Producten van hoge kwaliteit

Als je kiest voor een aanvulling op je voeding in de vorm van voedingssupplementen wil je natuurlijk de beste kwaliteit. Dan ben je bij Flinndal aan het juiste adres! We vertellen je graag waarom je bij Flinndal gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit.

Verantwoorde dosering
Ontwikkeld door specialisten
Erkende veiligheidsrichtlijnen
Met alleen goedgekeurde ingrediënten


Een verantwoorde dosering

Bij de dosering van onze producten houden we altijd rekening met de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH). Zo zorgen we ervoor dat je nooit te veel vitaminen en mineralen in combinatie met je voeding binnenkrijgt.

Ontwikkeld door specialisten

We steken veel tijd in de ontwikkeling van onze producten. Dit doen we samen met specialisten en aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten. We kiezen altijd voor ingrediënten die goed door het lichaam worden opgenomen. Door een uitgebalanceerde samenstelling hebben de ingrediënten een positieve invloed op elkaar.

Erkende veiligheidsrichtlijnen

Onze producten worden gemaakt door erkende, farmaceutische bedrijven. Deze bedrijven voldoen aan alle wetgevingen en hebben de bijbehorende kwaliteitscertificeringen. Fabrikanten houden zich aan de strenge normen en procedures van voedselveiligheid en –hygiëne. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Goedgekeurde ingrediënten

De producten van Flinndal voldoen aan alle eisen van de Warenwet met ingrediënten die zijn goedgekeurd door de overheid. Dit kunnen natuurlijke én synthetische stoffen zijn. Daarbij kiezen we zoveel mogelijk voor natuurlijk stoffen. Een synthetische stof wordt alleen gebruikt wanneer deze beter opneembaar is dan een natuurlijke stof. Het lichaam maakt geen verschil tussen natuurlijke of synthetische stoffen. Beide varianten zijn veilig. Daarnaast laat de overheid alleen stoffen toe waarvan bekend is dat ze een positieve invloed op het lichaam hebben.