Terug naar overzicht

Ik ga op reis en neem mee... supplementen!

Ik ga op reis en neem mee... supplementen!
Pauline
20-7-2023
1 Reactie
koffer inpakken

De zomer is in volle gang en dat betekent dat velen van ons onze koffers inpakken. Of je nu een ontspannende strandvakantie hebt gepland of een avontuurlijke trektocht door de bergen, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je tijdens je reis goed voor jezelf zorgt. Een manier om dit te doen is door je vertrouwde supplementen mee te nemen op vakantie. Maar mogen supplementen mee in je koffer en welke supplementen neem je het beste mee? Wij lichten het toe in deze blog!

Mogen supplementen in je koffer?

Voordat je op reis gaat, is het belangrijk om de regelgeving met betrekking tot supplementen in je bestemmingsland te controleren. Sommige landen hebben strenge regels en voorschriften voor bepaalde supplementen. Zolang je binnen de Europese Unie reist, kan je over het algemeen je supplementen gewoon meenemen.

Word je gecontroleerd, dan moet je vaak de ingrediënten van de supplementen kunnen aantonen. Neem daarom je supplementen liefst in de originele verpakking mee op reis. Krijg je supplementen voorgeschreven door je arts? Neem dan een kopie van het recept mee.

Top 6 supplementen voor vakantie

1. Multi

Een multivitamine is een voedingssupplement dat bestaat uit meerdere vitaminen en ook mineralen. Zo weet je zeker dat je elke dag de vitaminen en mineralen binnenkrijgt die je helpen gezond en fit te blijven. Ook op vakantie! Stop daarom zeker je favoriete multivitamine in je koffer.

2. Magnesium

Magnesium is een essentieel mineraal dat veel voordelen heeft. Zo staat het mineraal bekend om de gunstige invloed op de spieren en het zenuwstelsel. Maar daarnaast helpt het bij vermoeidheid en draagt het bij aan een goede geestelijke balans. Een ideaal supplement om bij de hand te hebben als je een actieve vakantie gepland hebt staan!

3. Probiotica

Op vakantie eten en drinken we vaak anders dan thuis. Dit kan invloed hebben op je darmflora. Flinndal Probiotica bevat één miljard kolonievormende eenheden in acht verschillende bacteriestammen. Deze komen via de capsule in je darmen terecht.

4. Vitamine C

Met Flinndal Vitamine C Forte Kauwtablet geef je je weerstand een boost! Als belangrijke antioxidant helpt vitamine C mee om de lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het is hierbij aan te raden om al vóór je vakantie met dit supplement te beginnen, zodat jouw immuunsysteem alvast ondersteunt wordt.

5. Salie Extact

Zweten is erg nuttig. Je raakt warmte kwijt waardoor je lichaam op de juiste temperatuur kan blijven. Zeker op een hete zomerdag of op een bestemming met hoge temperaturen is dit meer dan welkom! Maar als je veel en langdurig zweet dan kan het knap vervelend worden. Gelukkig is er een natuurlijke en plantaardige oplossing: Flinndal Salie Extract. Bovendien biedt salie ondersteuning bij opvliegers tijdens de overgang*!

6. Revisleep

Op vakantie kan er een verandering optreden in ons slaappatroon. Lange dagen, verschillende tijdzones, hoge temperaturen; het heeft allemaal een invloed op onze slaap. Kan jouw slaap wel wat ondersteuning gebruiken? Revisleep is een complete formule die jou helpt ontspannen en een goede nachtrust helpt bevorderen. Het bevat onder andere vier kruidenextracten en het lichaamseigen hormoon melatonine om het lichaam optimaal voor te bereiden op een goede nachtrust.

Zorgeloos op vakantie

Het meenemen van je supplementen op vakantie kan een geweldige manier zijn om je gezondheidsroutine voort te zetten, waar je ook naartoe gaat. Met een beetje planning en voorbereiding kun je ervoor zorgen dat je voldoende voorraad hebt en dat je supplementen veilig en handig zijn verpakt. Dus, pak je koffers en geniet van een energieke en gezonde vakantie.

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Aanbevolen producten

Salie Extract
Salie Extract
4,5 sterren
(30)
Vanaf € 17,81
Bekijk product
Probiotica
Probiotica
4,8 sterren
(84)
Vanaf € 14,45
Bekijk product
Revisleep
10% Korting
Revisleep
4 sterren
(5)
Vanaf € 22,45
Bekijk product
Vezel Complex
Vezel Complex
4,7 sterren
(131)
Vanaf € 9,45
Bekijk product
Curcumine Forte
Curcumine Forte
4,5 sterren
(111)
Vanaf € 18,45
Bekijk product
Ontspanning
Ontspanning
4,4 sterren
(24)
Vanaf € 14,45
Bekijk product
Menosol Pro
Menosol Pro
5 sterren
(2)
Vanaf € 24,95
Bekijk product
Nachtrust Forte
Nachtrust Forte
3,9 sterren
(93)
Vanaf € 14,45
Bekijk product
Groenlipmossel
Groenlipmossel
4,4 sterren
(50)
Vanaf € 17,95
Bekijk product
Knoflook
Knoflook
4 sterren
(29)
Vanaf € 9,95
Bekijk product

Lees ook

Collageen: het geheim achter een stralende huid

Collageen: het geheim achter een stralende huid

Collageen speelt een belangrijke rol in de gezondheid van onze huid. In deze blog leggen we uit wat collageen is en hoe het je huid helpt om soepel te blijven.

Lees meer Lees meer
Wat is astaxanthine?

Wat is astaxanthine?

Wat is astaxanthine? En waarom zou je het moeten overwegen als onderdeel van je dagelijkse routine? In deze blog duiken we dieper in de wereld van dit stofje.

Lees meer Lees meer
Visolie en zwangerschap: gezonde omega-3 vetten voor jou en je baby

Visolie en zwangerschap: gezonde omega-3 vetten voor jou en je baby

Het is belangrijk om tijdens je zwangerschap genoeg omega 3-vetzuren binnen te krijgen. In deze blog bespreken we de rol van omega-3 tijdens de zwangerschap.

Lees meer Lees meer

Geef je reactie op:

"Ik ga op reis en neem mee... supplementen!"
Deze naam wordt op onze site getoond bij de opmerking of vraag
E-mailadres wordt niet getoond bij de opmerking of vraag
Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Reactie

Reactie van Gea, geplaatst op 16-8-2023
Zou de vezel complex problemen geven in de handbagage naar Griekenland!?
Antwoord van Klantenservice, gegeven op 25-8-2023
Beste Gea, Goed dat u dit bij ons nagaat! Ik verwacht dat ook de Flinndal Vezel complex in de handbagage mee mag op vakantie. Om dit zeker te weten kunt u het best het reglement van uw vakantiebestemming bekijken. Hopelijk heb ik u hiermee voldoende geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Maxime - Team Flinndal