Web/E-commerce Developer .net (min 32 uur), Haarlem

Wil jij bouwen aan een hoog volume e-commerce platform. Met de laatste technieken, veel vrijheid en ruimte tot eigen initiatieven? Werken in Haarlem in een snel groeiend team in een jong en divers bedrijf?

Functie omschrijving

Flinndal is op zoek naar developers die ons E-commerce platform naar een hoger niveau kan brengen. Met dit platform verkopen we via diverse webshops (meerdere merken) een breed scala aan voedingssupplementen in Europa. Het e-commerce platform bestaat uit onze webshop, cms en klantenportal. Je zal werken aan het verbeteren van de shopping en gebruikerservaring van dit platform.

Je maakt deel uit van een snel groeiend team ontwikkelaars, dat aan de basis staat van de applicaties die Flinndal en haar zusterbedrijven in Europa ondersteund. We staan voor kwaliteit, service en gebruiksgemak. We bieden jou een uitdagende baan met veel vrijheid en verwachten van jou initiatief en natuurlijk ook verantwoordelijkheid.

Gevraagd wordt:

Geboden wordt

Bedrijfsprofiel

Flinndal is een Haarlems bedrijf dat in 2005 is opgericht als leverancier van eigen merk voedingssupplementen. Door de combinatie van hoge kwaliteit producten die voor een voordelige prijs, rechtstreeks aan de consument worden geleverd, heeft Flinndal een unieke plaats binnen de branche van de voedingssupplementen weten te verwerven.

Flinndal is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van voedingssupplementen in Nederland en behoort tot de 100 grootste webwinkels van dit land. Flinndal is onderdeel van Vision healthcare, dit is een snel groeiende groep merken waarbij Flinndal de verantwoordelijkheid heeft voor de e-commerce activiteiten van alle merken binnen deze groep.

Interesse? Neem contact met ons op via work@flinndal.com

Reageren op deze vacature kan tot 17 mei 2019.

Flinndal is één van de grootste merken voedingssupplementen van Nederland. We helpen je graag om elke dag opnieuw het beste uit jezelf te halen!

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.