Gratis verzending - 30 dagen gratis retour - Snel thuisbezorgd - Past in de brievenbus

Ervaringen met Flinndal

Flinndal service

Flinndal stelt de mening van haar klanten bijzonder op prijs. Vandaar ook dat we aan onze klanten vragen om onze producten en/of service te beoordelen. Klanten die via de webshop een bestelling plaatsen, krijgen na 10 dagen een e-mail met hierin het verzoek om hun mening over ons geven. Deze mail wordt verstuurd door Trustpilot.

Flinndal maakt gebruik van Trustpilot, een onafhankelijk platform, om de beoordelingen over de service van Flinndal te verzamelen en openbaar te maken. Alle ervaringen met de service van Flinndal zijn terug te vinden op de Trustpilot pagina en op Facebook.

Ervaring met de vitaminen van Flinndal

Wij hechten niet alleen veel waarde aan beoordelingen die betrekking hebben op onze service maar ook op onze producten. Deze klantbeoordelingen helpen ons de producten en service van Flinndal nog verder te verbeteren. Daarnaast kunnen nieuwe shoppers dankzij de ervaring en beoordeling van klanten, extra geïnformeerd worden over Flinndal en zo een betere beslissing nemen.

Wil je graag productspecifieke klantervaringen lezen of juist je eigen ervaring met een product delen, maak dan gebruik van de onderstaande lijst. Wij stellen je hulp zeer op prijs.

Ervaring met de dieetproducten van Flinndal Gezond Gewicht

Ook onze producten uit het dieet van Flinndal zijn voorzien van beoordelingen. Net als bij de vitaminen zijn dit ervaringen van onze klanten. Klik op de onderstaande producten uit ons Gezond Gewicht assortiment om te zien hoe deze afvalproducten zijn beoordeeld of om zelf een ervaring te schrijven.


Trustpilot

De klantbeoordelingen worden door Trustpilot gecontroleerd op de richtlijnen voor het schrijven van een beoordeling. Als één van de richtlijnen wordt geschonden zal de klantbeoordeling worden geschrapt. Zo mag een beoordelingen geen grof taalgebruik bevatten, niet op een persoon gericht zijn en alleen bestaan uit eigen ervaringen. 

Bij de aanprijzing van gezondheidsproducten mag van de Warenwet bovendien niet gesuggereerd worden dat een supplement een geneesmiddel is. Beoordelingen die gaan over hoe een product van Flinndal helpt om een medische klacht te verhelpen worden daarom ook door Trustpilot verwijderd omdat wij geen medische instelling zijn.

Ook op onze buitenlandse webshops maken wij gebruik van Trustpilot. Bekijk hoe onze klanten in Duitsland en Frankrijk de service van Flinndal beoordelen.

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij flinndal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!