voedingsdeskundige Anouk Stijger
Voeding heeft een grote invloed op de sportprestatie. Dat is dan ook de reden dat ik Voeding en Diëtetiek ben gaan studeren. Ik ben in 2016 afgestudeerd en gaan werken op de Klantenservice afdeling van Flinndal. Ik houd ik mij onder andere bezig met het contact met diëtisten en voorzie ik onze atleten van voedingsadvies.Sinds eind 2011 ben ik werkzaam bij Flinndal. Ik ben begonnen op de Salesafdeling als bijbaan naast mijn studie. In 2016 heb ik de studie Voeding en Diëtetiek afgerond. Sindsdien ben ik fulltime werkzaam als diëtist op de Klantenservice.

Sport is altijd al een passie van mij geweest. Ik heb 12 jaar lang op hoog niveau karate gedaan en het tot de nationale selectie geschopt. Sport blijft voor mij een uitlaatklep en ik ben dan ook nog gemiddeld zo een driemaal per week in de sportschool te vinden.

Voeding heeft een grote invloed op de sportprestatie. Dat is dan ook de reden dat ik Voeding en Diëtetiek ben gaan studeren. Daarnaast houd ik ervan om mensen te helpen. Het geeft mij een goed gevoel wanneer cliënten resultaten boeken.


Stuur Bas jouw vraag per mail.


Opleidingen