Terug naar overzicht

Kies de sport die bij jouw doel past!

Kies de sport die bij jouw doel past!
Lisa
4-11-2019
0 Reacties

Kies de sport die bij jouw doel past!

Sporten en bewegen is voor iedereen gezond. Van hardlopen in de natuur tot knallen op een squashbaan en van zwemmen tot paardrijden. Met elke vorm van beweging kun je weer een ander doel bereiken!


Doel: betere conditie

Voor dit doel zijn duursporten het meest geschikt. Denk aan wandelen, wielrennen, zwemmen en hardlopen. Let wel op: als je je conditie écht een boost wilt geven, is het zinvol om duurtrainingen af te wisselen met intervaltrainingen. Af en toe een korte intensieve training met sprintjes dus!


Drie lagen

Vroeger werd gezegd dat je voor een optimale vetverbranding langdurig moest sporten met een redelijke lage hartslag. Lange sessies op de hometrainer of loopband dus. Nu denken de meeste trainers daar heel anders over! Krachttraining is het toverwoord. Meer spiermassa zorgt voor een hogere stofwisseling. Daardoor heb je minder kans op het gevreesde jojo-effect, waarbij de stofwisseling blijvend op een lager peil blijft na afvallen. Bij een pittige krachttraining verbrand je trouwens ook aardig wat calorieën én gaat je hartslag lekker omhoog. Let op: naast sporten is ook anders eten noodzakelijk, want van alleen sporten val je helaas niet af…


Doel: ontspannen

Ontspannen door bewegen kan op twee manieren. De eerste manier is een klassieke beweegvorm zoals yoga, Chi Neng Qigong en Tai Chi. Doordat je concentreert op je ademhaling en je spieren, zijn deze vormen heerlijk rustgevend. De tweede manier is: naar buiten! Actief zijn in de natuur zorgt voor ontspanning én een goed humeur. Hoe mooi is het om de seizoenen live mee te maken en de koele wind op je wangen te voelen?


Het geheim is…

Welk doel je ook hebt, het allerbeste is om alle vormen van sporten en bewegen te combineren. Dus zowel krachttraining als duursport, zowel ontspanning als uitdaging. En kies vormen van sport die jij leuk vindt, zodat je met plezier elke dag in beweging bent!


Deze producten van Flinndal zijn speciaal ontwikkeld voor sporters:

Flinndal Sport & Spieren: Met omega 3 vetzuren, foliumzuur en extra aminozuren. Voor een sneller herstel na de training.

Flinndal Magnesium kauwtablet: Helpt bij vermoeidheid, goed voor de spieren en het zenuwstelsel.

Flinndal Slank & Fit: Met groene thee dat de vetverbranding ondersteunt. ondersteunt de vetverbranding.

Aanbevolen producten

Sport & Spieren
Sport & Spieren
4,5 sterren
(13)
Vanaf € 26,31
Bekijk product
Arthorol Pro
Arthorol Pro
4,2 sterren
(34)
Vanaf € 24,95
Bekijk product
Flinndal Sport Vitamine C Kauwtablet
Flinndal Sport Vitamine C Kauwtablet
Vanaf € 8,10
Bekijk product
Whey Protein Isolate
Whey Protein Isolate
5 sterren
(22)
Vanaf € 31,95
Bekijk product
Magnesium Duplex
Magnesium Duplex
4,7 sterren
(44)
Vanaf € 11,86
Bekijk product

Lees ook

Voel je energiek deze lente

Voel je energiek deze lente

Ook in de lente is het van belang om je lichaam de juiste ondersteuning te blijven bieden. Ontdek handige tips om je deze lente vol energie te voelen!

Lees meer Lees meer
Groene smoothie

Groene smoothie

Heb je behoefte aan een energieboost? Dan is er geen betere manier dan met een groene smoothie gevuld met voedzame ingrediënten! Probeer dit eenvoudige recept.

Lees meer Lees meer
Ashwagandha veilig om te gebruiken?

Ashwagandha veilig om te gebruiken?

Het VWS liet onderzoek uitvoeren naar de risico's van Ashwagandha, waaruit bleek dat dit kruid als potentieel gevaarlijk wordt beschouwd. Aangezien Ashwagandha deel uitmaakt van het assortiment van Flinndal en er mogelijk vragen zijn over de veiligheid ervan, willen we dit graag nader toelichten.

Lees meer Lees meer

Geef je reactie op:

"Kies de sport die bij jouw doel past!"
Deze naam wordt op onze site getoond bij de opmerking of vraag
E-mailadres wordt niet getoond bij de opmerking of vraag
Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Reacties

Dit blogartikel heeft nog geen reacties