Kinderen

Kinderen

In de groei
Kinderen zijn in de groei en hoe! Alle bouwstoffen hiervoor halen ze uit hun voeding. Maar kinderen lusten niet altijd alles wat we ze te eten voorschotelen. En dat terwijl ze soms juist wel wat extra voedingsstoffen kunnen gebruiken. Zoals in een periode van sterke groei of voor de weerstand om heerlijk buiten te spelen.

Een gezond voedingspatroon
Gezond eten, dat leert je kind vooral van jouw goede voorbeeld. Betrek je kind daarom bij het koken en vertel waar producten vandaan komen. Zo leert je kind spelenderwijs over gezonde voeding. Zorg ook voor een gevarieerde voeding.

Flinndal Multi Junior
Als je kiest voor aanvulling met Flinndal Multi Junior weet je zeker dat je kind de belangrijke bouwstoffen binnenkrijgt, voor de groei en ontwikkeling. Zoals calcium en vitamine D voor de ontwikkeling van de botten en vitamine A, B12, C en selenium voor de weerstand. Kinderen hebben genoeg aan ongeveer de helft van wat volwassenen nodig hebben. Daarom is de dosering van de vitaminen afgestemd tot 40% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Dagelijks één kauwtablet Flinndal Multi Junior is daarmee een verantwoorde aanvulling op de voeding, zodat je kind ook niet te veel binnenkrijgt.

Omega 3
Veel kinderen houden niet van vis. En dat is jammer, want vis bevat gezonde omega-3 vetzuren. Daarom is er Flinndal Omega-3 Junior. Een kleine capsule in een dosering speciaal voor kinderen.

Meer voor wie en wanneer

Gezonde tips

Verstopt fruit
Als fruit eten een ramp is, verstop het fruit dan eens in een lekkere shake. Pureer een kiwi, banaan, peer of perzik met een staafmixer of blender en roer er melk of yoghurt door. Voor je het weet hebben ze hun portie fruit binnen!

Lust ik niet…
Geen enkel kind lust meteen alles. Maar soms kan ‘lust ik niet…’ een echt probleem worden. Laat kinderen al jong kennismaken met veel verschillende smaken. Hoe meer smaken een baby leert kennen tijdens de eerste jaren, hoe meer het later lust. En bedenk dat dwingen niet helpt. Zet een nieuwe smaak gewoon vaker op tafel. Regel is dat een kind gemiddeld 10 keer proberen nodig heeft om aan een nieuwe smaak te wennen.

Producten voor Kinderen

Flinndal Multi Junior

Multi Junior

Extra weerstand, speciaal voor kinderen. Met fruitsmaak.

Vanaf € 6,95
Gratis verzending

Bestel

Flinndal Omega-3 Junior

Omega-3 Junior

Dubbel gezuiverde omega 3 visolie, speciaal voor kinderen.

Vanaf € 7,95
Gratis verzending

Bestel

Flinndal Vitamine D

Vitamine D

Voor sterke botten, de spierfunctie en weerstand.

Vanaf € 5,95
Gratis verzending

Bestel

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij flinndal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!