam zelf aan en heeft verschillende functies. Zo zorgt het onder andere voor een stevige en elastische huid, waardoor rimpels minder snel zichtbaar worden. Maar hoe zit dat precies?

Lees meer Lees meer

Geef je reactie op:

"Hoe werkt Flinndal Detox?"
Deze naam wordt op onze site getoond bij de opmerking of vraag
E-mailadres wordt niet getoond bij de opmerking of vraag
Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Reactie

Reactie van A.P Brink-Serné, geplaatst op 31-5-2022
ik gebruik nuMulti70+,vitamineC 500mg,Omega-3, Multi 70+en 2 tabletten magnesium citraat, nu lees ik dat Detox goed is voor de nieren,mag ik dit gebruiken bij de rest en ook Knoflook Ali???
Antwoord van Klantenservice, gegeven op 1-6-2022
Beste mevrouw Brink - Serné, U kan de Detox gerust gebruiken in combinatie met uw huidige supplementen, hier zit geen overlap tussen in werkzame stoffen. Verder klopt het dat het Detox product ondersteunend werkt voor de nieren. Zo bevat dit product onder andere Jeneverbes en Chlorella, welke beide een positieve invloed hebben op de nieren. Ik kan u dit product dan ook zeker aanraden! Met vriendelijke groet, Max - Klantenservice Flinndal

Lees ook

Vitaminetest