Nieuw: Vitamine C Kauwtablet en Vitamine D Forte

Vitamine C en D
We zijn druk bezig om ons assortiment uit te breiden. Naast drie multivitaminen hebben we daarom sinds 21 december ook een nieuwe vitamine D met een hogere dosering (20 mcg) en een kauwvariant van Flinndal Vitamine C Forte.

We zullen deze nieuwe producten hieronder toelichten.


Flinndal Vitamine D Forte

Hoe ouder we worden, hoe minder goed de huid in staat is om vitamine D aan te maken. Terwijl deze vitamine juist van belang is bij het ouder worden. Het helpt namelijk de botten en spieren sterk te houden. Daarom adviseert de Gezondheidsraad vrouwen vanaf 50 jaar een extra aanvulling van 10 mcg vitamine D per dag. Deze dosering vind je in Flinndal Vitamine D.

Mannen en vrouwen vanaf 70 jaar hebben dagelijks zelfs 20 mcg vitamine D nodig. Flinndal Vitamine D Forte bevat precies 20 mcg vitamine D (800 IE) in een kleine capsule. Gemaakt van het goed opneembare cholecalciferol (D3). Een verantwoorde dosering die goed aansluit bij de verhoogde behoefte van veel mensen in Nederland.


Flinndal Vitamine C Forte kauwtablet

Vitamine C wordt vaak gezien als een typische wintervitamine die je weerstand op peil helpt te houden tijdens de donkere dagen. Maar eigenlijk is voldoende vitamine C het gehele jaar door van belang, dus ook in de zomer. Flinndal Vitamine C Forte Kauwtablet bevat 500 mg vitamine C. Dat is 625% van de ADH. Een krachtige, maar verantwoorde dosering. Speciaal voor mensen met een verhoogde behoefte aan vitamine C.

Flinndal Vitamine C Forte Kauwtablet is ideaal voor mensen die moeite hebben met het doorslikken van een normaal tablet. Met natuurlijke sinaasappelsmaak.


Vragen?

Heb je vragen over onze nieuwe producten? Onze voedingsdeskundigen zitten voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Mail je vraag naar voedingsdeskundige@flinndal.nlLees ook:

Flinndal luistert graag naar haar klanten. Voor de liefhebber hebben we daarom sinds 21 maart een ‘gouwe ouwe’ in een nieuw jasje gestoken: Flinndal Glucosamine Chondroïtine MSM. Hieronder vind je meer informatie over dit product. Lees meer

Voor een goede weerstand is het belangrijk dat ons immuunsysteem gezond is. Er zijn 5 vitaminen die hier een grote rol bij spelen. Lees meer

In de herfst en winter kiezen veel mensen voor een vitamine D-supplement. De Gezondheidsraad adviseert 4 groepen om het hele jaar een vitamine D-supplement te nemen. Welke 4 groepen zijn dit? Lees meer

Geef een reactie op: Nieuw: Vitamine C Kauwtablet en Vitamine D Forte

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Je gaat ermee akkoord dat deze reactie in ons communicatiemateriaal gebruikt mag worden.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.