Flinndal geeft antwoord

Flinndal geeft antwoord
Flinndal
9-12-2012
1 Reactie

Flinndal geeft antwoord

Flinndal vindt het belangrijk om jou te voorzien van goede informatie, met onze folder, nieuwsbrief en website. Toch zijn er soms vragen. Daarom starten we de rubriek: ‘Flinndal geeft antwoord’. Hierin bespreken we veelgestelde vragen en geven we je hier uitgebreid antwoord op.

De vragen die aan bod komen kunnen gaan over onze producten maar ook over onze service. In onze nieuwsbrief komen steeds twee nieuwe veelgestelde vragen te staan die wij vervolgens in dit blog artikel zullen verzamelen. Zo vind je hier gaandeweg alle vragen handig op een rijtje.

1. Wat is het verschil tussen een eenmalige zending en een zending met herhaalgemak?

Bij Flinndal kun je kiezen voor herhaalgemak of eenmalige levering. Kies je voor eenmalige toezending, dan krijg je geen volgende zending. Wil je opnieuw Flinndal producten ontvangen, dan moet je ze zelf weer bestellen.

Bij herhaalgemak krijg je steeds vanzelf en precies op tijd je volgende kwartaalzending toegestuurd. Je hebt er dus geen omkijken naar en het is bovendien minimaal 15% goedkoper dan eenmalig bestellen. Stopzetten, uitstellen of wijzigen van je zending kan op ieder gewenst moment. Je zit dus nergens aan vast!

2. Ik heb moeite met het doorslikken van het supplement. Wat kan ik doen?

Veel mensen vinden het lastig om tabletten of capsules in zijn geheel door te slikken. Hieronder vind je een paar tips om het slikken makkelijker te maken.

  • Gebruik voor tabletten de Flinndal Tablettensnijder
  • Doe de inhoud van een capsule door een beetje vla of ander eten, zo krijg je wel de goede extra’s binnen, maar hoef je de capsule niet in eens door te slikken.
  • De meeste producten van Flinndal hebben een breuklijn, zodat ze makkelijk door te breken zijn. Een halve tablet is al een stuk kleiner dan een hele.
  • Hou je hoofd recht als je slikt. Gooi  dus niet tijdens het slikken je hoofd naar achteren, want daarmee sluit je juist je keel af, waardoor het lastiger wordt om te slikken.
  • Gebruik voldoende water, of een stukje brood om het supplement mee weg te spoelen.

3. Mag ik de Flinndal producten ook aan mijn kinderen geven?

Dat verschilt per product. Op de achterkant van de zakjes en op de productpagina’s op www.flinndal.nl vind je onder tabblad ‘bijsluiter’ voor wie het product geschikt is. Flinndal heeft ook producten in haar assortiment die speciaal voor kinderen ontwikkeld zijn, namelijk Flinndal Omega-3 JuniorFlinndal Multi Junior.

 4. Hoe en waar kan ik de producten van Flinndal het beste bewaren?

Sluit de luchtdichte zakjes goed af. Bewaar ze beneden de 25 graden, beschermd tegen zonlicht en buiten bereik van jonge kinderen. Achterop het zakje staat de houdbaarheidsdatum. Na openen is het nog minimaal een half jaar houdbaar. In de Flinndal bewaardoosjes kun je de supplementen steeds voor een paar weken bewaren, bewaar de rest gewoon in de originele verpakking (zakjes).

5. Mag ik de tabletten vergruizen? Mag ik de capsule openen?

Ja, je kunt de tabletten vergruizen om inname te versoepelen. Of gebruik de handige Flinndal Tablettensnijder.

Ja, je mag ook de capsule openen om de inhoud eruit te halen en bijvoorbeeld door je eten te mengen. Een uitzondering hierop is Q10, deze moet gesloten blijven voor een optimale opname.

Houd er wel rekening mee dat de smaak van de supplementen niet is afgestemd op deze vorm van inname. Zorg dus dat je de inhoud van de capsule mengt met eten met een sterke smaak.

Het openmaken van de capsule of vergruizen van de tabletten doet niets af aan de gunstige invloed van het product.

6. Hoe weet ik welke producten van Flinndal bij mij passen?

Daarvoor hebben we een handige productkeuzehulp ontwikkeld. Deze bestaat uit 24 vragen over je levensstijl en eetgewoonten. Na een paar minuten krijg je op basis van jouw antwoorden een passend advies.

7. Hoe lang duurt het voordat ik de Flinndal producten in huis heb?

Als je op werkdagen voor 18:00 uur bestelt, dan geven wij het nog dezelfde dag aan TPG post. Dat betekent dat je het pakket de volgende (werk)dag in huis hoort te hebben. In uitzonderlijke gevallen doet de TPG er wel eens een dagje langer over.

8. Wanneer en hoe kan ik mijn supplementen het beste innemen?

Dat verschilt per product, daarom kun je het beste op de verpakking kijken of op onze website (bij het tabje ‘Bijsluiter’ die bij elk product staat).  Maar we kunnen er wel wat over zeggen: als het een product betreft waar vitamine A, D, E of K in zit kun je dit het beste innemen bij de maaltijd. Want deze vitaminen neem je beter op met een beetje vet (en dat zit meestal in een maaltijd).  Innemen kan het beste met een glas water.

9. Ik heb nog genoeg voorraad, wat kan ik doen?

Neem je niet elke dag je supplement(en) in, bijvoorbeeld omdat je het wel eens vergeet. Dan kan er een voorraadje ontstaan waardoor je jouw volgende pakket misschien liever wat later wilt krijgen. Flinndal biedt hiervoor verschillende mogelijkheden:

-   Je kunt je volgende zending met herhaalgemak uitstellen tot wanneer je maar wilt.
-   Je kunt je kwartaalverpakking met herhaalgemak voortaan minder vaak krijgen. Er is dan keuze tussen een verzendinterval van 4 of 6 maanden.

Beide kun je online eenvoudig zelf doen  via ‘Mijn Flinndal’. Maar als je het liever telefonisch via de Servicedesk wilt regelen, dan kan dat natuurlijk ook.

10. Waar kan ik allergie-informatie over de producten vinden?

Op de achterkant van de zakjes vind je allergie-informatie. Deze informatie staat ook op www.flinndal.nl. Je kunt hier per product onder tabblad ‘bijsluiter’ op de productpagina opzoeken welke stoffen er in het product zitten.
In Nederland is het verplicht om allergenen (zoals vis, soja, gluten of pinda) te vermelden als ze in het product zitten. Als de stof niet vermeldt wordt op de verpakking, zit hij niet in het product.

11. Hoe en wanneer kan ik Flinndal bereiken?

De Servicedesk van Flinndal is gratis bereikbaar via 0800-7080 (vanuit België: 0800-54019) op werkdagen van 9 – 19 uur. Onze medewerkers helpen je graag, zonder keuzemenu’s of lange wachttijden. Je wordt direct doorgeschakeld naar een medewerker, want persoonlijk contact is het prettigst. Ook kan je ons altijd mailen, via het handige contactformulier op www.flinndal.nl/contact. Je krijgt altijd binnen maximaal één werkdag antwoord van ons.

12. Is Omega-3 Forte smaakloos?

Visoliecapsules kunnen een onprettige, sterke nasmaak hebben. Maar Flinndal Omega-3 Forte heeft een neutrale smaak. Dat komt omdat er bij de productie zo min mogelijk contact is met zuurstof. Hoe minder zuurstof, hoe minder vissmaak. Ook hebben we een beetje rozemarijnextract toegevoegd, om de smaak verder te neutraliseren. Tot slot een tip om oprispingen te voorkomen: neem de capsules in tijdens de warme maaltijd, met een koude drank.

Aanbevolen producten

{% for product in products %}
{{ product.name }}
{{product.name}}
{% for star in product.rating_stars %} {% if star == "full" %}
{% endif %} {% if star == "half" %}
{% endif %} {% if star == "empty" %}
{% endif %} {% endfor %}
({{product.review_count}})
Vanaf € {{product.price | money_eu}}
Bekijk product
{% endfor %}

Lees ook

Recept: Hollandse bruine bonensoep

Zet deze Hollandse bruine bonensoep maar op de eetplanning van aankomende week. Dit gerecht zal zeker in de smaak vallen. Lekker, voedzaam en een makkelijke winterse, vegetarische maaltijd.

Lees meer Lees meer

Warm de winter door

Krijg jij alleen al bij het denken aan de winter blauwe lippen en koude voeten? Je kunt je prima wapenen tegen de kou die voor de deur staat. Maar hoe doe je dat precies? Wij vertellen het je graag.

Lees meer Lees meer

7 tips voor een gezondere kerst

De kerstperiode doorkomen met buikpijn en misselijkheid, kan niet de bedoeling zijn. Beperk de schade door één of meerdere van deze tips te gebruiken en geniet van een minder ongezonde kerst.

Lees meer Lees meer

Geef je reactie op:

"Flinndal geeft antwoord"
Deze naam wordt op onze site getoond bij de opmerking of vraag
E-mailadres wordt niet getoond bij de opmerking of vraag
Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Reactie

Reactie van B.Steffens-Witting, geplaatst op 17-9-2014
ik heb nog Glucosamine tabletten ben er een poosje mee gestopt, Wil nu er weer mee beginnen mag ik de 2 tabletten in een keer innemen per dag? En welk tijdstip is het beste 'smorgens of 'savonds? '
Antwoord van Anna, gegeven op 18-9-2014
U kunt gerust twee tabletten tegelijk innemen. Of u dit bij het ontbijt of de avondmaaltijd doet heeft geen invloed op de werking van het product. U kunt zelf bepalen wat voor u het prettigst is.

Jouw instellingen

Wij staan voor je klaar

Wij staan u graag te woord via de onderstaande kanalen

Wij zijn bereikbaar van 09:00 tot 19:00 op werkdagen en van 10:00 tot 16:00 op zaterdag.

Mijn Flinndal

Regel zelf zaken zoals het wijzigen van persoonlijke gegevens of Flinndal Herhaalgemak zendingen.

Bel ons

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten

0800-7080

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten

0800-7080

Bel ons via je browser (gratis)

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten

BELLEN

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten

BELLEN

WhatsApp

Wachttijd: < 25 minuten

06-57592195

Gemiddelde wachttijd: < 25 minuten

06-57592195

E-mail

Gemiddelde wachttijd: 1 werkdag

Neem contact op via het contactformulier

Gemiddelde wachttijd: 1 werkdag

Neem contact op via het contactformulier

Facebook Messenger

Gem. Wachttijd:< 25 minuten

Ga naar Facebook Messenger

Gemiddelde wachttijd: < 25 minuten

Stuur ons een bericht via Facebook Messenger

Product toegevoegd

Product toegevoegd

Naar winkelwagen »

Andere klanten kochten ook:

{% for product in products %}
{{ product.collection }}
{{product.name}}

{{product.unique_selling_point}}

€ {{product.price | money_eu}}
{% endfor %}