sponsor.jpg


Voldoende energie en een goede weerstand is voor sporters van groot belang. Vitaminen en mineralen zijn daarom hard nodig om fit aan je work-out te beginnen én na fysieke training te herstellen. Veel sporters weten daarom dat het belangrijk is om gezond en gevarieerd te eten. Daarbij kunnen voedingssupplementen extra ondersteuning bieden naast de dagelijkse voeding. Wij sponsoren de volgende sporters zodat zij het optimale uit hun trainingen en wedstrijden kunnen halen.


  1. Reinout Wiggers: 'Ik ben atleet op de middellange afstand 800 meter. Sinds dat ik klein was ben ik gefascineerd door bewegen en dan met name ‘’Rennen’’. Ik heb lange tijd verschillende sporten gedaan waaronder voetbal en tennis. Ik had altijd al een droom en merkte dat ik die in deze sporten niet zou gaan waarmaken. Die droom is meedoen aan de Olympische spelen.

    Eind 2011 heb ik gekozen om voor 100% voor mijn droom te gaan en dat ik in 2020 op de spelen in Tokyo wil staan op de 800 meter. Sinds toen ben ik bezig om mijn leven als sporter te optimaliseren. Supplementen en voeding spelen een essentiële rol hierin. Als ik de juiste vitaminen en mineralen niet binnen krijg, betekent dit dat ik meer risico’s op blessures heb en minder snel herstel. Dankzij de hoogwaardige supplementen van ‘’Flinndal’’ heb ik nu een extra stap kunnen zetten in mijn carrière als atleet op reis naar Tokyo!'. 

reinout-wiggers_62925717.jpg

Flinndal staat altijd open voor een samenwerking met sporters. Ben je op zoek naar een sponsor of wil je op een andere manier een samenwerking aangaan met Flinndal. Neem hiervoor dan contact met ons op via [email protected]