15% Korting
15% Korting
20% Korting
 • Ondersteunt het lichaam bij het ontgiftingsproces
 • Draagt bij aan de gezondheid van lever en nieren
 • Positieve invloed op lever en galblaas
 • Ideaal in combinatie met Flinndal Slank Fit
Kies je verpakking
Voordeligste keuze
Aantal
 • Altijd gratis verzending bij herhaalgemak.
 • Kies een cadeau in de winkelwagen (bij bestellingen vanaf €35).
 • Op werkdagen voor 23:00 besteld? Morgen in huis.

Beschrijving

Flinndal Detox bevat natuurlijke ingrediënten die helpen het lichaam te ontgiften. Met Mariadistel en Chlorella ter ondersteuning van de lever en de galblaas. Chlorella en Jeneverbes zijn ook van belang voor de uitscheidingsfunctie van de nieren. Ook is Chlorella een belangrijke antioxidant die de lichaamscellen helpt beschermen tegen invloeden van buitenaf. Mét Spirulina. Een complete en verantwoorde manier van detoxen.

Vergelijkbare producten

{% for product in products %}
{{ product.name }}
{{product.name}}
{% for star in product.rating_stars %} {% if star == "full" %}
{% endif %} {% if star == "half" %}
{% endif %} {% if star == "empty" %}
{% endif %} {% endfor %}
({{product.review_count}})
Vanaf € {{product.price | money_eu}}
Bekijk product
{% endfor %}

Het nut

Detoxen betekent “het lichaam reinigen”. Hoewel het lichaam dit zelf kan door middel van de lever, gablaas en nieren, kan het in sommige situaties zinvol zijn om deze organen te helpen met wat natuurlijke krachtpatsers. Flinndal Detox bevat kruidenextracten als Mariadistel en Jeneverbes die de lever en de nieren gezond helpen te houden.

Het verschil met een strenge detoxkuur is dat je naast Flinndal Detox gewoon gezond en gevarieerd kunt blijven eten.


De lever ontgift

De lever is een belangrijk orgaan. Voedingstoffen die in het spijsverteringskanaal zijn vrijgekomen uit het voedsel zoals vitaminen en mineralen, worden naar de lever vervoerd en daar omgezet in energie of bouwstoffen.

Ook maakt de lever schadelijke stoffen die ons lichaam binnenkomen (zoals alcohol, nicotine en cafeïne) onschadelijk, zodat ze afgevoerd kunnen worden met de urine of ontlasting. Daarnaast produceert de lever galvloeistof (gal), die nodig is voor een goede vertering van vetten.


Wat doen de nieren?

Ook de nieren helpen het lichaam te reinigen. Ze verwijderen afvalstoffen door deze uit het bloed te filteren en ze af te voeren via de urine. Ook zijn de nieren van belang voor de vochthuishouding in ons lijf. Ze helpen de hoeveelheid water en zout dat binnenkomt via eten en drinken of wat er weer uitgaat door bijvoorbeeld zweten, op het juiste peil te houden.


Waarom Flinndal Detox?

Flinndal Detox bevat Mariadistel, Jeneverbes, Chlorella en Spirulina. Plantaardige ingrediënten die van belang zijn voor de lever en de nieren. Mariadistel en Chlorella ondersteunen de lever bij het ontgiften van het lichaam. Zo helpen ze de lever en galblaas gezond te houden. Ook zijn Chlorella en Jeneverbes van belang voor de uitscheidingsfunctie van de nieren. Flinndal Detox vormt zo een complete en verantwoorde manier van detoxen.


Wanneer Flinndal Detox?

Flinndal Detox kan als dagelijkse ondersteuning van de lever en nieren gebruikt worden. Neem naar behoefte 1 tot 2 tabletten per dag. Ook als je een paar dagen een kuur wilt doen, is Flinndal Detox een goede aanvulling.

Wat kun je zelf doen om de ontgifting van je lichaam te stimuleren:

 1. Kies een week dat je het relatief rustig hebt op het werk en met sociale afspraken.
 2. Laat die week alle ‘lege’ calorieën staan. Geen suiker, snoep, koek, gebak, wit brood en snacks.
 3. Eet grote hoeveelheden groenten en fruit, bij elke maaltijd. Streef naar minstens drie stuks fruit en 300 tot 400 gram groenten per dag.
 4. Drink veel water. Laat alcohol, koffie en zwarte thee staan.
 5. Gebruik geen pakjes en zakjes, maar maak je eten klaar met verse, onbewerkte producten en verse kruiden.
 6. Tussendoor eet je rauwkost, fruit, versgeperst groente- of fruitsap, ongezouten noten of gedroogd fruit.
 7. Neem je rust, doe meditatie-oefeningen of yoga. Maak er een ontspannen week van!

Kies voor kwaliteit

 • HACCP gecertificeerde productie
 • Geen onnodige toevoegingen
 • Veilig gedoseerd
 • Samengesteld o.b.v. wetenschappelijk onderzoek

Verantwoord Detoxen

Detoxen kan op veel verschillende manieren. Waar je tegenwoordig vaak over leest zijn de zogenaamde sapkuren, waarbij je een week lang alleen maar sapjes drinkt. Op zich is het natuurlijk prima om je lichaam te ondersteunen bij het ontgiften en reinigen. Maar er kleeft zeker ook een aantal nadelen aan zo’n strenge kuur.

Je lichaam krijgt namelijk lang niet genoeg energie binnen waardoor je niet alleen je vetvoorraden ziet slinken, maar ook je spierweefsel. En dat laatste is uiteraard niet de bedoeling. Verder kun je last krijgen van bijverschijnselen, zoals hoofdpijn, vermoeidheid en een slechte adem. En ten slotte bestaat een groot deel van het gewichtsverlies uit vocht. Zodra je weer gewoon gaat eten zal je gewicht weer toenemen.

En misschien wel het belangrijkste nadeel: een strenge detoxkuur kan een nadelig effect op de darmen hebben. Als je de darmen laxeert of spoelt, dan beschadig je ook de darmflora. Dat zijn de bacteriën in de darm die meehelpen bij de spijsvertering en die je weerstand ondersteunen. Die moet je niet wegspoelen, maar juist proberen binnen te houden!

Flinndal Detox vormt een complete en verantwoorde manier van detoxen. Je blijft gezond en gevarieerd eten en krijgt daarnaast de ondersteuning die je nodig hebt voor je lever en nieren uit natuurlijke, plantaardige ingrediënten.

Inhoud en gebruik

Hieronder staat vermeld welke ingrediënten er in dit product zitten en hoe je het product moet gebruiken. Lees deze informatie goed door.

Ingrediënten
Aanbevolen gebruik
Innemen
Allergie-informatie
Bewaaradvies


Detox
 


Ingredienten en dosering     Ingrediënten en dosering


Flinndal Detox bevat per tablet van 1495 mg:

Actief bestanddeel Hoeveelheid % ADH*
Chlorella 275 mg **
Spirulina 250 mg **
Jeneverbes 100 mg **
Mariadistel 50 mg **


* ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid volgens de Europese Richtlijn Etikettering 2008/100/EC (of Warenwetbesluit).
** = geen ADH vastgesteld.


Kijk op de tab Kwaliteit voor informatie over de kwaliteit en dosering.
Ingrediënten

Vulstoffen (microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat), chlorella, spirulina, jeneverbes, mariadistel, desintegrant (natriumcrosscarmelose), glansmiddel (hydroxypropylcellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), vulstof (siliciumdioxide), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), bevochtigingsmiddel (glycerol), glansmiddelen (bijenwas, carnaubawas).


Dit product is geschikt voor vegetariërs, maar niet geschikt voor veganisten (bevat bijenwas).

VeggieVoedingswaarden     Voedingswaarden per tablet


Energie in kcal 0,96 Kcal
Energie in kJ 4,04 KJ
Koolhydraten < 0,01 mg
Eiwitten 0,14 mg
Vetten 0,05 mgaanbevolen gebruik     Aanbevolen gebruik


Voor wie Dagdosering
Volwassenen 1 tot 2 tabletten per dag

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Raadpleeg voor gebruik een arts in geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik of bij ziekte.
Innemen     Innemen


Bij voorkeur innemen voor of tijdens de maaltijd met een glas water.
Allergie-informatie


Dit product bevat geen van de volgende allergenen:


Gluten Lactose Noten Pinda Schaal en schelpdieren Vis SojaBewaaradvies     Bewaaradvies


Onze producten zitten in speciale, luchtdichte zakjes. Op de achterkant van de verpakking staat hoe lang het product houdbaar is. Sluit het zakje steeds goed af, bescherm het tegen zonlicht en bewaar het beneden de 25 graden, om verkleuring of plakken te voorkomen.

Houd voedingssupplementen altijd buiten bereik van jonge kinderen.
Laatste wijziging: 20 november 2018.

Onderzoek

Onderzoek

Naar de gunstige invloed van de gebruikte plantenextracten in Flinndal Detox zijn diverse onderzoeken gedaan. Hieronder hebben we er een aantal voor je op een rij gezet:

Mariadistel
 1. Helpt giftige stoffen op te ruimen en ondersteunt zo de lever en de nieren.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23243923

 2. Helpt de lever gezond te houden.
  http://www.nutraingredients.com/Suppliers2/Milk-thistle-compound-may-protect-against-liver-cancer

Wist je trouwens dat Mariadistel ook wel “Melkdistel” wordt genoemd? Dit vanwege de melkachtige nerven in de bladeren. Vroeger dacht men dat deze ontstaan zouden zijn uit gemorste druppeltjes melk van de maagd Maria.

Chlorella

Chlorella is een eencellig zoetwateralg die rivieren en meren in Azië een groenige kleur geeft. De alg is niet alleen rijk aan chlorofyl (het werkzame stofje in chlorella), maar bevat daarnaast ook relatief veel eiwit, vitaminen en mineralen.

 1. Hieronder een onderzoek over chlorella in relatie tot de weerstand en het immuunsysteem:
  http://www.nutritionj.com/content/11/1/53

 2. Hieronder een onderzoek over de reinigende invloed van chlorella:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20016697?dopt=Abstract

Spirulina
 1. Hieronder een onderzoek over spirulina in relatie tot de lever:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25331487

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over Flinndal Detox. Staat jouw vraag er niet tussen? Klik op de 'Stel een vraag' button hierboven en stuur jouw vraag in.

Zwangerschap
1. Mag ik Flinndal Detox gebruiken als ik zwanger ben?
Nee, Flinndal Detox mag niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap of periode van borstvoeding. Naar de invloed van de gebruikte ingrediënten op zwangere vrouwen is namelijk geen onderzoek gedaan.
Wat is detoxen
1. Wat betekent Detoxen?
Detoxen betekent “het lichaam reinigen”. Hoewel het lichaam dit zelf kan door middel van de lever, gablaas en nieren, kan het in sommige situaties zinvol zijn om deze organen te helpen met wat natuurlijke krachtpatsers. Flinndal Detox bevat kruidenextracten als Mariadistel en Jeneverbes die de lever en de nieren gezond helpen te houden.
Verschil tussen sapkuren en Flinndal Detox
1. Wat is het verschil met bijvoorbeeld sapkuren?
Het verschil met een strenge detoxkuur is dat je naast Flinndal Detox gewoon gezond en gevarieerd kunt blijven eten. Bij een sapkuur, waar je een week lang sapjes drinkt, krijgt je lichaam namelijk lang niet genoeg energie binnen waardoor je niet alleen je vetvoorraden ziet slinken, maar ook je spierweefsel. En dat laatste is uiteraard niet de bedoeling. Verder kun je last krijgen van bijverschijnselen, zoals hoofdpijn, vermoeidheid en een slechte adem. En ten slotte bestaat een groot deel van het gewichtsverlies uit vocht. Zodra je weer gewoon gaat eten zal je gewicht weer toenemen.

En misschien wel het belangrijkste nadeel: een strenge detoxkuur kan een nadelig effect op de darmen hebben. Als je de darmen laxeert of spoelt, dan beschadig je ook de darmflora. Dat zijn de bacteriën in de darm die meehelpen bij de spijsvertering en die je weerstand ondersteunen. Die moet je niet wegspoelen, maar juist proberen binnen te houden!

Flinndal Detox vormt een complete en verantwoorde manier van detoxen. Je blijft gezond en gevarieerd eten en krijgt daarnaast de ondersteuning die je nodig hebt voor je lever en nieren uit natuurlijke, plantaardige ingrediënten.
Hoofdpijn
1. Ik heb het idee dat ik hoofdpijn krijg van de Detox tabletten. Hoe kan dit?
Het kan inderdaad zijn dat je last krijgt van hoofdpijn of van je darmen als je net met het gebruik van Flinndal Detox begint. Dit is niet vreemd. Er zitten namelijk tal van gifstoffen opgeslagen in ons lichaam, veroorzaakt door bijvoorbeeld zware metalen uit de lucht, resten van pesticiden, het inademen van dampen uit spuitbussen, gifstoffen uit verzorgingsproducten etc.

Flinndal Detox helpt je deze gifstoffen af te voeren. Om dit te kunnen doen brengt het lichaam ze terug in de bloedsomloop, waardoor je hier tijdelijk hoofdpijn of darmklachten van kunt krijgen. Dat is in dit geval dus positief; een teken dat je lichaam hard aan het werk is om alle gifstoffen te lozen. Als het goed is verdwijnen de klachten vanzelf na een paar dagen. Mochten de klachten echter langer dan drie weken aanhouden, dan adviseren we je even contact op te nemen met de huisarts, want dan is er mogelijk iets anders aan de hand.
Gebruik
1. Mag ik Flinndal Detox elke dag gebruiken?
Flinndal Detox kan als dagelijkse ondersteuning van de lever en nieren gebruikt worden. Neem naar behoefte 1 tot 2 tabletten per dag. Ook als je een paar dagen een kuur (zoals een sapkuur, of een periode geen koffie/alcohol) wilt doen, is Flinndal Detox een goede aanvulling.

2. Hoe gebruik ik Flinndal Detox?
Flinndal gelooft in verantwoord detoxen. Dit betekent dat je gezond en gevarieerd blijft eten, maar een aantal producten een tijdje vermijd (zoals alcohol, koffie of zwarte thee). Flinndal Detox kun je dan in deze periode gebruiken ter aanvulling op het detox moment. Flinndal Detox kan ook prima als dagelijkse ondersteuning van de lever en de nieren gebruikt worden.

Binnenkort van plan om te gaan detoxen? Hieronder vind je wat tips voor een verantwoorde detox:

 1. Kies een week dat je het relatief rustig hebt op het werk en met sociale afspraken. 
 2. Laat die week alle ‘lege’ calorieën staan. Geen suiker, snoep, koek, gebak, wit brood en snacks. 
 3. Eet grote hoeveelheden groenten en fruit, bij elke maaltijd. Streef naar minstens drie stuks fruit en 300 tot 400 gram groenten per dag. 
 4. Drink veel water. Laat alcohol, koffie en zwarte thee staan. 
 5. Gebruik geen pakjes en zakjes, maar maak je eten klaar met verse, onbewerkte producten en verse kruiden. 
 6. Tussendoor eet je rauwkost, fruit, versgeperst groente- of fruitsap, ongezouten noten of gedroogd fruit.

Aanbevolen combinaties

Aanbevolen combinaties

Detox (90 tabletten) + Slank & Fit (90 tabletten) met 10% korting

Ondersteunt bij het ontgiftingsproces

Ondersteunt de ververbranding


10% korting

€ 57,72

op de combinatie

€ 51,95

Vaak samen gekocht

{% for product in products %}
{{ product.name }}
{{product.name}}
{% for star in product.rating_stars %} {% if star == "full" %}
{% endif %} {% if star == "half" %}
{% endif %} {% if star == "empty" %}
{% endif %} {% endfor %}
({{product.review_count}})
Vanaf € {{product.price | money_eu}}
Bekijk product
{% endfor %}

Beoordelingen Detox

4,5 van 5 sterren
Aantal reviews: 20
13
5
1
0
1
Deze naam wordt op onze site getoond bij de review
E-mailadres wordt niet getoond bij de review
Wegens de EFSA Claimwetgeving mogen wij op onze site maar een beperkt aantal gezondheidsclaims gebruiken. Om deze reden mogen reviews alleen gaan over algemene tevredenheid met het product of over de grootte en smaak. Er mogen geen ziektes of pijnklachten genoemd worden. Reviews die niet aan de wetgeving voldoen mogen door ons worden aangepast.

Laatste 5 beoordelingen

Anne Mensinga
22-10-2019
werkt prima
Roni
18-9-2019
Merk nog niet echt veel verschil, neem deze pil nu 2 weken. Hoop dat hij zn werk doet vanbinnen.
j kalis
28-7-2019
ik heb het een paar x geprobeerd maar zonder resultaat niks afgevallen en nog steeds een opgeblazen gevoel
Marjo zwemmer
19-6-2019
Ik merk goed dat ik het gebruik.
Mathilde
8-6-2019
Als ik er twee tegelijk neem dan bevalt het goed, dus wat dat betreft tevreden. Levering is altijd snel!
ic Ipenburg
5-2-2019
werkt goed voor mijn darmen en mijn blaas voel me daadwerkelijk beter bij gebruik
HH.linde
5-2-2019
Neem gewoon 1 per dag en let wat op mijn eten en drink extra water en je merkt dat je lichaam wat fitter wordt naar een maand .
Michal Gierejkiewicz
4-2-2019
een supplement van zeer goede kwaliteit. na een week voelt hij de effecten. Ik ben blij met het product en raad het iedereen aan.
Wilma Wouters
8-1-2019
Deze tablet is goed door te slikken. Wat hij in mijn lichaam doet kan ik niet beoordelen. Ik voel geen verschil. Maar ik hoop dat deze tablet doet wat er van hem verlangt wordt :dat hij mijn lichaam schoon houd en de nieren en de lever ondersteunt in hun taken.
Arthur
18-12-2018
Perfect!! Aanrader......maar Flinndal is sowieso een aanrader. Wij hebben er alléén maar goede ervaringen mee!!!!
Leon
28-11-2017
Als bijdrage aan het gematigde ontgiftigingsproces betreft het m.i. exact de juiste combinatie van actieve stoffen. Hulde. Bovendien moet men zich bij de meer intensieve vormen van detox kuren GOED realiseren dat de stoffen die men tijdens zo'n proces vrij maakt tevens moet kunnen uitscheiden, er wordt te weinig aandacht daaraan besteed. Dan ontstaat er een ongunstige ( soms gevaarlijke ) toestand van toxificatie. Deze Flinndal tabletten zijn zodanig samengesteld ( tijdens research periode zo bepaald of toeval ? ) dat die toestand vermeden kan worden bij juist gebruik. Vijf sterren ***** voor jullie.
Herman
8-5-2017
Merk gewoon dat het helpt .
Silvia
28-4-2017
Ik wil morgen beginnen met detox, maar vind het lastig hoe en wat er bij te eten? Neem aan dat je wel minder gaat eten , anders ben je toch niet aan het detoxen?
Ellen
20-2-2017
Werkt zeer goed.
Claire
25-1-2017
Ik merk dat ik er meer energie van krijg. Wel is het belangrijk om niet te vergeten extra water te drinken! Anders veroorzaakt het lichte hoofdpijn; een bekende bijwerking van ontgiften.
j.g.h.henning
18-12-2016
prima
Stroobandt
31-7-2016
Ik denk dat mijn vrouw en ikzelf gelukt zijn met het fantastisch product te nemen; wij doen verder en willen wel nog wat later een beoordeling geven. Wij danken voor het geschenk; dat stimuleert wat.Goede dienstverlening en doe zo maar verder.
vd zwart
27-7-2016
Een dag later had ik de bestelling al thuis. Bij de detox pillen zat een gratis doosje om de pillen in te bewaren. KLASSE !!!
C. D.
26-5-2016
De perfecte aanvulling op je eigen discipline; het werkt echt en Flinndal is de beste in prijs en service. Zonder meer een aanrader.
Carola
15-12-2015
Ik ben erg tevreden hierover. Ik kan beter naar de wc en heb wel het idee dat als ik het niet gebruik er verstoppingen ontstaan. Je moet het wel min 3 weken proberen voordat je resultaat hebt.

Bespaar met herhaalgemak

Voordelen herhaalgemak
 • 15% voordeliger dan los bestellen
 • Nooit verzendkosten, ook niet onder € 20,-

Met herhaalgemak ontvang je elke 3 maanden opnieuw je bestelling (zelf aan te passen naar 4 of 6).

Je ontvangt 10 dagen voor de volgende zending een herinnering per e-mail. Je kunt dan nog op tijd een wijziging aanbrengen of de zending stopzetten.

Jouw instellingen

Wij staan voor je klaar

Wij staan u graag te woord via de onderstaande kanalen

Wij zijn bereikbaar van 09:00 tot 19:00 op werkdagen en van 10:00 tot 16:00 op zaterdag.

Mijn Flinndal

Regel zelf zaken zoals het wijzigen van persoonlijke gegevens of Flinndal Herhaalgemak zendingen.

Bel ons

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten

0800-7080

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten

0800-7080

Bel ons via je browser (gratis)

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten

BELLEN

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten

BELLEN

WhatsApp

Wachttijd: < 25 minuten

06-57592195

Gemiddelde wachttijd: < 25 minuten

06-57592195

E-mail

Gemiddelde wachttijd: 1 werkdag

Neem contact op via het contactformulier

Gemiddelde wachttijd: 1 werkdag

Neem contact op via het contactformulier

Facebook Messenger

Gem. Wachttijd:< 25 minuten

Ga naar Facebook Messenger

Gemiddelde wachttijd: < 25 minuten

Stuur ons een bericht via Facebook Messenger

Product toegevoegd

Product toegevoegd

Naar winkelwagen »

Andere klanten kochten ook:

{% for product in products %}
{{ product.collection }}
{{product.name}}

{{product.unique_selling_point}}

€ {{product.price | money_eu}}
{% endfor %}