De producten van Flinndal proberen we voor een juiste prijs aan te bieden. Het leven is al duur genoeg en de stappen richting een gezonder leven moedigen we graag aan. Onze producten zijn daarom verkrijgbaar voor een eerlijke prijs.

Alleen online verkrijgbaar

Wellicht is het je al opgevallen dat je de producten van Flinndal nooit tegenkomt in drogisten en apotheken. We verkopen onze producten alleen via onze eigen website en niet via fysieke winkels. Dit scheelt weer kosten zodat we de producten tegen een scherpere prijs kunnen aanbieden. Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw.

Vanaf € 20,- gratis verzending

Bij bestellingen vanaf € 20,- is de verzending gratis. Bestel je een product met herhaalgemak? Dan is de verzending altijd gratis.

Gratis Klantenservice

Heb je een vraag over je bestelling of een product? Dan zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 19:00 gratis bereikbaar (0800 7080). We gebruiken geen keuzemenu’s dus je hebt direct een van onze medewerkers aan te telefoon.

Flinndal, het eigen kwaliteit merk

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. Het gaat bij ons om kwaliteit en niet om kwantiteit. Daarom hebben we ervoor gekozen om alleen onze eigen merk voedingssupplementen te verkopen. Zo weten we zeker dat we producten verkopen van hoge kwaliteit met een verantwoorde dosering.

Profiteer van gemak en minimaal 15% korting

Flinndal maakt het je graag gemakkelijk. Als je kiest voor Herhaalgemak dan ontvang je elke drie maanden vanzelf je producten. Zo heb je er geen omkijken naar en het is bovendien altijd minimaal 15% voordeliger dan eenmalig bestellen! Daarnaast is de verzending met herhaalgemak altijd gratis. En Flinndal is flexibel. Als je wilt sturen we 10 dagen voor de nieuwe zending een herinnering per e-mail. Dus wil je het herhaalgemak stopzetten, uitstellen of wijzigen? Dan kan dat op elk moment van de dag via Mijn Flinndal of via de Klantenservice tussen 09:00 en 19:00 uur.

Bekijk het complete assortiment hier.