Maak kennis met de deskundigen van Flinndal

Vitaminen en mineralen halen we vooral uit onze voeding en soms heb je een aanvulling nodig. De hoeveelheid vitaminen en mineralen die je nodig hebt verschilt per persoon. Leeftijd en geslacht maar bijvoorbeeld ook zwangerschap, vegetarisch eten of het volgen van een dieet zijn factoren die bepalen of je een aanvulling nodig hebt.

Veel mensen vragen zich af of ze met voedingssupplementen niet te veel binnenkrijgen of weten niet of ze wel voldoende gezond eten. Voor vragen kun je altijd terecht bij een van onze voedingsdeskundigen. We stellen je graag voor aan onze deskundigen!voedingsdeskundige

Ik ben sinds 2007 werkzaam bij Flinndal. In eerste instantie alleen als productmanager en later ook als voedingsdeskundige. Het is enorm interessant om meer te weten over gezonde voeding en de manier waarop we voedingskeuzes maken. Ik help onze klanten graag door ze praktische adviezen te geven over voeding die bij hun persoonlijke situatie en voorkeuren past.
Lees meer over Inge

voedingsdeskundige

Ik ben sinds augustus 2014 werkzaam op de marketing afdeling van Flinndal. Daarnaast ben ik ook contactpersoon voor al onze zakelijke contacten zoals dietisten die brochures mee kunnen geven aan cliënten. Vanwege het schrijven van inhoudelijke stukken voor de website, nieuwsbrieven en brochures en uiteraard vanuit eigen interesse, heb ik begin 2017 de opleiding tot voedingsdeskundige succesvol afgerond.
Lees meer over Hillie
Blogberichten & recepten


voedingsdeskundige

Product keuzehulp


voedingsdeskundige

Wie is Flinndal


voedingsdeskundige

Contact


voedingsdeskundige
Neem contact op

Zou je graag voedingsadvies willen hebben of heb je een vraag over je eetpatroon dan kun je een mail sturen of bellen naar onze gratis klantenservice:
E-mail: voedingsdeskundige@flinndal.nl
Telefoon: 0800-7080 (werkdagen 9:00 – 19:00 werkdagen en op zaterdag van 10:00 tot 16:00)
Chatten: Stel je vraag aan een van onze deskundige via de chat


Blijf altijd op de hoogte

Wil je exclusieve aanbiedingen ontvangen, op de hoogte gehouden worden over het laatste gezondheidsnieuws en advies? Meld je dan aan voor de Flinndal nieuwsbrief

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.