Breed assortiment

Het leven zit vol bijzondere momenten. Je leert, groeit en langzaam verandert je lichaam. Ook de behoeften aan vitaminen en mineralen verandert door de jaren heen.

Ruime keuze vitaminen

Bij Flinndal heb je daarom een ruime keuze uit een hoge kwaliteit voedingssupplementen, die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.Voor wie

Zo bieden we producten voor vrouwen, mannen, kinderen, volwassenen en ouderen. Ben je op zoek naar producten die zich specifiek richten op de weerstand, energie, beweging, botten, spieren of hard en bloedvaten? Bekijk het complete assortiment of zoek op de verschillende onderwerpen. Zo vind je precies het product waar jij behoefte aan hebt.

Behalve tabletten en capsules bieden we ook zuig- en kauwtabletten aan. Handig als je moeite hebt met het dooslikken van een supplement.


Gezond Gewicht: een verantwoorde dieetmethode

Wil je op je gewicht letten? Dan is er ook een speciale dieetmethode met eiwitshakes, thee en het Slank & Fit supplement. Val op een gezonde manier af met behulp van Flinndal Gezond Gewicht.


Hulp bij het kiezen

Weet je niet zo goed welk supplement het beste bij jou past? Kies dan voor de productkeuzehulp. Binnen een paar minuten krijg je een gratis overzicht met de producten die aansluiten bij jouw behoefte.


Uitgebreide voedingstest

Wil je weten hoe gezond je eet, of je voldoende beweegt en welke voedingsstoffen je mogelijk te weinig binnenkrijgt? Doe dan de Flinndal vitaminetest. Deze test duurt ongeveer een kwartier en laat je precies zien welke voedingsstoffen je voldoende binnenkrijgt en wat je mogelijk tekort komt. Bovendien krijg je nuttige tips om deze tekorten aan te vullen. Na het invullen ontvang je via e-mail gratis een persoonlijk rapport.


Persoonlijk contact

Natuurlijk staan we je ook graag persoonlijk te woord om je te helpen bij de productkeuze of om andere vragen te beantwoorden. Je kunt ons op werkdagen tussen 09:00 en 19:00 uur gratis bellen.

Terug naar Klantenservice

Mijn Flinndal

Regel zelf zaken zoals het wijzigen van persoonlijke gegevens of Flinndal Herhaalgemak zendingen.

Bel ons

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten

0800-7080

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten

0800-7080

Bel ons via je browser (gratis)

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten

BELLEN

Gemiddelde wachttijd: < 5 minuten

BELLEN

WhatsApp

Wachttijd: < 25 minuten

06-57592195

Gemiddelde wachttijd: < 25 minuten

06-57592195

E-mail

Gemiddelde wachttijd: 1 werkdag

Neem contact op via het contactformulier

Of mail ons via dit e-mailadres

Gemiddelde wachttijd: 1 werkdag

Neem contact op via het contactformulier

Of mail ons via dit e-mailadres

Facebook Messenger

Gem. Wachttijd: < 25 minuten

Ga naar Facebook Messenger

Gemiddelde wachttijd: < 25 minuten

Stuur ons een bericht via Facebook Messenger