Maak kennis met de deskundigen van Flinndal

Vitaminen en mineralen halen we vooral uit onze voeding en soms heb je een aanvulling nodig. De hoeveelheid vitaminen en mineralen die je nodig hebt verschilt per persoon. Leeftijd en geslacht maar bijvoorbeeld ook zwangerschap, vegetarisch eten of het volgen van een dieet zijn factoren die bepalen of je een aanvulling nodig hebt.

Veel mensen vragen zich af of ze met voedingssupplementen niet te veel binnenkrijgen of weten niet of ze wel voldoende gezond eten. Voor vragen kun je altijd terecht bij een van onze voedingsdeskundigen. We stellen je graag voor aan onze deskundigen!voedingsdeskundige

Ik ben sinds 2007 werkzaam bij Flinndal. In eerste instantie alleen als productmanager en later ook als voedingsdeskundige. Voeding is mijn passie; het is een dynamische wetenschap, die voortdurend in beweging is. Ik help onze klanten graag door ze praktische adviezen te geven over voeding die bij hun persoonlijke situatie en voorkeuren past.
Lees meer over Inge

Dietist

Vanaf december 2015 werk ik bij Flinndal als voedingsdeskundige. Mijn interesses liggen vooral bij sport en voeding. Ik ben ervan overtuigd dat als je ergens hard voor werkt, dit ook veel resultaat oplevert. Ik help mensen met advies op het gebied van voedingssupplementen en bij het maken van voedingsschema’s.
Lees meer over AnoukBlogberichten & recepten


voedingsdeskundige

Product keuzehulp


voedingsdeskundige

Wie is Flinndal


voedingsdeskundige

Contact


voedingsdeskundige
Neem contact op

Zou je graag voedingsadvies willen hebben of heb je een vraag of je eetpatroon dan kun je een mail sturen of bellen naar onze gratis Klantenservice:
E-mail: voedingsdeskundige@flinndal.nl
Telefoon: 0800-7080 (werkdagen 9:00 – 19:00 werkdagen)
Chatten: Stel je vraag aan een van onze deskundige via de chat


Blijf altijd op de hoogte

Wil je exclusieve aanbiedingen ontvangen, op de hoogte gehouden worden over het laatste gezondheidsnieuws en advies? Meld je dan aan voor de Flinndal nieuwsbrief

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij flinndal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.