Bestel- en betaalmogelijkheden

Bestelmogelijkheden

Als je iets wilt bestellen dan kan dat via onze webshop en door te bellen naar onze Klantenservice. Bestellen via flinndal.nl is heel eenvoudig. Uitleg over het online bestellen vind je op onze online bestellen pagina. Daar wordt stap voor stap uitgelegd hoe precies werkt. Liever telefonisch bestellen? Bel dan op werkdagen tussen 09:00 - 19:00 uur naar onze Klantenservice via het gratis telefoonnummer 0800-7080. Dan maken wij het voor je in orde. De verzending is altijd gratis.

Betaalmogelijkheden

Ook maken wij het je graag gemakkelijk. Daarom bieden we verschillende betaalmogelijkheden aan, zodat er altijd een betaalmogelijkheid is die bij jou past. Bestellen? Bekijk het complete assortiment.

iDEAL
iDEAL

iDEAL is een handig en betrouwbaar online betaalsysteem dat is gekoppeld aan het internetbankierprogramma van je bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je geen bestanden te downloaden of je te registreren. Je hebt alleen een e.dentifier van je bank nodig.

PayPal
PayPal

Met PayPal kun je veilig betalen, zonder betaalgegevens door te geven. Je betaalt via je PayPal account met een creditcard, je bankrekening of via jouw PayPal-saldo.

creditcard
Creditcard

Met alle gemakken en voordelen van Visa en MasterCard achteraf betalen? Dat kan! Ontvang na ontvangst van je pakket een e-mail met de directe betaallink.

automatische incasso
Automatische incasso (SEPA)

Bij betalen per automatische incasso geef je ons toestemming om het geld door de bank van je rekening te laten schrijven. Zo hoef je er dus niets voor te doen maar je houd wel de controle. De afschrijving vindt een paar dagen na ontvangst van het pakket plaats. Je kunt automatische incasso altijd stopzetten of ongedaan laten maken door je bank.

factuur
Factuur

Als je kiest voor een betaling met factuur, dan maak je de betaling na ontvangst van je pakket zelf over via telebankieren, overschrijvingsformulier of internetbankieren. De factuur vind je samen met je product in het pakket. Na ontvangst van de factuur heb je 14 dagen de tijd om te betalen. Omdat wij hier meer administratief werk aan hebben betaal je voor deze optie €0,95 administratiekosten. Alle andere betaalmethoden zijn gratis.


veilige verbinding
Veilig betalen

Flinndal gebruik een beveiligde SSL-verbinding, zodat je betaling altijd veilig verloopt.

Bankgegevens Flinndal Nederland
IBAN: NL25INGB0650219864
Ten name van Flinndal Nederland te Haarlem.

Op zoek naar de bankgegevens van Flinndal België? Kijk dan hier.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij flinndal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.