Test en Advies
Test en Advies

Test en advies

Ben je benieuwd welke aanvulling voor jou geschikt is? Of wil je juist nagaan of je niet te veel voedingsstoffen binnenkrijgt? Doe één van onderstaande testen of maak gebruik van onze adviestools en kom erachter.

Vitaminetest

Ontdek aan de hand van een aantal simpele vragen jouw persoonlijke vitaminebehoefte! Aan het eind van de test krijg je jouw resultaten, inclusief productaanbevelingen, te zien. Deze aanbevelingen zijn gebaseerd op jouw eigenschappen en gewoontes. Ook leggen we uit waarom we precies deze producten aanraden.

Wil je de testresultaten per E-mail ontvangen? Dat is uiteraard ook geen probleem!

Doe de test >

Snelkeuze

Heb je geen tijd om een vragenlijst in te vullen, maar wil je wel graag een productadvies? Dan is deze snelle keuzehulp iets voor jou! Je ontdekt in 1 minuut welk supplement bij je behoefte aansluit.

De test is anoniem en geeft een resultaat voor je eigen situatie.

Doe de test >

Productkeuzehulp

Afslanken

Flinndal heeft een ruim assortiment voedingssupplementen om jou te ondersteunen bij het afslanken. Benieuwd welk product het beste bij jouw wensen past?

Botten, Spieren & Gewrichten

Wil jij weten welk product je het beste kunt gebruiken in jouw situatie?

Mg

Magnesium

Flinndal heeft een ruim assortiment magnesiumproducten. Benieuwd welk magnesiumproduct het beste bij jou past?

Multivitaminen

Flinndal heeft een ruim assortiment multivitaminen. Benieuwd welke multivitamine het beste bij jou past?

Nachtrust & Ontspanning

Ervaar jij moeite met slapen en/of ontspannen? Bekijk welke supplementen jou hierbij kunnen ondersteunen.

Omega 3

Flinndal heeft een ruim assortiment omega 3-producten. Benieuwd welk omega 3-product het beste bij jou past?

Stoelgang & Spijsvertering

Ervaar jij (soms) last van je spijsvertering of stoelgang? Bekijk welke supplementen jou hierbij kunnen ondersteunen.

Vitamine D

Wil jij weten welk vitamine D product het beste bij je past?

Weerstand

Wil jij weten welk product je het beste kunt gebruiken om jouw weerstand te ondersteunen?

Advies

Vitamine ABC

Er zijn heel veel verschillende vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. Wat ze precies doen en in welke voedingsmiddelen ze zitten kun je hier per stof bekijken.

Bekijken >

Flinndal maximaal veilig module

Wil je weten of je met jouw combinatie van Flinndal producten een veilige hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt? Controleer het met onze Maximaal veilig module.

Bekijken >

E-books

Klik op een van onderstaande categorieën / onderwerpen aan om een E-book te bekijken.

Het belang van gezonde ogen

In dit E-book kan je alles lezen over het belang van gezonde ogen.

Download het E-book >

Alles over probiotica

In dit E-book kan je alles lezen over probiotica.

Download het E-book >

Het belang van Vitamine D

In dit E-book kan je alles lezen over het belang van vitamine D.

Download het E-book >

Doelgroep

Vitaminen voor kinderen

Als kinderen elke dag gezond en gevarieerd eten, krijgen ze alle vitaminen en mineralen binnen die ze nodig hebben. Helaas lukt dat niet altijd terwijl ze de voedingsstoffen hard nodig hebben. En in sommige periodes hebben kinderen juist extra vitaminen en mineralen nodig. Kinderen tot vier jaar hebben bijvoorbeeld extra vitamine D nodig voor de botontwikkeling. Daarom wordt geadviseerd om tot vier jaar dagelijks 10 mcg vitamine D extra binnen te krijgen. Houdt u kind niet zoveel van vis of bent u op zoek naar een complete aanvulling op de voeding? Bekijk dan ons assortiment voedingssupplementen speciaal voor kinderen.

Download het E-book >

Vitaminen voor volwassen

Fit en energiek door het leven gaan, dat wil toch iedereen? De beste tip hiervoor is natuurlijk gezond en gevarieerd eten. Dit lukt helaas niet altijd. Daarnaast zijn er omstandig-heden die ervoor kunnen zorgen dat uw vitaminebehoefte verandert. Bijvoorbeeld wanneer u vege-tarisch eet, herstelt van ziekte, of wanneer u bezig bent met een afslankdieet. Op deze momenten kan een aanvulling welkom zijn. Flinndal heeft een ruim assor-timent met onder meer multi-vitaminen, enkelvoudige vitaminen, omega-3 producten en verschillende supplementen voor een specifieke doelgroep.

Download het E-book >

Vitaminen voor 50+

We worden tegenwoordig steeds ouder. Steeds meer ouderen zijn daarom bewust bezig met hun gezondheid, om zo lang mogelijk fit en vitaal te blijven. Daarbij speelt een gezond leefpatroon een grote rol, omdat je lichaam verandert. Niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Zo ontstaat er een verhoogde behoefte aan bepaalde vitaminen en mineralen. In het productoverzicht vind je alle producten die een goede ondersteuning zijn bij het ouder worden zoals Flinndal Multi Vitaal, Calcium Kauwtablet, Vitamine D of Vitamine B12.

Download het E-book >