Gratis verzending - 30 dagen gratis retour - Snel thuisbezorgd - Past in de brievenbus

Ervaringen met Flinndal

Jouw ervaring is belangrijk

Wij stellen de mening van onze klanten bijzonder op prijs. Het achterlaten van jouw ervaring over onze service of onze producten waarderen wij daarom enorm.

Laat een beoordeling achter

Als je een bestelling hebt geplaatst dan ontvang je na 4 dagen een e-mail waarin we jou vragen om een beoordeling over onze service of onze producten te geven. Door een beoordeling achter te laten, deel je jouw ervaring met anderen. Zo weten wij of onze service voldoet aan jouw verwachtingen en help je anderen bij het maken van een juiste keuze. Alle feedback is welkom, van tips of suggesties tot complimentjes.

Voor het achterlaten van een beoordeling maken wij gebruik van het Thuiswinkel beoordelingsysteem, uitgevoerd door KiyOh. Dit is een onafhankelijk beoordelingsprogramma dat de ervaringen van klanten voor Thuiswinkelleden verzamelt.

Wil je direct een beoordeling achterlaten? Dat kan hier!


Lees zelf hoe onze producten worden beoordeeld

Wil je graag lezen wat andere klanten van een specifiek product vinden? Ga dan naar het betreffende product en kijk bij de tab ‘ervaringen’. Natuurlijk mag je hier ook zelf je mening over het product achterlaten. Deze klantbeoordelingen helpen ons de producten van Flinndal nog verder te verbeteren.

Ook onze Gezond Gewicht producten zijn voorzien van beoordelingen. Net als bij de vitaminen zijn dit ervaringen van onze klanten je kunt vinden via de tab ‘ervaringen’.

Heb je vragen over een bepaald product? Stel deze dan via de tab ‘vragen’ of vul het vragenformulier in. Dan ontvang je binnen één werkdag een antwoord.

Let op de regels van de Warenwet bij het achterlaten van een beoordeling

De producten van Flinndal zijn volgens de Warenwet gezondheidsproducten. Voor gezondheidsproducten geldt dat ze niet aangeprijsd mogen worden als geneesmiddelen. Dat betekent dat je niet mag zeggen dat een van onze producten helpt bij het verlichten van een medische klacht. Deze beoordelingen worden door KiyOh verwijderd. Wij stellen het op prijs als je hierbij het schrijven van een beoordeling rekening mee wilt houden. Wij zijn altijd heel blij met ervaringen en het is jammer als deze worden weggehaald.

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij flinndal.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!