Terug naar overzicht

Ontdek: Flinndal Maximaal Veilig Module

Ontdek: Flinndal Maximaal Veilig Module
Pauline
30-6-2023
0 Reacties
maximaal veilig module

Flinndal heeft een ruim assortiment voedingssupplementen. En met zoveel producten in het assortiment vraag je je als gebruiker misschien weleens af of je geen te hoge dosering vitaminen en mineralen binnen kunt krijgen. Gelukkig hebben we daar bij Flinndal een handige tool voor ontwikkeld. Lees er alles over in deze blog!

Maximaal veilige hoeveelheid

De Gezondheidsraad heeft per voedingsstof een aanbeveling van hoeveel je dagelijks mag innemen. Het is bij de inname van vitaminen en mineralen dan ook belangrijk dat je niet te veel binnenkrijgt. Daarom is er een maximaal veilige hoeveelheid opgesteld. Van dit niveau is aangetoond dat het veilig is. Dus zelfs na langdurig dagelijks gebruik, treden geen nadelige effecten op.

Verwar de maximaal veilige hoeveelheid niet met de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH). De ADH geeft aan hoeveel je dagelijks nodig hebt van een bepaalde voedingsstof om gezond te blijven. Beide niveaus zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en worden vastgesteld door autoriteiten op het gebied van voeding.

Een verantwoorde dosering

Bij Flinndal staat veiligheid voorop! Bij de dosering van onze producten houden we altijd rekening met de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) en de Maximaal Veilige Hoeveelheid. Zo heb je steeds een optimale aanvulling op je dagelijkse voeding en zorgen we dat je nooit te veel vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Voor onze supplementen vind je de percentages van de ADH per product op de verpakking of op de productpagina bij het tabblad ‘bijsluiter’.

Naast de ADH hanteert Flinndal ook de Maximaal Veilige Hoeveelheid. Hiervoor hebben we een handige tool ontwikkeld die je kunt inzetten om te bepalen of de combinatie van Flinndal-supplementen de maximaal veilige dosering niet overschrijdt.

Combineren van producten

Wil je weten of je met jouw combinatie van Flinndal-producten een veilige hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt? Controleer het met onze Maximaal Veilig Module. In de lijst vind je al onze supplementen (je kunt ook bovenin op trefwoorden zoeken). Selecteer het product dat je wilt toevoegen en klik op “Voeg product toe+”. Daaronder kun je ook de dagdosering aanpassen.

In het rood staan

Wanneer je alle producten hebt toegevoegd kun je in de tabel zien welke voedingsstoffen je allemaal binnenkrijgt, wat jouw inname is, wat de maximaal veilige inname is en het percentage die jij in combinatie binnenkrijgt. Wordt dit percentage rood dan krijg je waarschijnlijk een te hoge dosis binnen. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice. We helpen je graag om een betere productkeuze te maken en te voorzien van extra uitleg.

Probeer nu: Flinndal Maximaal Veilig Module

Aanbevolen producten

Rode Gist Rijst + Q10
Rode Gist Rijst + Q10
4,6 sterren
(53)
Vanaf € 14,45
Bekijk product
Chlorella
Chlorella
4,5 sterren
(27)
Vanaf € 7,95
Bekijk product
Gemoedsrust
Gemoedsrust
3,8 sterren
(11)
Vanaf € 16,45
Bekijk product
Groenlipmossel
Groenlipmossel
4,4 sterren
(50)
Vanaf € 17,95
Bekijk product

Lees ook

5 vragen over Quercetine

5 vragen over Quercetine

Quercetine is een krachtige antioxidant. In deze blog lees je meer over waarom het zo gezond is en hoe je voldoende quercetine binnenkrijgt.

Lees meer Lees meer
De invloed van whey proteïne en creatine op je sportprestaties

De invloed van whey proteïne en creatine op je sportprestaties

In de wereld van fitness en bodybuilding zijn whey proteïne en creatine twee veel besproken supplementen. Maar hoe werken deze supplementen precies?

Lees meer Lees meer
Geroosterde asperges met citroen en Parmezaanse kaas

Geroosterde asperges met citroen en Parmezaanse kaas

Een echte voorjaarsgroente is de asperge. Ze zijn laag in calorieën en leveren je veel vitamines, mineralen en vezels op. Probeer het zelf met die eenvoudige recept!

Lees meer Lees meer

Geef je reactie op:

"Ontdek: Flinndal Maximaal Veilig Module"
Deze naam wordt op onze site getoond bij de opmerking of vraag
E-mailadres wordt niet getoond bij de opmerking of vraag
Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties