Terug naar overzicht

Ik ga op reis en neem mee... supplementen!

Ik ga op reis en neem mee... supplementen!
Pauline
20-7-2023
1 Reactie
koffer inpakken

De zomer is in volle gang en dat betekent dat velen van ons onze koffers inpakken. Of je nu een ontspannende strandvakantie hebt gepland of een avontuurlijke trektocht door de bergen, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je tijdens je reis goed voor jezelf zorgt. Een manier om dit te doen is door je vertrouwde supplementen mee te nemen op vakantie. Maar mogen supplementen mee in je koffer en welke supplementen neem je het beste mee? Wij lichten het toe in deze blog!

Mogen supplementen in je koffer?

Voordat je op reis gaat, is het belangrijk om de regelgeving met betrekking tot supplementen in je bestemmingsland te controleren. Sommige landen hebben strenge regels en voorschriften voor bepaalde supplementen. Zolang je binnen de Europese Unie reist, kan je over het algemeen je supplementen gewoon meenemen.

Word je gecontroleerd, dan moet je vaak de ingrediënten van de supplementen kunnen aantonen. Neem daarom je supplementen liefst in de originele verpakking mee op reis. Krijg je supplementen voorgeschreven door je arts? Neem dan een kopie van het recept mee.

Top 6 supplementen voor vakantie

1. Multi

Een multivitamine is een voedingssupplement dat bestaat uit meerdere vitaminen en ook mineralen. Zo weet je zeker dat je elke dag de vitaminen en mineralen binnenkrijgt die je helpen gezond en fit te blijven. Ook op vakantie! Stop daarom zeker je favoriete multivitamine in je koffer.

2. Magnesium

Magnesium is een essentieel mineraal dat veel voordelen heeft. Zo staat het mineraal bekend om de gunstige invloed op de spieren en het zenuwstelsel. Maar daarnaast helpt het bij vermoeidheid en draagt het bij aan een goede geestelijke balans. Een ideaal supplement om bij de hand te hebben als je een actieve vakantie gepland hebt staan!

3. Probiotica

Op vakantie eten en drinken we vaak anders dan thuis. Dit kan invloed hebben op je darmflora. Flinndal Probiotica bevat één miljard kolonievormende eenheden in acht verschillende bacteriestammen. Deze komen via de capsule in je darmen terecht.

4. Vitamine C

Met Flinndal Vitamine C Forte Kauwtablet geef je je weerstand een boost! Als belangrijke antioxidant helpt vitamine C mee om de lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het is hierbij aan te raden om al vóór je vakantie met dit supplement te beginnen, zodat jouw immuunsysteem alvast ondersteunt wordt.

5. Salie Extact

Zweten is erg nuttig. Je raakt warmte kwijt waardoor je lichaam op de juiste temperatuur kan blijven. Zeker op een hete zomerdag of op een bestemming met hoge temperaturen is dit meer dan welkom! Maar als je veel en langdurig zweet dan kan het knap vervelend worden. Gelukkig is er een natuurlijke en plantaardige oplossing: Flinndal Salie Extract. Bovendien biedt salie ondersteuning bij opvliegers tijdens de overgang*!

6. Revisleep

Op vakantie kan er een verandering optreden in ons slaappatroon. Lange dagen, verschillende tijdzones, hoge temperaturen; het heeft allemaal een invloed op onze slaap. Kan jouw slaap wel wat ondersteuning gebruiken? Revisleep is een complete formule die jou helpt ontspannen en een goede nachtrust helpt bevorderen. Het bevat onder andere vier kruidenextracten en het lichaamseigen hormoon melatonine om het lichaam optimaal voor te bereiden op een goede nachtrust.

Zorgeloos op vakantie

Het meenemen van je supplementen op vakantie kan een geweldige manier zijn om je gezondheidsroutine voort te zetten, waar je ook naartoe gaat. Met een beetje planning en voorbereiding kun je ervoor zorgen dat je voldoende voorraad hebt en dat je supplementen veilig en handig zijn verpakt. Dus, pak je koffers en geniet van een energieke en gezonde vakantie.

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende.

Aanbevolen producten

Salie Extract
Salie Extract
4,5 sterren
(29)
Vanaf € 17,81
Bekijk product
Probiotica
Probiotica
4,8 sterren
(79)
Vanaf € 14,45
Bekijk product
Vezel Complex
Vezel Complex
4,7 sterren
(123)
Vanaf € 9,45
Bekijk product
Revisleep
Revisleep
4 sterren
(5)
Vanaf € 24,95
Bekijk product
Curcumine Forte
Curcumine Forte
4,5 sterren
(107)
Vanaf € 18,45
Bekijk product
Nachtrust Forte
Nachtrust Forte
3,9 sterren
(90)
Vanaf € 14,45
Bekijk product
Ontspanning
Ontspanning
4,4 sterren
(23)
Vanaf € 14,45
Bekijk product
Menosol Pro
Menosol Pro
5 sterren
(2)
Vanaf € 24,95
Bekijk product
Groenlipmossel
Groenlipmossel
4,4 sterren
(47)
Vanaf € 17,95
Bekijk product
Knoflook
Knoflook
4 sterren
(28)
Vanaf € 9,95
Bekijk product

Lees ook

Pasta met geroosterde tomaatjes & homemade pesto

Pasta met geroosterde tomaatjes & homemade pesto

Heb je zin in een eenvoudig en vegetarisch gerecht? Kies dan voor deze pasta. Het is lekker én razendsnel klaar! Probeer het zelf en volg het recept.

Lees meer Lees meer
IJzertekort – Dit zijn de symptomen

IJzertekort – Dit zijn de symptomen

Een ijzertekort komt steeds vaker voor en kan leiden tot bloedarmoede. Veel mensen weet ook niet dat ze een ijzertekort hebben, omdat het gepaard gaat met vage klachten. In deze blog gaan we dieper in op de impact van ijzertekort op je lichaam en hoe je je ijzerinname kunt verhogen.

Lees meer Lees meer
5 vragen over het veelzijdige mineraal zink

5 vragen over het veelzijdige mineraal zink

Zink is een essentieel mineraal. Het speelt een cruciale rol bij verschillende belangrijke lichaamsfuncties. Benieuwd bij welke vitale functies? Of benieuwd hoeveel zink je nodig hebt?

Lees meer Lees meer

Geef je reactie op:

"Ik ga op reis en neem mee... supplementen!"
Deze naam wordt op onze site getoond bij de opmerking of vraag
E-mailadres wordt niet getoond bij de opmerking of vraag
Je krijgt uiterlijk binnen één werkdag per mail een reactie van ons. Bij het versturen van je vraag, ga je ermee akkoord dat deze op onze site geplaatst mag worden.

Reactie

Reactie van Gea, geplaatst op 16-8-2023
Zou de vezel complex problemen geven in de handbagage naar Griekenland!?
Antwoord van Klantenservice, gegeven op 25-8-2023
Beste Gea, Goed dat u dit bij ons nagaat! Ik verwacht dat ook de Flinndal Vezel complex in de handbagage mee mag op vakantie. Om dit zeker te weten kunt u het best het reglement van uw vakantiebestemming bekijken. Hopelijk heb ik u hiermee voldoende geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Maxime - Team Flinndal