Bestel- en betaalmogelijkheden

Bestelmogelijkheden

Als je iets wilt bestellen dan kan dat via onze webshop en door te bellen naar onze Klantenservice. Bestellen via flinndal.nl is heel eenvoudig. Uitleg over het online bestellen vind je op onze online bestellen pagina. Daar wordt stap voor stap uitgelegd hoe precies werkt.

Liever telefonisch bestellen? Bel dan op werkdagen tussen 09:00 - 19:00 uur naar onze klantenservice via het gratis telefoonnummer 0800-7080. Dan maken wij het voor je in orde.

Bestellingen vanaf 20 euro verzenden we gratis, onder de 20 euro betaal je 1,95 verzendkosten. Kies je voor een product met herhaalgemak? Dan is de verzending altijd gratis.

Betaalmogelijkheden

We bieden verschillende betaalmogelijkheden aan, zodat er altijd een betaalmogelijkheid is die bij jou past. Nu bestellen? Bekijk het complete assortiment.

iDEAL
iDEAL

iDEAL is een handig en betrouwbaar online betaalsysteem, dat is gekoppeld aan het internetbankierprogramma van je bank. Bestel je een product met herhaalgemak? Dan ontvang je na iedere zending een betaalverzoek per e-mail.

creditcard
Creditcard

Met alle gemakken en voordelen van Visa en MasterCard achteraf betalen? Dat kan! Bestel je herhaalgemak? Dan wordt na iedere zending het aankoopbedrag automatisch van je creditcard geschreven.

automatische incasso
Automatische incasso (SEPA)

Bij betalen per automatische incasso geef je ons toestemming om het geld door de bank van je rekening te laten schrijven. Zelf hoef je er dus niets voor te doen. De afschrijving vindt een paar dagen na ontvangst van het pakket plaats. Je kunt automatische incasso altijd stopzetten of ongedaan laten maken door je bank.

factuur
Achteraf betalen

Je betaalt nadat je de bestelling ontvangen hebt op de manier waarop jij dit het prettigst vindt. Bijvoorbeeld via iDEAL, creditcard of zelf overschrijven. Deze betaalmethode is onder voorbehoud van een positieve kredietwaardigheidscontrole en betaalbedrag in het verleden. Voor nieuwe klanten vragen we voor deze betaalmethode eenmalig € 0.95 administratiekosten, voor bestaande klanten is deze betaalmethode gratis. Lees meer over deze betaalmethode op onze pagina met veelgestelde vragen


veilige verbinding
Veilig betalen

Flinndal gebruikt een beveiligde SSL-verbinding, zodat je betaling altijd veilig verloopt.

Bankgegevens Flinndal Holding B.V.
IBAN: NL25INGB0650219864
Ten name van Flinndal Holding B.V. te Haarlem.

Op zoek naar de bankgegevens van Flinndal België? Kijk dan hier.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Op deze website gebruikt Flinndal cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring