sfeer_flinndal_b0d50167.jpg

Vacature allround HR medewerker, Haarlem

Bedrijfsprofiel:

Vision Healthcare (VHC) is een ambitieus internationaal bedrijf met een groot aantal Europese merken in de beauty en healthcare categorieën. Bekijk hier de website: www.visionhealthcare.eu. Vision Health Care heeft diverse kantoren binnen Europa. In Haarlem bevindt zich een Nederlandse vestiging waar diverse labels worden beheerd, waaronder Flinndal, Vitaminen op Recept, Mylène en Cute Nutrition. Wij geven de voorkeur aan producten van hoge kwaliteit die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn, maar zeer effectief. In Haarlem verzorgen wij de E-commerce activiteiten voor een groot aantal merken. Wij groeien hard en zullen daarom binnenkort verhuizen naar een geweldig nieuw pand dicht bij het station van Haarlem.

Functieprofiel:

Door de snelle groei van onze organisatie komen er steeds meer HR werkzaamheden. We hebben momenteel 80 medewerkers en we zullen snel richting de 100 gaan. De HR-manager op locatie Haarlem gaat zich steeds meer bezighouden met overkoepelende projecten en daarom zijn we op zoek naar een allround HR medewerker die de HR in Haarlem op kan pakken. De belangrijkste taken zullen de werving, de HR- administratie en het bewaken van onze cultuurwaarden zijn. Jij zal samen met de HR-manager voor deze drie onderwerpen een jaarplan maken en dit gaan uitvoeren.

Wat je gaat doen:

Opleiding/ervaring

Jij bent:

Een sociaal persoon die doorgaat tot de oplossing is gevonden. Een professional die elk probleem benadert als uitdaging. Een ‘vakbroeder’ waar pro-activiteit in het DNA zit. Iemand die zelfstandig is, zeer gedreven is in het behalen van succes en stressbestendig is.

Wat kun jij van ons verwachten?

Solliciteren:

Ben jij de collega die wij zoeken? Dan maken wij graag kennis. Je kunt je CV en motivatie sturen naar [email protected] t.a.v. Lennard.