Voordeelpakket Curcumine en Groenlipmossel

Curcumine en Groenlipmossel

Nu met 15% korting

In Nederland gebruikt meer dan 60% van de bevolking voedingssupplementen zoals vitaminen en mineralen. Dit percentage ligt relatief hoog bij Nederlanders vanaf 60 jaar, die steeds vaker op zoek gaan naar een aanvulling op hun dagelijkse voeding. Naast de bekende vitaminen, zoals vitamine D en multivitaminen, zijn er een aantal relatief nieuwe producten die snel in populariteit winnen.

De vraag naar sommige van deze producten is zo hoog, dat ze vaak al verkocht worden zonder dat hun werking wetenschappelijk voor 100% bewezen is. Bij andere nieuwe supplementen is de positieve werking echter allang bewezen.

Een combinatie die we bij Flinndal vaak tegenkomen is curcumine en groenlipmossel. Van curcumine is de werking al lang en breed bewezen. Het heeft onder andere een positieve invloed op de botten en gewrichten en werkt ook als een antioxidant.

Over voedingssupplementen met groenlipmossel kan wetenschappelijk gezien nog weinig gezegd worden. We weten uiteraard wel waar men dit soort producten voor gebruikt; het zou een positieve invloed op de gewrichten hebben. Er lopen op dit moment verschillende studies naar het effect van groenlipmossel op de gewrichten, maar zoals gezegd zijn deze nog niet definitief.

Curcumine Forte en Groenlipmossel zijn sinds kort gebundeld in het nieuwste voordeelpakket van Flinndal. Dit pakket bevat 2 keer 90 capsules met 15% korting. Je betaalt nu € 64,20 in plaats van € 75,53 en bespaart dus € 11,33.

Dit pakket kan niet besteld worden in combinatie met een actiecode.

Toevoegen aan winkelwagen »

Over de producten

12345

Flinndal Curcumine Forte bevat een vloeibaar curcumine extract dat 185 keer beter opneembaar is dan andere curcumine extracten. Curcumine is een plantaardige stof die de gewrichten soepel helpt te houden. Daarnaast is curcumine ook een antioxidant, die de lichaamscellen beschermt tegen invloeden van buitenaf. Aan de capsule is tevens vitamine D3 toegevoegd, voor sterke botten.

  • Voor soepele gewrichten en sterke botten
  • Ondersteunt als antioxidant het immuunsysteem
  • Vloeibare curcumine, 185 keer beter opneembaar

12345

Flinndal Groenlipmossel wordt gekweekt in Nieuw-Zeeland onder strenge regelgeving. Hierdoor is het gehalte aan onzuivere stoffen extreem laag. De mosselen worden daar zelfs rauw gegeten!

Een capsule Flinndal Groenlipmossel bevat 500 mg van dit mosselextract. Dit is een verantwoorde dosering.

  • Bevat 500 mg groenlipmosselextract
  • Zeer zuiver
  • Uit Nieuw-Zeeland
Nieuw bij Flinndal? Bekijk onze video

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.