Voordelen Flinndal:
 • Voordeliger
  Zonder tussenkomst van winkels
 • Veilig gedoseerd
  Veilig te gebruiken als dagelijkse aanvulling
 • Gegarandeerde kwaliteit
  Tevredenheidsgarantie voor product en service
Inge Hendriks
Kan ik je helpen?

Stel een vraag op WhatsApp via 06-57592195.


 1. 1. Bekijk de Flinndal video »
 2. 2. Gebruik de keuzehulp »
 3. 3. Bekijk alle producten »
 4. 4. Stuur een e-mail »

 

Bel gratis: 0800-7080
Op werkdagen van 9:00 tot 19:00 uur
en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur

Vitaminen van Flinndal

Vitaminen van Flinndal

Flinndal levert vitaminen rechtstreeks aan de consument. Je komt onze producten niet in normale winkels tegen, waardoor je voor een prettige prijs, supplementen van hoge kwaliteit kunt bestellen.

Het aanbod aan vitaminen in drogisterij en supermarkt is enorm, waardoor het voor consumenten lastig is te bepalen wat voor hen de beste aanvulling is. Flinndal maakt het je gemakkelijk. We hebben een compleet maar overzichtelijk assortiment, met onder andere multivitaminen, omega 3 en vitamine B12, en zorgen met duidelijke informatie voor een eenvoudige keuze.

De vitaminen van Flinndal zijn eenmalig te bestellen of met herhaalgemak, wat inhoudt dat de producten iedere 3, 4 of 6 maanden automatisch worden toegezonden.

Vitaminen productkeuze hulp

We bieden je ook een test waarmee je geholpen wordt een productkeuze te maken. Wil je nog eenvoudiger productadvies? Gebruik dan onze snelkeuze. Daarnaast is ons team op werkdagen van 9 tot 19 uur bereikbaar om je van advies te voorzien via ons gratis telefoonnummer: 0800-7080 en op zaterdag van 10 tot 16 uur.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Op deze website gebruikt Flinndal cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken, voor advertentiedoeleinden en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Zie voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring