Vitaminen en mineralen halen we vooral uit onze voeding en soms heb je een aanvulling nodig. De hoeveelheid vitaminen en mineralen die je nodig hebt verschilt per persoon. Leeftijd en geslacht maar bijvoorbeeld ook zwangerschap, vegetarisch eten of het volgen van een dieet zijn factoren die bepalen of je een aanvulling nodig hebt.

Veel mensen vragen zich af of ze met voedingssupplementen niet te veel binnenkrijgen of weten niet of ze wel voldoende gezond eten. Voor vragen kun je altijd terecht bij een van onze diëtiste. We stellen je graag voor aan Inge.voedingsdeskundige

Ik ben sinds 2007 werkzaam bij Flinndal. In eerste instantie alleen als productmanager en later ook als voedingsdeskundige. Het is enorm interessant om meer te weten over gezonde voeding en de manier waarop we voedingskeuzes maken. Ik help onze klanten graag door ze praktische adviezen te geven over voeding die bij hun persoonlijke situatie en voorkeuren past.

De wetenschap rondom voeding is voortdurend in beweging. Dit maakt het voor mij erg interessant. Om je hier goed over te kunnen blijven informeren ben ik continu bezig mezelf bij te scholen. Naast mijn werk voor Flinndal heb ik mijn eigen website (www.leeffit.nl), voor online advies over gezonde voeding en leefstijl. Als ik niet aan het werk ben besteed ik graag mijn tijd aan buitenactiviteiten met mijn gezin.

Stuur Inge jouw vraag per mail.


Opleidingen en cursussen:Blogberichten & recepten


voedingsdeskundige

Product keuzehulp


voedingsdeskundige

Wie is Flinndal


voedingsdeskundige

Contact


voedingsdeskundige
Neem contact op

Zou je graag voedingsadvies willen hebben of heb je een vraag over je eetpatroon dan kun je een mail sturen of bellen naar onze gratis klantenservice:
E-mail: [email protected]
Telefoon: 0800-7080 (werkdagen 9:00 – 19:00 werkdagen en op zaterdag van 10:00 tot 16:00)


Blijf altijd op de hoogte

Wil je exclusieve aanbiedingen ontvangen, op de hoogte gehouden worden over het laatste gezondheidsnieuws en advies? Meld je dan aan voor de Flinndal nieuwsbrief