Klantgemak voorop

Voor jezelf zorgen verdient aandacht, want dat is belangrijk voor je gezondheid. Goede voornemens om het vanaf vandaag helemaal anders te doen, zijn soms moeilijk vol te houden. Daarom gelooft Flinndal dat je er het beste kleine, dagelijkse gewoontes van kunt maken. We helpen je graag dit zo gemakkelijk mogelijk te maken met service en klantgemak.

 • Gratis verzending vanaf € 20,-
  Bij bestellingen vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten. Bestel je een product met herhaalgemak, dan is de verzending altijd gratis. Terugsturen is ook gratis. Uitleg hoe je je pakketje terugstuurt lees je hier.
 • Gratis Klantenservice
  Onze Klantenservice is iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 09:00 - 19:00 (gratis). Het telefoonnummer is: 0800 - 7080.
 • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  Als je op werkdagen voor 23:00 uur bestelt, dan heb je de volgende werkdag je pakket in huis. Het past gewoon door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.
 • Herhaalgemakservice
  Onze producten zijn te koop in een maand- kwartaal- en kwartaal met herhaalgemakverpakking. Kies je voor herhaalgemak, dan kies je er voor om elke drie, vier of zes maanden automatisch je bestelling te ontvangen. Tien dagen voordat je nieuwe bestelling wordt verstuurd krijg je een herinnering per e-mail. Zo vergeet je nooit dat je volgende zending er aan komt en kan je altijd op tijd uitstellen of wijzigen. Bovendien ontvang je als je gebruikt maakt van de herhaalgemakservice ook nog een minimaal 15% korting op je product.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Op deze website gebruikt Flinndal cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring